Jaké ti tělo klade požadavky na stravu a regeneraci při Smolovovi?
Strava je můj největší problém nemám vůli se dokopat jíst správně ale i s tím co jím to šlo v pohodě a dřepy obden mi nedělaly problém jen v poslední týdnu kdy jsou vyšší váhy tak bylo poznat že je toho tak akorát. Jeden poznatek, myslím že se k tomu už nedá cvičit nic navíc aby se člověk neodpálil kromě lehké gymnastiky
Jeden poznatek, myslím že se k tomu už nedá cvičit nic navíc aby se člověk neodpálil kromě lehké gymnastiky
To dokazuje postřehy, které jsem k tomu četl na nějakém webu a tam zmiňovali to stejné s upozorněním, že původní cvičenci byli poháněni vysokými dávkami suplementů, které pravděpodobně nebudeme mít k dispozici. Na samostatné dřepy, pokud se člověk opravdu chce zaměřit jen na dřep a dokáže zapomenout na vše ostatní, to bude určitě dobrý.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Jeden poznatek, myslím že se k tomu už nedá cvičit nic navíc aby se člověk neodpálil kromě lehké gymnastiky
To dokazuje postřehy, které jsem k tomu četl na nějakém webu a tam zmiňovali to stejné s upozorněním, že původní cvičenci byli poháněni vysokými dávkami suplementů, které pravděpodobně nebudeme mít k dispozici. Na samostatné dřepy, pokud se člověk opravdu chce zaměřit jen na dřep a dokáže zapomenout na vše ostatní, to bude určitě dobrý.
Přesně mě šlo jen o dřep a zatím to funguje na 100% ale nebude to pro každého. Ze začátku je to lehké tak má člověk tendenci dělat něco věci navíc což si myslím že je úplná blbost. Navíc mě trénink trval komplet do cca hodiny což mě přišlo málo ale vydržel jsme a nedělal blbosti. Jinak se to naskládá a v poslední týdnu Game Over.
10 piked handstand push up
10 false grip ring chest pull up
10 high box jump
po cca 6 týdnech gymnastického tréninku jsme zkoušel back lever. Do pěkného provedení to má hóóódně daleko, ale měl jsem radost alespoň že tam je nějaký progres i když na to není trénink zaměřený. Před těma 6-ti týdnama jsem tam visel jak ocas a vůbec jsme nemohl zvednout nohy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru