PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 7:21 pm    Předmět: vzorky nového produktu Odpovědět s citátem

Mě chutnaly všechny vzorky, každý má něco do sebe, ale nejvíc mě chutná skořicová rolka, čokoládové brownies, jahodový cheescake. O rozpustnosti jsem věděl a proto jsem intenzivnějí třepal a šlo to.
KT

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dotaz: Budou vzorky deluxe i na e-shopu? myslím jednotlivě, jako např. whey core. Hodilo by se mi objednat nějaké jednoporcovky, ale od příchuti, která mi chutnala. Díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jamberry

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorky byly super jen to chtělo trochu víc protřepat, ale tak to je detail. Chutnaly mi všechny poměrně netradiční příchutě a po klasických čokoládách to byla příjemná změna. Nejvíc mi chutnal asi lemon cheesecake a chocolate + almond. Naopak vanilkový pudink mě moc neoslovil.
kosmicz1

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak me prichute,co jsem mel chutnaly,tak chocole+almond flavour prijde strasne umela ta pachut,redeni asi ve 180.ml vody.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat, nemáte doporučení na nějakej protein s kokosovou příchutí ?:) (ne long)
vejdy

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scitec nová příchuť kokos,ale za mě nej LSP Kokos-ananas !
LaFontaine

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teprve jsem dopil poslední vzorek Deluxe 100 % Whey od Nutrendu. Díky moc za ně :)
Musím říct, že většina mi jich chutnala. Některý příchutě bych si sám asi neobjednal, ale ne protože by mi nechutnaly, ale že mám zkrátka rád jiný chutě. Většinou můžu říct, že ty příchutě v dobrým odpovídaly tomu, jak si člověk představil, že by to mohlo chutnat. Výjimkou byla snad jen čoko-mandle, kde mi ta mandle připadala spíš jako pistácie, kterou už jsem znal z gaineru od Nutrendu.
Myslel jsem, že vzhledem k tomu, že si většinou všechno objednávám čokoládový, mi bude nejvíc chutnat Chocolate Brownies, ale nakonec mi víc chutnaly jiný příchutě. Nejlepší mi přišel Jahodovej cheesecake, Skořicová rolka a kupodivu Vanilka, která bývá většinou nic moc, ale tady super. Ostatní přichutě taky dobrý, ale takový zvláštní a výrazný chutě, který nevím, jestli bych chtěl pít denně. Na zpestření ale super.
S rozpustností jsem problém neměl, asi jsem zvyklej víc třepat. Konzistence lahodná, tak akorát. Protein je tradičně dost prašnej, což vynikne, když to člověk sype z těch pytlíků. Z velké piksly odměrkou by to asi nebylo tak horký.
x22

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsem teď nějaké ty vzorky nových Survivalů a není mi jasná jedna věc. Co přesně je ten Fair Impact Fitness Shake?

https://obchod.ronnie.cz/s-5802-fair-impact-fitness-shake-vzorek-30-g.html

Chápu to správně, že je to víceméně Protein s 60% obsahem bílkovin? V čem se to liší? A taky mi není jasné, proč je ve složení napsáno, že směs s bílkovinami je 80% není to chyba?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, je to "šedesátka" protein udělaná tak, aby velmi dobře chutnala, cílená spíš na ženy jako náhrada jídla. Ta procenta ve složení (která udává jen velmi málo výrobců, čest jim) jsou správně, 81 % (mluvím-li o borůvkové příchuti) dělá směs bílkovin (ta je procentuelně pak také rozepsaná), 12 % směs sacharidů a zbytek do stovky ty zbývající složky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
člověk

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jo , trochu opožděně, ale přeci.
Díky za vzorky Nutrendu :o)

Vše jsem ředil do cca 100-120ml vody. V tomhle množství byla chuť tak akorát, konzistence také. Kdybych dal takových 200ml, tak by to bylo asi nic moc.

Čokoláda-brownies: asi nejsladší ze všech, chuťově to moc nevynikalo, bylo to prostě jen sladké...
Čokoláda-lískový ořech: tahle mi celkem chutnala, taková méně sladší nugeta :o) nicméně teď si dávám docela často podobnou příchuť o Scitecu a ta je o LVL jidne :o)
Čokoláda-mandle: podobná jako lískový ořech
Jahodový cheesecake: klasická jahoda, ale nechutnala uměle ... lepší (nechemickou) jahodu jsem asi neměl
Citronový cheesecake: moc jsem od toho nečekal, ale přišel mi jako jeden z nejlepších.
Vanilkový puding: nevýrazná chuť, nic moc mi to neříkalo (a to mám vanilky rád)
Skořicová rolka: nejlepší ze všech 7 příchutí ! :o) není přeslazený, prostě skořice...

Neříkám, že se jedná o špatný protein, ale nepříide mi to až jako taková pecka jak se tváří.
Příchutě by mohly být klidně pojmenování klasicky (jahoda, citron, vanilka ...) ale to by asi neznělo tak Deluxe
Každopádně se asi pak koupím ten skořicový, ten je vážně dobrý.

Ještě jednou díky za zaslání

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
jachym

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Tak jo , trochu opožděně, ale přeci.
Díky za vzorky Nutrendu :o)

Vše jsem ředil do cca 100-120ml vody. V tomhle množství byla chuť tak akorát, konzistence také. Kdybych dal takových 200ml, tak by to bylo asi nic moc.

Čokoláda-brownies: asi nejsladší ze všech, chuťově to moc nevynikalo, bylo to prostě jen sladké...
Čokoláda-lískový ořech: tahle mi celkem chutnala, taková méně sladší nugeta :o) nicméně teď si dávám docela často podobnou příchuť o Scitecu a ta je o LVL jidne :o)
Čokoláda-mandle: podobná jako lískový ořech
Jahodový cheesecake: klasická jahoda, ale nechutnala uměle ... lepší (nechemickou) jahodu jsem asi neměl
Citronový cheesecake: moc jsem od toho nečekal, ale přišel mi jako jeden z nejlepších.
Vanilkový puding: nevýrazná chuť, nic moc mi to neříkalo (a to mám vanilky rád)
Skořicová rolka: nejlepší ze všech 7 příchutí ! :o) není přeslazený, prostě skořice...

Neříkám, že se jedná o špatný protein, ale nepříide mi to až jako taková pecka jak se tváří.
Příchutě by mohly být klidně pojmenování klasicky (jahoda, citron, vanilka ...) ale to by asi neznělo tak Deluxe
Každopádně se asi pak koupím ten skořicový, ten je vážně dobrý.

Ještě jednou díky za zaslání

Pujde ty vzorky koupit v obchodě? Nebo to byla nějaká limitka na rozjezd nového vyrobku?
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Da se koupit mix prichut . 7 sacku, od kazde prichuti jedna. Tady to ale v nabidce neni.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Da se koupit mix prichut . 7 sacku, od kazde prichuti jedna. Tady to ale v nabidce neni.

Ale jo, vždyť to tam máme:

https://obchod.ronnie.cz/s-5811-deluxe-100-whey.html

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ovšem opravdu Deluxe balení.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
bbvka

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:

Ale jo, vždyť to tam máme:

https://obchod.ronnie.cz/s-5811-deluxe-100-whey.html

Taky jsem to hledal a nenasel. Chyba bude v tom ze ja to hledal ve vzorcich, kde to neni :]
bylo by fajn to presunout i tam ;)
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: