|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | g_dgrim napsal: | To je celkom k tematu vzhladom na ton tvojho posledneho prispevku.
Spravas sa, ako keby existovala len jedna najspravnejsia cesta. |
- argumentuj - protože vykřikovat dokáže každý |
To od tebe sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:27 pm Předmět: |
|
|
Pánové, když chybí/dochází argumenty, přichází invektivy. Užijte si to. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:32 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Pánové, když chybí/dochází argumenty, přichází invektivy. Užijte si to. |
Asi tady čtu něco jiného než ty. Debata začala o tom, jaké kardio. Tys to převed na rovinu, že rešit kardio v podstatě je marginální záležitost a halvní je strava. Nevšiml jsem si, že by tohle někdo rozporoval. Pouze jaksi si ostatní nemyslí, že kardio je k hovnu, jak tady všem podsouváš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 11:43 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Pánové, když chybí/dochází argumenty, přichází invektivy. Užijte si to. |
Už jsem ti jednou psal, že tys tu žádné argumenty nedal. Z tvé strany ani nemá co scházet. Píšeš tu jen obecná prohlášení o tom, jak jsi dobrý a jak všechno víš.
Měl by jsi se zamyslet, jestli někdy, čirou náhodou, nemůže být chyba i u tebe. Já mám slabou sociální inteligenci, vím to. Ale kdybych tě měl soudit podle toho cos tu zatím předvedl, byl bych v porovnání s tebou v této oblasti génius.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so březen 14, 2015 12:12 am Předmět: |
|
|
PMKB5:
Ok teda neake argumenty. Pisal si tu, ze tie tvoje praktiky platia na kazdeho, lebo ludia su rovnaky.
Mas rad vyskum, tak tu mas:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20688498
V skratke: Ak viac ako 10% prijmu kalorii pochadza zo saturovaneho tuku, ludia s APOE-4 genomom su o 300% nachylnejsi na srdcove choroby. Pre zaujmavost, nosici APOE-4 su v Europe celkom rozsireny. V juznej EU tvoria 10-15% populacie, v severnej az 40-50%. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20354905
Tak mi povedz, ked je kazdy rovnaky, ako je mozne ze 10-50% ludi umrie skor na high-fat diete?
Podme dalej:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11108325
Vysoko-proteinova dieta sposobila o 39.7% zhorsenie priznakov srdcovo-cievnych ochoreni. Dlzka studie 1 rok. Druha skupina ludi nesla na vysoko-proteinovej diete a zaznamenala naopak 43% zlepsenie.
Mam pokracovat? Urcite toho najdem omnoho viac, akurat mi to pride ako strata casu kedze ty mas na tom postaveny svoj biznis model takze neake argumenty su pre teba uplne nepodstatne. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 14, 2015 7:22 am Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Věda, Hulkie, věda. Přečti, a pak se ozvi.
|
když půjdu na tůru do hor, vezmu si do batohu čokoládu nebo chleba se salámem,
radši než hovězí steak a salát.
Ano, kalorie z rafinovaného cukru jsou špatné, ale nejsem si jistý, že
ty ze sádla, nebo z uzeného masa jsou o moc lepší. Co je ale jisté, že
energetická hodnota je u jedné kcal pořád stejná.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | PMKB5 napsal: | Věda, Hulkie, věda. Přečti, a pak se ozvi.
|
energetická hodnota je u jedné kcal pořád stejná. |
A já, až půjdu na tůru do hor, tak si vezmu ořechy a ovoce, možná i tu čokoládu (vysokoprocentní). A ten steak se zeleninou si dám až se vrátím.... _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 14, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
Ale kdybych se měla vrátit k otázce jaké kardio.....
Asi to nebude úplně k otázce a začátku topicu, je to jen zkušenost. Dřív jsem aerobkovala různě, na lačno, pokusy o běh, chůze HEAT, rotoped...vždycky to byly ale delší až dlouhé časové úseky, bud v den volna nebo po tréninku. Byla doba, kdy to fungovalo. Ale pak to prostě fungovat přestalo. A nakonec jsem zhubla dvacet kg v momentě, kdy jsem vlastně už na nějaké hubnutí rezignovala, nebyl to už můj cíl, protože mě to otravovalo, jak se snažím a nic se neděje. Prostě jsem se na to vykašlala.
A zhubla jsem tím, že jsem přestala počítat jídlo, ale vybírala si co budu jíst (množství podle hladu) a můj trénink se skládal ze silového tréninku a deseti minut kardia na konci tréninku. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Hulkie napsal: | | PMKB5 napsal: | Věda, Hulkie, věda. Přečti, a pak se ozvi.
|
A já, až půjdu na tůru do hor, tak si vezmu ořechy a ovoce, možná i tu čokoládu (vysokoprocentní). A ten steak se zeleninou si dám až se vrátím.... |
není nad to vyrobit si glykogen z bílkovin. Je to laciné a efektivní
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
A aerobní trénink by měl být (a sám ho nedělám) automatický doplněk k posilovacímu tréninku, kvůli zabránění hypertrofie levé komory... a měl by se dělat celoročně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:17 am Předmět: |
|
|
To slyším poprvé, co se považuje za aerobní tréning? Myslím tím délka v nějaké té relativně normální tepovce 10 20 60 minut? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:18 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | PetkaB napsal: | | Hulkie napsal: | | PMKB5 napsal: | Věda, Hulkie, věda. Přečti, a pak se ozvi.
|
A já, až půjdu na tůru do hor, tak si vezmu ořechy a ovoce, možná i tu čokoládu (vysokoprocentní). A ten steak se zeleninou si dám až se vrátím.... |
není nad to vyrobit si glykogen z bílkovin. Je to laciné a efektivní |
Proto si vezmeš chleba se salámem, chápu... _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | A aerobní trénink by měl být (a sám ho nedělám) automatický doplněk k posilovacímu tréninku, kvůli zabránění hypertrofie levé komory... a měl by se dělat celoročně. |
psala jsem, že jsem ho neprovozovala snad? _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Hulkie napsal: | | A aerobní trénink by měl být (a sám ho nedělám) automatický doplněk k posilovacímu tréninku, kvůli zabránění hypertrofie levé komory... a měl by se dělat celoročně. |
psala jsem, že jsem ho neprovozovala snad? |
A reagoval jsem na tebe, snad?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|