|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:57 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | RPG launcher je zavádějící označení, ale takhle jsi to napsal ty, kdybys napsal RPG rocket launcher, to je to O.K. |
RPG launcher = rocket propelled grenade rocket launcher, imo vetsi blbost nez rpg launcher
Kdyz uz tak bud rpg nebo rocket launcher.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
Mam problemy s hrou Far Cry 1, kdyz hru po prve pustim, nastavim si detaily ( protoze moje konfigurace nekolikrat presahuje hw pozadavky, vse dam na very high) tak hra jde ale v grafice jsou videt chyby, napriklad zdi misto aby byli spravne tak jsou polygony spatnou barvou vyplnene a blikaji kdyz se otacim nebo jdu, navic kdyz vylezu do dzungle tak se to zacne sekat, coz by nemelo vzhledem k HW. Po te co hru ukoncim a chcu pustit znova, vubec se me nenacte intro hry a vidim jen cernou obrazovku, po te musim dat ctrl+alt+del.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 5:20 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Mam problemy s hrou Far Cry 1, kdyz hru po prve pustim, nastavim si detaily ( protoze moje konfigurace nekolikrat presahuje hw pozadavky, vse dam na very high) tak hra jde ale v grafice jsou videt chyby, napriklad zdi misto aby byli spravne tak jsou polygony spatnou barvou vyplnene a blikaji kdyz se otacim nebo jdu, navic kdyz vylezu do dzungle tak se to zacne sekat, coz by nemelo vzhledem k HW. Po te co hru ukoncim a chcu pustit znova, vubec se me nenacte intro hry a vidim jen cernou obrazovku, po te musim dat ctrl+alt+del. |
JJ, to je normal, take jsem to skousel, presne jak pises, Far Cry 1, vse na ultra, ale v jedne casti kdyz jedu rekou to dela celou modrou nebo cernou obrazovku. Proste ta hra je na nase pc moc stara. Mozna by stalo za to skusit nastavit grafiku ve hre vic na low, neskousel jsem to.
Napr, kolegovi z prace se stalo to stejne u Half Life 2.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Mam problemy s hrou Far Cry 1, kdyz hru po prve pustim, nastavim si detaily ( protoze moje konfigurace nekolikrat presahuje hw pozadavky, vse dam na very high) tak hra jde ale v grafice jsou videt chyby, napriklad zdi misto aby byli spravne tak jsou polygony spatnou barvou vyplnene a blikaji kdyz se otacim nebo jdu, navic kdyz vylezu do dzungle tak se to zacne sekat, coz by nemelo vzhledem k HW. Po te co hru ukoncim a chcu pustit znova, vubec se me nenacte intro hry a vidim jen cernou obrazovku, po te musim dat ctrl+alt+del. |
JJ, to je normal, take jsem to skousel, presne jak pises, Far Cry 1, vse na ultra, ale v jedne casti kdyz jedu rekou to dela celou modrou nebo cernou obrazovku. Proste ta hra je na nase pc moc stara. Mozna by stalo za to skusit nastavit grafiku ve hre vic na low, neskousel jsem to.
Napr, kolegovi z prace se stalo to stejne u Half Life 2. |
no zkusim to snizit, ale obavam se ze kdyz po prvnim spusteni hru ukoncim a zapnu bude to delat i bez toho aniz bych upravoval detaily. Ty chybne textury by me ani tak nevadili ale to ze hru po druhe spustim a vubec se nenacte menu nebo intro je blbe.
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
U Far Cry 1 mi to delalo taky a pomohl patch, postupne jsem je nainstaloval vsechny az po ten nejnovejsi a v pohode, hraju i po netu, spolu s HL2 je to srdcovka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze tak pokazili Far Cry 2, aspon me to hodne odradilo uz na zacatku.
Ted parim Far cry 3 a fakt super. Hlavne se me libi jak ta hra nenuti jit porad podle scenare, od ukolu k ukolu a mezi nima se da delat cokoliv jineho. Jen me tam stvou ty videa a kecy, jenze bez toho, bez pribehu, by to asi nebylo ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
To me zas FC3 příjde strašně nudné.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so únor 28, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
tak nakonec sem stahl hru z vice zdroju a jeden ktery je uz primo opatchovany na 1.40 funguje, akorat kdyz nastavim filtrovani na 8x tak se vzdycky sekne loading hned na zacatku, pak kdyz snizim na 4x tak uz se to nacte sice pomalinku ale jiste. Hra pak slape bez problemu, ale asi ze 4 servru me bud hra nesla zapnout vubec, nebo to delalo problemy jako sem napsal.
Jo ja zacal hrat dvojku jako prvni a krome grafiky je to uplne o nicem, naprosto se ztotoznuju s timto komentarem od plascitc 89: http://www.databaze-her.cz/hry/far-cry-2/komentare/
Na jednicce se mi libi realne chovani zbrani a jejich zvuku (hlavne m16 je parada), na druhou starnu AI nepratel je dost stupidni
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
Začal jsem docela pařit CS:GO, hrajete někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 15, 2015 10:22 pm Předmět: |
|
|
Far Cry 3 dohrano, pecka. Dal jsem si 1ku a jen na medium obtiznost a furt chcipam, hrozny jak ted ty moderni hry delaj lehky a clovek si na to snadno zvykne )
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
Ve čtvrtek jsem pořídil RoS, kdyby někdo měl chuť si zahrát.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawmen-2174/hero/57389964
PS: rozhodně nechodím vysoká GR atd, jsem lama. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Far Cry 3 dohrano, pecka. Dal jsem si 1ku a jen na medium obtiznost a furt chcipam, hrozny jak ted ty moderni hry delaj lehky a clovek si na to snadno zvykne ) |
Přesně tak. Jednička byla mnohem těžší. I ta obtížnost starších her byla úplně někde jinde, když si vzpomenu kolik klávesnic jsem vzteky tenkrát rozmlátil:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|