Velká gratulace k MCR raw, 3 národní rekordy jsou špičkový výsledek
… díky Pajas :), co do sběru M1 rekordů to byl úspěšný závod
trochu mě překvapilo, že jsem získala EVT a to i v ženách … měli by s těmi limity něco dělat :D
jinak i přes snahu dost jíst se mi váhový propad zvednout nepodařilo a navážila jsem 55kg
na dřep jsem šla s obavami, snižovala základ a přidávala opatrně, vyšly z toho 3 platné a
ne úplně trapných 107,5kg NR
ani bench nebyl špičkový, ba právě naopak zcela pičkový, zůstala jsem na základu
úplně trapných 52,2 (:))
na mrtvolu jsem po tomto zážitku taky pro jistotu snížila základ, ale poté co vylítl jak nic a i 2. pokus vypadal slušně (132,5), nechala jsem se donutit na + 7,5 a vytáhla to … dotah byl těžší a pomalý, ale motokrosovým příznivcům jsem tentokrát exhibici odepřela
pěkných 140 kg NR
total 300kg NR, wilks 357,99, limit pro případnou nominaci na MČR m/ž equip s rezervou splněn, když budu v cajku, mám asi tedy i tuto možnost
Gratuluju k fantastickým výkonům! Ten raw dřep a tah na tuhle váhovku je vážně brutalita.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak to jsi určitě splnila i limity na Mistrovství evropy RAW, nebo chceš pokračovat čistě equip?
Udělat si dovolenou ve Finsku a zároveň přivézt metál z dovčy :)
ve Finsku by byla dovča určitě fantastická, když se na mě složíte (finančně), začnu o tom uvažovat ;)
... raw a equip je pro mně jako výlet na kole a střelba na motorce ... jako to 1. je fajn, ale to 2. je můj šálek kafe
tuto sezonu ale momentálně nevidím příliš závodnicky, uvažuju i o operaci břišních svalů, uvidíme, jak se to vyvine
tady momentka s nejhezčíma kolíkama co jsem tam splašila :D
... fotilo to nějaké dítě, patrně vnuk, pravnuk či něco takového, tak pardon, je to trochu mázlé :)
Naposledy upravil e-witch dne po leden 12, 2015 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát
... děkuji doktore
pravda, nemít ty tvoje značkové šprcky, ani tam nejedu - tak pěkně esteticky vylepšovaly mé pohublé nohy, že jsem v nich šla i mrtvolu ... zásadní chybou bylo, že jsem je nepoužila na bench :D
... nedivím se, subjektivně jsem měla větší pocit nějakého reálného supportu právě u té mrtvoly - lepší drive odspodu, než u dřepu - tam mi to přišlo spíš o psychice a lehkém zpevnění ...
bude to ale silně individuální záležitost, já nedokážu ani z klasických bandáží vytěžit o moc víc než 10kg :)
... nemám ze závodu žádné video a dlouho tu nic nebylo (problémy s technickým parkem:), tak aspoň tah 135 z posledního tréninku, který mě zrovna optimismem nenaplnil :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru