Utahaní z pozdního nedělního příjezdu z Aše, ale přemohli jsme sílu gravitace držící naše zadky a šli se alespoň protáhnout. Bylo to utahaný peklo, ale máme to za sebou a hurá zase do režimu.
Rozehřátí
strečink
mini band rows - 3x12
mini band chest press - 3x12
mini band side press 2x 12
Tlaky JR na šikmé lavici
10x 7,5kg
10x 7,5kg
8x 10kg
8x 10kg
8x 10kg
Jsem napsaný v názvu logu, tak bych měl občas něčím přispět Takže včera proběhl strongman trénink. Bylo hezky, svítilo sluníčko, zpívali ptáčci a to by byla škoda zvedat ve fitku.
+ nějaké to video, aby dobře vyniklo mé opálení a vyrýsování:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
mna by celkom zaujmalo ako sa dostavas do formy, takze je skoda, ze si ten log nepises pravidelne
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
mna by celkom zaujmalo ako sa dostavas do formy, takze je skoda, ze si ten log nepises pravidelne
To je strašlivě tajný! Zveřejním to, jestli se do tý formy dostanu.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
No ale abych zase nevypadal až moc tajemně, tak trénuju jen 3x týdně - spodek, vršek a fullbody. Díky tomu, že jsem jeden trénink týdně ubral, se mi daří mnohem rychleji nabírat (ačkoliv to asi nebou zrovna čisté svaly bez tuku ) a cykluju po týdnu prakticky všechny cviky, ať už základní, nebo doplňkové.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru