PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky děkuji za vzorky Deluxe.

Já ředil do cca 150-200ml a chuť byla stále naprosto OK. Celkově mám radši sladší, výraznější proteiny a Deluxe se z 90% trefil naprosto přesně.

U žádné z příchutí nebyl problém, všechny byly velmi dobré, ale mezi top bych jednoznačně zařadil oba cheesecaky, vanilkový puding (a to vanilku moc nemusím a neobjednávám) a čoko-lískový ořech (chutnala jako nutella, zajímavá chuť).

Možná bych se u některých příchutí obával toho, že se mi přepijí (např. jahoda).

Co se týče stravitelnosti, nevšiml jsem si žádného problému s nadýmáním apod. Po protřepání se utvoří menší pěna, ale to je dáno spíše tím, že shakuju moc zběsile .
jachym

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bbvka napsal:
Ronnie napsal:
Draper napsal:
Da se koupit mix prichut . 7 sacku, od kazde prichuti jedna. Tady to ale v nabidce neni.

Ale jo, vždyť to tam máme:

https://obchod.ronnie.cz/s-5811-deluxe-100-whey.html

Taky jsem to hledal a nenasel. Chyba bude v tom ze ja to hledal ve vzorcich, kde to neni :]
bylo by fajn to presunout i tam ;)

Aha, to se taky omlouvám, já to taky hledal ve vzorcích, ještě to ale zvážím, z toho co tady čtu to zas asi nic tak extra nebude, ale ty názvy zní lákavě :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on ve vode neni zadny protein nic extra, ale staci to dat do ledovyho mlika poradne usejkrovat (lepe uslehat) a hned to nabere uplne jine chutove rozmery.
jachym

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ano, je to "šedesátka" protein udělaná tak, aby velmi dobře chutnala, cílená spíš na ženy jako náhrada jídla. Ta procenta ve složení (která udává jen velmi málo výrobců, čest jim) jsou správně, 81 % (mluvím-li o borůvkové příchuti) dělá směs bílkovin (ta je procentuelně pak také rozepsaná), 12 % směs sacharidů a zbytek do stovky ty zbývající složky.

Tady je nejdůležitější ta zmínka "cílená spíše na ženy"

To vysvětluje vše.... :)

Aneb uděláme stejný produkt - tedy nějakou směs s 60% bílkovinami, pak uděláme dvě dózy, na jednu hodíme vyrýsovanýho chlapa a napíšeme něco jako "Ultimate Whey 60" a přidáme nějaký podtitulek "build muscle mass" apod.

Druhou uděláme trochu v jiném designu, na obal dáme nějakou modelku s ideální postavou a napíšeme "fitness shake".

Úspěch prodejnosti zaručen
Michoo

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel jsem se zeptat zda tady nekdo mel hydro od 4f ochucene jejich ochucovadlem specialne pro hydro, popr. kakaem. Jak moc je to podobne chuti hydru od Smartlabsu. Smartlabs jsem bral doted, ale podrazil tak premyslim o tomhle, ale mam strach z chuti.
marzochi

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebuď slaboch a jeď to bez příchuti :D Sem asi divnej ale já to zvládám v pohodě
jachym

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Nebuď slaboch a jeď to bez příchuti :D Sem asi divnej ale já to zvládám v pohodě

Zkus ale jejich rýžový protein to nedáš ani s tabletou lol
Humanic145

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Chtel jsem se zeptat zda tady nekdo mel hydro od 4f ochucene jejich ochucovadlem specialne pro hydro, popr. kakaem. Jak moc je to podobne chuti hydru od Smartlabsu. Smartlabs jsem bral doted, ale podrazil tak premyslim o tomhle, ale mam strach z chuti.

chutná to jinak, ale dá se to v pohodě pit... na 1kg dávám 1 pytlík ochucovadla
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...jako nemůžu si pomoct, ale pil jste někdo hydro traditional v ledovém plnotučném mléce? Jako kdybych si měl vybrat zda shake nebo tento protein-mám jasno:o) Pomíjím tu kombinaci s mlékem, ale ta chuť , to bych pil jako zdravou mlsku jen tak:o)
Study

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...jako nemůžu si pomoct, ale pil jste někdo hydro traditional v ledovém plnotučném mléce? Jako kdybych si měl vybrat zda shake nebo tento protein-mám jasno:o) Pomíjím tu kombinaci s mlékem, ale ta chuť , to bych pil jako zdravou mlsku jen tak:o)

Ještě sem to nezkusil, na to abych to míchal s mlékem je to pro mě moc svatý a drahý protein

https://www.instagram.com/studynkapetr/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

No cpát hydro do plnotučného mléka... takových konzumentů tu fakt asi moc nebude hele.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no pokud to vypiju v mléce, tak už to prostě nebude klasické hydro, ale bude se to blížit nějaké standartni 80% ne? V tom zas nevidím takový problém, proč by to mělo být špatně..

vysvětlí někdo?
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
no pokud to vypiju v mléce, tak už to prostě nebude klasické hydro, ale bude se to blížit nějaké standartni 80% ne? V tom zas nevidím takový problém, proč by to mělo být špatně..

vysvětlí někdo?

pokud to vypiješ v mléce, tak to stále bude hydro v mléce...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
xakrurychle napsal:

vysvětlí někdo?

pokud to vypiješ v mléce, tak to stále bude hydro v mléce...

s pomalejším vstřebáváním, takže už to nemá benefit hydra,
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

vysvětlí někdo?

Hydro si nepořizuješ, protože si chceš pochutnat, ale abys měl co nejrychleji AK v krvi, protože rychlost vstřebávání se ukazuje jako jedna z primárních příčin vyšší úrovně svalové proteosyntézy. S mlékem vstřebatelnost zpomalíš.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: