Tak ja predpokladam, ze maximalky v kazdym treninku nezkousi. Ale teda po tomhle bych se minimalne tejden nenarovnal, pokud bych se vubec nekdy jeste narovnal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takhle si delat legraci z nejvetsiho svetoveho talentu v oblasti fitness, trenerstvi, vyzivy, silovych sportu, bojovych sportu, sportu obecne a televizni zabavy vsech dob? To se nedela! Vsechny si vas koupi jako otroky. Hm..coz me privadi na myslenku, kde vezme tolik stravenek?
u nas vo fitku je jedna holcina, to ze cvici len nohy a chrbat, obcas ramena to uz si snad kazdy vsimol.
ale myslim, ze som prisiel na taktiku ktorou si vybera cviky. zrejme prechadza videa na youtube a hlada co najvacsiu kravinu a tak uz robila drepy na hackene pricom tvarou bola zaborena do opierky hlavy
nedavno to boli tlaky na nohy, len s tym hacikom, ze to robila na stroji na zhyby s protivahou.
jo a este jedna trenerska, ked trener trenoval klientku: drepy robit nebudes z toho ti narastu svaly
S tym "opacnym hackenom" sa stretavam dost casto. A povedal by som, ze prave u chlapov, ktorych svalovy rozvoj nenasvedcuje tomu, zeby nevedeli co robia. Ale je pravda, ze to teda vyzera maximalne divne.
No a k tym drepom, dotycny trener mal pravdu, no nie?
Obrácený Hacken dřep je na hamstringy...cvičí to plno kulturistů (dle zahraničních logů co jsem viděl) a viděl jsem to cvičit i fitnessky u nás ve fitku...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru