Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NewAge

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem si to práve četl celí od strany 1 do ted,, a nestačím se divit, nic proti mléku , ale litr na noc?? :D a od první strany do poslední se ty vahy skoro nemění nezlob se na mě,, ale myslím že čteš moc muscle and fitness a brodíš se z leva do prava a výsledky nikde, nic proto pokroku jako, ale něco musí být špatně :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NewAge napsal:
sem si to práve četl celí od strany 1 do ted,, a nestačím se divit, nic proti mléku , ale litr na noc?? :D a od první strany do poslední se ty vahy skoro nemění nezlob se na mě,, ale myslím že čteš moc muscle and fitness a brodíš se z leva do prava a výsledky nikde, nic proto pokroku jako, ale něco musí být špatně :)

Co je zle na mlieku na noc? Kludne liter pred spanim. Mixnute s tvarohom a bananom Ked chuti, tak chuti.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
NewAge

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 5:07 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

daj se koupit testoviny semolinové za par korun maj nižší GI, uvařeny od 2-10 min ,, na sladko s kakaem , sladkou strouhankou atd.. ,, na noc bych dal tvaroha, jestli ti nechutna vem si šejk, dej tam přesne 1,5 deci vody, vaničku tvarohu 250g nizkotučný,, a žlici granka a protřepej a máš dobrej šejk,, (da se dochutit vším mozny vanilkou,s kořici atd.. dle libosti a nemusíš pítt litr mléka),, nekde je chyba, bud strava bo trenink :D,, snažím se ti pomoct :) neber to jako ze si rejpu ze jsi slabej, jen proste se to neak nehoupe zadným smerem :-) ,, a to že das dene 90 bilkovin z mléka je nic moc
NewAge

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 5:08 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

špatný není nic ale moc to zatízí zaludek :-) kdo ví jestli to stravíš vůbec takovej galon tekutiny :D
NewAge

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 6:33 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

navíc sam si psal stovky treninku,, a vahy odpovídaj jak mesíčnímu začatečniku :)
wondra

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 7:38 pm    Předmět: lépe číst Odpovědět s citátem

nechce se mi reagovat dlouhou slohovkou, ale evidentně jsi ty zápisky nečetl a jen nějak preskakal. samo za sebe mluví už to že jsem dle tebe napsal "stovky tréninku" přitom jsem napsal stovku.

Váhy jsou jaké jsou, byly tam zranění a jsou bolistky. Drepy jsem např. nejezdil atg což dělám. bench mi jednoduše nejde a nejsem na něj stavěny a jsem s tím smireny už od začátku což píšu pravidelně...:) m&f nečtu (4 casaky za život)
NewAge

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stovky, stovka to už tu slovičkářime a chytame se za slova :-) ,, nemyslim to niak zle, a vety typu nejsu na benč stavěný ? co to znamena :D :D :D ,,, je jasny ze mali lidi s menšíma rukama maj menš drahu pohybu a jde jim to lip, ale :-D kazdej se minimalne na 100% své vahy v serii jak nic :),,, ale jak chceš ja se ti snazil pomoct :D :D že by stalo za to se s nekým zkušenejším poradit :D
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 10:43 am    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

NewAge napsal:
špatný není nic ale moc to zatízí zaludek :-) kdo ví jestli to stravíš vůbec takovej galon tekutiny :D

Mleko zatizi vic zaludek nez hromada tvarohu?Mas pro to nejake opodstatneni nebo to je tva myslenka?
NewAge

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:52 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

250g tvarohu = 30 g bilkovin (a 250g co se dostane do zaludku :-),,, 1 litr mléka = (cca 33 g bilkovin a 1kg co se dostane do žaludku),, logicky mít jedno KG tekutiny v zaludku je dosti naročný :-)
wondra

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tahle debata je úplně off topic už jen proto že litr mléka sem pil v začátku kdy jsem nevěděl jak jíst tvaroh aby mi chutnal což tam taky někde píšu. každopádně teď se moje strava na jeden den skládá asi z tohoto:

snídaně 500g jogurt/babička tvarohu, 30g malty, kloubní vyziva příp. i kreatin

svacina 80-120g pečiva z 100g sýr/4vejce

oběd co je v práci, většinou maso s knedlíkem apod"junk food" po obede skinckerska

svačina 120g rýže a 200-250 maso kuře/vepr.

večeře to samé

druhá večeře to samé co snídaně

Víc jídlo hrotit nehodlam, už tak to řeším až moc. Jinak v tréninkový den odpadá buď druhá nebo první večere
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 2:37 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

NewAge napsal:
250g tvarohu = 30 g bilkovin (a 250g co se dostane do zaludku :-),,, 1 litr mléka = (cca 33 g bilkovin a 1kg co se dostane do žaludku),, logicky mít jedno KG tekutiny v zaludku je dosti naročný :-)

Aha , to je pekna logika a co kdyz to vypiju na dvakrat?Takze nejsou narocne ty bilkoviny, ale to mnozstvi tekutiny? To je taky gol.Jinak ten jidelnicek neni nic moc, Myslim si, ze moc toho nestravis, vyuzitelnost zivin bude nic moc a jen mas drahe srani, chtelo by se nad tim trosku zamyslet.
Tom3

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas spocteny bilkoviny? mi prijde ze jich tam mas az moc na ukor ostatnich zivin.. ale nepocital jsem to
2 babičky tvarohu denne taky zadna slava
NewAge

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud to bude na dvarkat v intervalu 3 hodin tak je to fuk :D:D , ale kazdej ti řekne ze narvat do zaludku 1kg tekutin neni z rovna idealni :D ,, 30g bilkovin na travení v porci je tak akorat takze to vliv nema :-),,,,, ,

davat si tvaroh na snidani neberu moc idealni protoze po noci potřebuješ doplnit ziviny a tvaroh se traví xy hodin :D
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NewAge napsal:
pokud to bude na dvarkat v intervalu 3 hodin tak je to fuk :D:D , ale kazdej ti řekne ze narvat do zaludku 1kg tekutin neni z rovna idealni :D ,, 30g bilkovin na travení v porci je tak akorat takze to vliv nema :-),,,,, ,

davat si tvaroh na snidani neberu moc idealni protoze po noci potřebuješ doplnit ziviny a tvaroh se traví xy hodin :D

No bude to asi stejne, jak do sebe naprat krabicku tvarohu:)naopak mleko je dobra cesta, jak do sebe dostat ziviny, jelikoz clovek nema vetsinou problem vypit pul litru.A mleko je urcite komplexnejsi potravina nez tvaroh.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30g bielkovin v porcii...tento mytus snad uz neberie nikto vazne.
Aj 100g bielkovin na porciu jedla je uplne v pohode.
Nie celkom rozumiem, preco prave v treningovy den vynechavas druhu veceru. Praveze po treningu (a je jedno, ci je to v ramci nejakeho pomyselneho anabolickeho okna, alebo aj o x hodin po treningu) je dolezite a mozne do seba posielat kvantum zivin.

EDIT: a riesit GI? pride mi to absolutne nepodstatne, alebo zeby az smiesne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: