David- nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - David- nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> David- nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Čtete/budete číst můj log?
Ano pravidelně, skoro denně
31%
 31%  [ 9 ]
Ano nepravidelně, ale často
13%
 13%  [ 4 ]
Občas nakouknu
31%
 31%  [ 9 ]
ne
24%
 24%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Tradewind

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ty jsi strašně nevypovídaný, takový odstavce, ale super. :)

Ok, komentoval jsem jen tu jednu sérii, klidně natoč další. Ale už teď vidím, že takhle po internetu tě nikdo o ničem nepřesvědčí, vy talenti si poradit nenecháte. :) Ještě jsem na to koukal a být tebou, točil bych si bych si pro sebe těch videí víc. Je celkem fajn koukat na sebe z více úhlů, můžeš třeba dělat chyby, které ani nevnímáš. Třeba každé op vypadá jinak a první ani nepodržíš chvíli a hned jdeš dolů samozřejmě jinou dráhou. Všechny opáčka by měly být stejný.

Dobře se ti asi regeneruje při těch 80 kg, to se ani nedivím tomu objemu, ale neuvažoval jsi trošku nabrat, třeba na 90? Při tvé výšce bys to měl hned, stačil by přidat denně pytlík rýže navíc. :) A vypadal bys skoro stejně ... akorát bys benchoval třeba o 20kg víc. Na benchi je znát hned, když trochu přibereš. Kolik jsi vážil, než jsi začal cvičit?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krome me omluvy, ktera ti patri, uz k tomu prakticky nemam co rict. Presvedcil jsi nas, respektive presvedcili jsme se tak trochu se sami o tom, ze nelzes a uznavam, ze tve vykony jsou vic nezvyborne. Preji hodne stesti a at to zveda lepe receno tlaci :) .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se něco nezměnilo, v tomto logu nebylo ani tak divné to, kolik benchuje, ale celkový objem tréninku, tréninková frekvence a další doplňkové informace, jako tempo běhu a řada dalších věcí. Rozjel se tu několikadenní flame a přitom stačilo poslat výsledek z třeba toho podolského benchpressu nebo cokoliv jiného, to ale autor neudělal. Místo toho jen mlžení a kličkování. A to, jak se autor topiku vyjádřil k otázkám na svou identitu, nepokládám za upřímné.

Já tady věřím tak akorát prdu.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidi sa az po stretku s cmenim.
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z těch fotek bych při vědomí výšky 190 cm hádal něco okolo 90 kilo.

Jinak jak již bylo řečeno ... ty výkony jsou nejen s ohledem na tvé fyzické dispozice vynikající, o tom není sporu.

Na druhou stranu postnout sem video, ze kterého je vidět úplné prd (i desetiletá holka s dotykáčem by dokázala natočit lepší:-), je prostě koledováním si o nedůvěru. Při takto výjimečných výkonech. Když k tomu připojíme tvůj velmi specifický styl komunikace, tak se té předchozí diskuzi nelze divit.

Shrnuto .... chytrej budeš, jsi rozhodně jeden z nej RAW benčařů v republice, ale způsob tvé sociální interakce min zde na fóru je velmi specifický:-).

V každém případě ať zdraví slouží, ať ti to zvedá a doufám, že se rozhodneš i pro významnější soutěže .... jen na nějaké pohárovky či sranda závody by tě byla škoda.
Dejv1

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem: Aktuálně mám horečku a cyklus na 80% ukončím, vážnější problémy nepředpokládám. Myšlenka dne: včera se na základě výsledků ze závodu, na kterém jsem málem nestartoval (3 dny před ním a 3 dny po něm by pro mě nebyla jednoduchá ani úloha trenéra) změnila diskuze v tomto logu. Kdybych na něm nestartoval a dnes tu v rámci odpovědi na nějaký příspěvek řekl, že další video nenatočím, a to jednak proto, že nevidím důvod žádné točit a taky že aktuálně nepovažuji za bezpečné zkusit s váhou z videa více než 2 opakování. Dále bych řekl, že váhu kotoučů z videa nadpoloviční většině v pondělí prokážu. O čem bychom si asi povídali:).
To Diamond123: To je dobře:).
To Tradewind: Marodím a nemám co dělat, měl jsem hodně pestré plány, ale ty jsem zrušil. Takže tato diskuze má vlastně dobré načasování. Další video dávat nebudu, předpokládám, že mi to v krátkodobém časovém měřítku nebude mít nikdo za zlé, časem o tom asi řeč bude. Řekl bych, že se při první negativní fázi pohybu napojuji velmi rychle na standardní dráhu, tak v tom problém nevidím. Ano, ne všechna opakování mají stejnou dráhu ve svislém směru, je to úmyslné, ve vodorovném není. Na lavici jsem si nelehl úplně dobře a to už se pak člověk nedovrtí do správné polohy. Má váha závisí na spoustě věcí, aktuální cíle jsou silově vytrvalostní a váha mi vyhovuje. Dle plánu jsem měl být sice o něco málo těžší, ale absolvoval jsem závod a takové věci ovlivní celý cyklus. Hned bych to neměl, nabrat na 90 kg zvládnu v cyklu, který má standardní výchozí podmínky a vyžaduje to hodně disciplíny. Jde o to, čemu říkáš začal cvičit. První systematické tréninky jsem absolvoval ve čtyřech letech. Má váha kolísá podle toho, čeho chci dosáhnout.
To Draper: Nevím, za co se mi zrovna ty omlouváš, problém mezi námi jsem nezaznamenal. Ve svém podpisu máš, že jsi divnej a myslím, že my divní si můžeme rozumět:).
To daymoon: Děkuji, že jsi mě přestal urážet a vyjadřuješ se konkrétněji. První věta mi dává smysl bez „Pokud se něco nezměnilo“. Tento objem a frekvence mi vyhovují a proto tak cvičím.
Jsou tu lidé, co mi věřili od začátku a věří pořád. Pak jsou tu lidé, kteří se dají přesvědčit důkazy. A pak taky lidé, kteří se přesvědčit nedají. Ani jednu ze jmenovaných skupin nenutím číst můj log a ani do něj psát. Nechci přesvědčit nikoho. Kdybych byl já členem druhé skupiny výsledek jmenovaného závodu a asi ani žádného jiného by mě nepřesvědčil, mimo jiné proto, že se shodneme na tom, že kolik aktuálně benchuju není divné. Naopak by mě přesvědčil příspěvek z 15. 5. 2015, ve kterém je nabídka společného běžeckého tréninku/tréninků. Na běžecký trénink bych zašel a lháře usvědčil. Nabídka je myšlena upřímně, protože zatímco v posilovně mi často lidé spíš vadí, sparing na běh by se hodil. „Řada dalších věcí“ nebyla jmenována a tak nemám jak reagovat.
Já bych do druhé skupiny ale patřit nemohl, kdybych nějakému logu nevěřil, neztrácel bych jeho čtením čas.
Autor topicu byl dotázán madballem a tomu také odpověděl – odpověď byla určena jemu a on si nestěžuje. Další otázka zazněla od Drapera a ten působí s odpovědí spokojen.
Ok, beru na vědomí, že mi nevěříš.
To Turakam: Cmeni se mi ozval přes pm a komunikace probíhá normálně.
To ygg: Lidé mi zpravidla tipují nižší váhu:).
Co se týče videa jsem s ním spokojen a vidím na něm vše co je potřeba. Já si nekoleduji o důvěru ani nedůvěru. Věřte, čemu chcete:).
Však já to tu nepopírám, že jsem divnej, nikdo mi to psát nemusí. Vím to. Ale je pravda, že takhle hezky to řekne málokdo:).
Momentálně mě nemotivuje žádný závod, ale co není může být.
Za slova uznání děkuji a přeji také pevné zdraví.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí, když mi odpovíš na zprávu na FB a dostaneš ode mě upřímnou a jasnou omluvu. Jinak papá.

Edit: FB je facebook.com, taková modře zbarvená sociální síť, založil ji Mark Zuckerberg. Píšu to radši takto, abych se vyhnul nepochopení.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
karmy

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:30 pm    Předmět: Nevěřící Odpovědět s citátem

Pánové.. dovolím si uvést pár věcí..

jedná se o fitko na Podolských kolejích - není komerční, ani běžně přístupné "lidem z ulice"
jedná se o kotouče Ivanko a to ve dvou verzích - chromované (barevné zboku) a celobarvené (barvené překvapivě po celé ploše)

Jakékoliv srovnávání s komerčními fitky tedy odmítám - zejména s BBC máme společné jen některé staré shitové kotouče na dojetí.

A Davida vídám ve fitku opravdu hodně často a věřte si nebo ne, logy odpovídají tomu co trénuje..

Každopádně, přijeďte si převážit kotouče (měli bychom ale vyžadovat kalibrovanou váhu! :D) a rovnou prosím o převážení jednoruček..
madball

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si, že má někdo potřebu převažovat kotouče Ivanko (nebo Eleiko, Leoko, Vostoky, Ligo.) Stačilo, kdyby Dejv udělal normální video a byl klid.
Za mě je tam hodně talentu, jen škoda, že je takhle promrhanej. Na druhou stranu může dělat spoustu užitečnějších a důležitějších věcí v životě, třeba být kardiochirurg...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
magion

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karmy urcite se ti da verit s dnesnim datem zalozeni nicku. Takovych alternativnich Dejvu uz tu bylo...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK. David odpověděl na zprávu a tímto ho žádám o přijetí mé omluvy. Soudil jsem ho mylně a nebylo to fér.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
karmy

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milý Magione, můj tréninkový deník se nachází pouze v mých materiálech a na diskusích tu běžně nemám zájem vysedávat. Ale na toto vlákno jsem měl potřebu zareagovat.

A když už jsi zas jeden nevěřící lojza, ušetřím ti spoustu keců a postnu ti video z letošního zakončení korteho.. a teď se může rozjet OT diskuse o tom jak hrozně málo benchuju a ještě si u toho pomůžu nohou.. Haters gonna hate

zadej si třeba youtube (tecka)com/watch?v=GR4Q_2XtYdo
Dejv1

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem: Není až tak jednoduché stíhat reagovat. Výjimka na vstup do posilovny za účelem převážení kotoučů schválena. Když je pro to někdo ochoten přijet i z daleka je to dostatečný důvod pro udělení výjimky. Posilovnu už prosím nikdy nesrovnávat s BBC, správce se to dotklo:). Taky si dejte pozor na kritiku na jeho videa, potencionální zájemce o vážení by příště výjimku dostat nemusel.
To daymoon: Jo na této síti jsem a na zprávu odpovídám. Se zkratkou FB jsem obeznámen, ale děkuji za upřesnění, teď by nemělo dojít k omylu:). Na zprávu odpovídám. Jinak přes FB nefunguju, zprávy žádosti a upozornění tam prostě jsou. Kdybys mi nenapsal tady, nevšiml bych si toho.
To Karmy: Zájemcům o vážení jsem poslal pm a vše podrobně popsal. Navíc jsem navrhl gumové kotouče, se kterými jezdím dotlaky a taky kettebely se kterými dělám shyby a kliky.
To madball: Žádné video dělat nehodlám, jednou mi to stačilo- můj log, můj trénink a moje pravidla. Já v tom taky žádný smysl nevidím, ale když se podíváš na žádost od Cmeniho, tak nevidím důvod, proč bych mu neměl vyhovět. I kdybych byl i v úterý nemocnej, do posky ho pustit zvládnu, dojdu tam v papučích.
To magion: Nemusíš mu věřit, nikdo to od tebe nevyžaduje. Mimochodem někdy mě až překvapí, co vše vymyslím, abych některé z Vás nachytal a jak rychle bývám odhalen. Hlavně od této finty jsem si sliboval hodně. Alespoň doufám, že založit druhý nick a předstírat, že jsem správce byl jeden z mých lepších triků.
To daymoon: Už jsem to pro jistotu napsal s předstihem 15. května okolo poledne:). Nelam si s tím hlavu, chybuje každý, ale uznat to umí málokdo.
To Karmy: A máš to, nemůžeš být správce, kterého pobavilo, že nám někdo přijede převážit kotouče. To by bylo velmi nepravděpodobné vysvětlení. Máš kliku, v úterý se dozvíš, kolik jsi dal na bench. Jinak bude opravdu zajímavé co bylo doopravdy na tom dřepu, ty černý kotouče se mi zdají v pohodě, za to ty modré...
magion

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je komedie
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela zábavný čtení, musím sám říct, že dokud neuvidím nějaký pořádný video, jen těžko se mi těm výkonům bude věřit, nicméně pokud je to pravda, tak jsi ve svojí váhovce pravděpodobně nejsilnější RAW benchař v ČR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - David- nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: