_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Trénink sednul jak p*del na hrnec. I na fitko si pomalu zvykám, ale jak je zatím zdarma, tahá to samé nemastné mlaďochy, kteří akorát dělají blbosti či hůř, zabírají místo.
Nevím jestli mám děkovat za chválu, když mám ty zadní jedoduše bídný a muž mi kvůli tomu říká kvadricepsaurus. :D Mám holt kvadráky silnější než hamstringy a pak to takhle dopadá. :)
Hammer přítahy shora podhmat
10x 10kg / strana
10x 10kg
10x 15kg
10x 15kg
10x 15kg
Břicho
10x zkracovačky na balonu
15x zkracovačky na balonu
12x zkracovačky na balonu
12x zkracovačky na balonu
Strečink
Šlapalo to fajn, po dloooouhé době těžší dřep a spokojenost. Druhá 60tka dokonce lehčí než první a mrtvola s vysokýma kotoučema šla úplně sama. Mno a makačenko Švadla s Pajasem, mazec! Chválím a děkuji za trénink!
Naposledy upravil Ikee dne st únor 25, 2015 8:38 am, celkově upraveno 1 krát
Tak i mě v týdnu dohnala lehká virozka - krček, teplotka..klasika.. Po kotli coldrexu a zázvoru jsem si v neděli troufla na trénink a nakonec to šlapalo, asi jak si tělo odpočalo. Přemístění i čelňas vcelku na pohodu, dokonce přikládám videjka 1. a 2. série se 40kg. S nadávkami na kvalitu vás přesměruju za trenérem. :)
A trošku okénko do mého soukromého života :), dnes jsem dala výpověď ve své srdíčkové sluníčkové milované práci, abych se zase kariérně šoupla.. Chjo, asi už budu dospělá..
Po minulém těžším dřepu dnes těžší mrtvola. Trochu mi ujíždělo levé rameno, musím se fakt zafixovat a pak to šlo. Po dlouhé době předkopy a byla jsem zklamaná, to mám víc pumplý nohy po jedné sérii bulharů, asi na tenhle stroj opět na nějakou dobu zapomenu.
Mrtvý tah lehký
5x 40kg sumo..můj první pokus o sumo ever - divný a sakra nízký kotouče
3x 50kg sumo.. ne už tak nízký, ale furt hodně divný
3x 50kg sumo.. poslední unavený pokus, hura na klasiku
5x 50kg
5x 50kg
5x 50kg
Náročný trénink a po hodně dlouhé době opět na zádech 65kg. Mám radost, že to pomaličku leze. U tahů jsem si chtěla vyzkoušet býti malým mrtvým sumo bojovníkem a bylo to fakt divný. Super to bere vnitřek stehen, ale asi bych potřebovala o krapet vyšší kotouče a méně utavené nohy, klasika už hezky lítá. Dneska odpočinek u vršku a v sobotu hurá na celé tělo snad v Eaglu.
Naposledy upravil Ikee dne čt březen 05, 2015 12:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru