|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bazycek
|
Zaslal: po duben 27, 2015 10:30 am Předmět: 30g |
|
|
myslel jsem ty male
30g sacky je to lepsi nez si odsypavat atd :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: po duben 27, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
ještě nedavno jsme tu řešili krabice od Extrifitu.Jestli je to pytlík nebo dóza to je šumák,dle mého je důležitější obsah...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 27, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
mě nejvíce vyhovuje kyblík...měl jsem defacto vše - pytel, dózu i zmiňovaný kyblík, a je to podle mne nej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:05 pm Předmět: |
|
|
Já osobně bych byl i rád, kdyby výrobci začali trochu zohledňovat i tu ekologickou stránku jejich produktů. Ono mít doma 10 kýblů asi po 1 roce není, jako výhled do budoucna, moc skvělé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
? doberu, vyhodim kybl do plastu
jinak kdyz uz kupim protein v pytlu, tak ho stejne hned presypu do stare dozy _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Nevím, na kolik % se dají ty plastové kýble z recyklovat, o to mi jde. Pokud se jedná o 100% recyklovatelnost, tak jsem to nevěděl a není tím pádem co řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:14 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Nevím, na kolik % se dají ty plastové kýble z recyklovat, o to mi jde. Pokud se jedná o 100% recyklovatelnost, tak jsem to nevěděl a není tím pádem co řešit. | Je to plast jako jakýkoliv jiný. Recyklovat se to dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 27, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
já zas třeba nemám takovou spotřebu proteinů, ale co s dózama? mají úzká hrdla, jsou naprd..do kontejneru je to jediné co s nimi lze udělat..zato kýbl, snadno se do něj dostaneš, a já ho pak dám dědovi na rajčata :D
ekologický nebude nikdy nic, to jestli je to v sáčku nebo kýbli je dle mého opravdu malá kapička v moři, co taková výroba samotného proteinu? logistika? tam a zpátky a zase někam..
chodíte si pro protein přímo do výrobny nebo si ho necháte zaslat poštou? Auto, další obalový materiál atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út duben 28, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi dorazily vzorky Nutrend Deluxe - díky za ně! Postupně sem budu přidávat moje subjektivní postřehy k jednotlivým příchutím.
1) Čoko-lískový ořech - rozpustnost nic moc, smíchal jsem to asi se 400 ml vody a teda hodně mi nechutnal..snad budou další příchutě lepší :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: st duben 29, 2015 5:54 am Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo co by vyšlo levněji-kdyby ten samej protein byl zabalenej v pytlíku,nebo v pixle?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st duben 29, 2015 8:04 am Předmět: vzorek nového produktu |
|
|
I mě dorazily vzorky nového proteinu. Zkusil sem skořicovou rolku a nechutnala špatně. Nicméně jsou chutnější příchutě (aspoň pro mě). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st duben 29, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem měl příchuť citronový cheesecake, rozmíchal jsem to asi ve 200ml vody a chuŤ nebyla vůbec špatná..jen si nedovedu představit, že bych toho měl pixlu :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 29, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Peet napsal: | | Dneska jsem měl příchuť citronový cheesecake, rozmíchal jsem to asi ve 200ml vody a chuŤ nebyla vůbec špatná..jen si nedovedu představit, že bych toho měl pixlu :) |
to je obecně na příchutích to nejhorší :D, jednu dvě ok, ale kilo+? :D
jinak přítelka má tu skořicovou rolku, chutná jí to..
já se držím svýho hořkýho hydra
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 29, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
princezny
mel jsme sojovy izolat ze 4F
bez prichuti
jneom s vodou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|