Moc gratuluji k výsledku ale co mi teda vrtá hlavou, tak jsem si vždycky myslel, že kdo dá prostě v dané váhovce nejvíc, tak by ji měl vyhrát ne? A wilkse brát v potaz až u absolutního vítěze. Takhle totiž nechápu k čemu jsou váhové kaegorie??
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
... nechci být hnusná, a zrovna ty bys ten věkový průměr u váhy (66:) moc výrazně nezvrátil
ale velmi děkuji :), držení palců pomohlo, ani jsem nedoufala, že se mi to podaří
my ti to věříme, že nejsi buzerant :D
Cmeni napsal:
aha tak to je potom ovšem logické já jsem se to snažil vykoukat i z ostatních váhovek ale tam je to všechno seřazené podle totalu a wilkse stejně
jinak to měly teda asi ty ostatní holky radost, když jim tam vlezla takové bedna z jiný váhovky
… taky ti děkuju, a mimo jiné, k tomu pořadí - ono to není na té tabulce dobře vidět, ale rozhodující faktor (kg či body) bývá zvýrazněný tučně, aby se vědělo, podle čeho se jede
(taky jsem nebyla na vrcholu blaha, že mě připlácli zrovna tam, kde byla favoritka, ale zas lepší než zůstat sám … smůla, přitom ty lehčí kategorie u žen v poslední době celkem posílily)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru