|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Však já vím.  Já to třídím jen SP a MP.  Mě se třeba u Diabla líbí, že to je pro 4 lidi. Prostě taková dobrá parta, která se musí sladit (nebo je spíše lepší, když je to slazené)
Ty vole jak jsem to napsal, jak kdybych byl micus. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne pá leden 23, 2015 11:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
U d3 jsou GR zabava, pokud je parta opravdu sladena, proto nema smysl hrat public hry.
Nahodte link na vse profily at ocihnu co hrajete ;) Muj tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | MAST3R napsal: | | U World of Wowko jsem strávil asi 15 minut, pak to šlo z HDD. Nelíbí se mi, že je tolik lidí na jedné mapě (?), že na bosse se chodí v 194828929 lidí. |
Myslíš 10-20 lidí? Proto se to jmenuje MMO. |
Kde jsou ty časy když bylo potřeba 40 lidí, to musela být teprve prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, koupil jsem si nový notebook a rád bych si zahrál nějaké RPGčko, něco ve stylu Gothicu I, II, III, případně Baldur´s Gate /Icewind Dale, to jsou taky hry, který jsem jako poslední před lety hrál. Nemá někdo nějaký tip? _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | U d3 jsou GR zabava, pokud je parta opravdu sladena, proto nema smysl hrat public hry.
Nahodte link na vse profily at ocihnu co hrajete ;) Muj tady. |
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Turakam-2621/hero/7154076 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:47 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Ahoj, koupil jsem si nový notebook a rád bych si zahrál nějaké RPGčko, něco ve stylu Gothicu I, II, III, případně Baldur´s Gate /Icewind Dale, to jsou taky hry, který jsem jako poslední před lety hrál. Nemá někdo nějaký tip? |
Elder Scrolls: Oblivion, Elder Scrolls: Skyrim, Fallout 3, Fallout New Vegas, Witcher 1 a 2, Borderlands 1 a 2 a Borderlands The pre-sequel, Neverwinter Nights 1 a 2 a spoustu dalších. Taky Planescape Torment, a staré Fallouty, tedy Fallout 1 a 2
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: so leden 24, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Ahoj, koupil jsem si nový notebook a rád bych si zahrál nějaké RPGčko, něco ve stylu Gothicu I, II, III, případně Baldur´s Gate /Icewind Dale, to jsou taky hry, který jsem jako poslední před lety hrál. Nemá někdo nějaký tip? |
taky serie dragon age a nebo napr. divinity original sin
|
|
| nahoru |
|
 |
Reset

|
Zaslal: so leden 24, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | Politolog napsal: | | Ahoj, koupil jsem si nový notebook a rád bych si zahrál nějaké RPGčko, něco ve stylu Gothicu I, II, III, případně Baldur´s Gate /Icewind Dale, to jsou taky hry, který jsem jako poslední před lety hrál. Nemá někdo nějaký tip? |
taky serie dragon age a nebo napr. divinity original sin |
Jooo Original Sin je supr!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so leden 24, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
neverwinter nights 2
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: so leden 24, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
jestli te bavil Gothic,tak si zahraj urcite Risen
|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: so leden 24, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
Kingdoms of Amalur: Reckoning doporučujem, pre mňa oveľa lepšie ako Skyrim napr.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:33 am Předmět: |
|
|
Jinak GW2 je teda přes víken jenom za 10e. A je to MMO buy to play, tedy žádné měsíční poplatky. A sleva je proto, že zrovna ohlásili expanzi a nejspíš chtějí nalákat nové lidi. Já to určitě zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po leden 26, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
dnes zacal dalsi alphatest Albion online (asi 4 tydny to bude):
https://albiononline.com/
akorat za to chtej furt docela dost, natoze to pak ma byt F2P .. uz na podzim jsem uvazoval koupit founders pack, ale protoze jsou ty testy jen par tydnu (minimalne do otevreny bety) a pak to konci na nekolik mesicu, tak na to prdim
dle videi, twitch co jsem sledoval par hracu to vypada pekne .. takova jina ultima online
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|