|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: so únor 07, 2015 7:56 am Předmět: |
|
|
Tyhle tréninky vypadají krásně v zápisu, ale jsou opravdu produktivní?
Když vezmeš v úvahu, že tvoje maxka jsou zhruba 120 dřep, 37ky jč, 160 mrtvola, tak série, které ti něco dají (80%++), těch tam zase tolik není.
5 sérií na dřepu, 2 série na tlacích a 3 série mrtvol, to už tam dobře nevypadá, což?
Jestli chceš zlepšovat sílu, tak rozjeď nějakou rozumnou periodizaci a nevymýšlej takové pitomosti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so únor 07, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
Jasně, mně šlo o to, že když se chceš zlepšovat co nejvíc (což chce snad každý:)) tak je hloupost tady ten "extra" trénink takhle zahazovat a šel by využít mnohem líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 07, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Oddo delas z toho zbytecny drama. Jak psal Balbi, pres tyden si jede to sve a ze si tam cas od casu lupne neco takovyho mu muze byt jen ku prospechu (pokud teda neskonci v nemocnici s akutnim selhanim jater  , ale to uz tu jednou bylo ze jo a myslim, ze uz Jiri nejaky ten rozum za ty roky posbiral ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so únor 07, 2015 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, co noveho v Orlovne ve Zdaru? nejake nove stroje??
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so únor 07, 2015 3:27 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Ahoj, co noveho v Orlovne ve Zdaru? nejake nove stroje?? |
Zdravím, řekl bych, že vše při starém, stroje jsou pořád stejné, lidí je taky docela dost, poslední dobou (blíží se léto no) přibylo dost mladých co jedou pořád břicho a ruce a když už se pustí do něčeho normálního, tak to spíš připomíná epileptický záchvat Nejlíp se tam cvičí ráno, to tam je jen pár dlouhodobých, to se dá dobře vše odcvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 09, 2015 8:43 pm Předmět: |
|
|
9.2. 2015 - Pondělí
19:00
Prsa, břicho
5 min kolo
PRSA
Tlaky s JČ hlavou nahoru
10x14kg
10x20kg
10x25kg
8x27kg
5x5x32kg
-Bylo to těžké, ale je to tam, moc jsem tomu nevěřil, ale tam kde není víra, tam se člověk musí naštvat a prostě to zvednout!
Rozpažování s JČ
12x12kg
10x14kg
10x16kg
10x18kg
Bench press hlavou dolů
10x40kg
10x60kg
10x70kg
Tlaky na rovné v MP
10x35kg
10x55kg
8x85kg - co nejpomaleji dolů, nahoru s velkou pomocí
Protisměrné kladky
10x15kg
10x25kg
10x10kg
10x15kg
-Jen takovej pumping nakonec, první dvě série horní a poslední 2 série spodní
BŘICHO
Sklapovačky na šikmé
20 opakování + 10kg
20 opakování + 10kg
15 opakování + 20kg
15 opakování + 20kg
Zvedání nohou na zemi
20 opakování
20 opakování
Do 18hodin v práci, hlavně konec dost výživnej a hektickej, takže byla i docela únava, ale tak snažil jsem se to odjet co nejlépe a myslím, že to dostalo slušně  Zítra ráno vlítnu na záda a tricák, tak snad to bude lítat
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
No vidíš jak jsem dobrej  Ne, mně nějaké tvrzení, názory, postupy a podobně žíly netrhají, jedu to tak, jak mi to vyhovuje, když mi něco nevyhovuje, tak to změním, obecné názory neřeším  Každej zastává něco, to máš tak se vším
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | No vidíš jak jsem dobrej Ne, mně nějaké tvrzení, názory, postupy a podobně žíly netrhají, jedu to tak, jak mi to vyhovuje, když mi něco nevyhovuje, tak to změním, obecné názory neřeším Každej zastává něco, to máš tak se vším |
Hlavně ta použitá váha indikuje, že ty rozpažky jezdíš "špatně". Ale všiml jsem si, že sis postavil obranný val vůči kritice z mojí strany, takže slavnostně přísahám, že tohle je můj poslední post tady
| DiamonD123 napsal: | To teda zastává dost debilní názor, pokud ty rozpažky nechce dělat nataženýma rukama |
Pardon, moje chyba. Neuvědomil jsem si, že názory světově uznávaného trenéra jsou nic v porovnání se zkušenostma zdejších borců.
Naposledy upravil Oddo dne po únor 09, 2015 9:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
Heh a o ktorych rozpazkach ve vlastne rec? O tych na ramena alebo na prsa? _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
Oddo, to není vůbec nic proti tobě, něco si k srdci vezmu (tip k military) a něco prostě neakceptuju. To bych se z toho zbláznil, kdybych měl měnit pořád něco, protože vždy se najde někdo, kdo si to bude myslet jinak, takhle to brát nemůžeš
Seeya, když jsem cvičil prsa, tak doufám, že tu všichni mluvíme o těch na prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|