|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:44 pm Předmět: |
|
|
Možná Davidovi nevibroval telefon, ale ozubené převody jeho elektromechanického těla. David může být stroj. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:47 pm Předmět: |
|
|
Stačilo napsat: já su David z Prahy, na podolské benči jsem zatlačil 160 a bylo by po senzaci...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
Třeba bude Cmeni tak hodnej a nakonec napíše jak to všechno bylo a proč jsem tam jel . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
treba je to fitko v base :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
Kazdopadne je tady videt jak jde z uplne jednoduchy zalezitosti udelat telenovela na sto dilu.... dejv mohl napsat ze to je on a byl klid... cmeni mohl napsat jak to bylo a nebylo a bylo to... diamond to samy...ale tenhle log je asi zakletej.... a jestli chcete vedet o cem vsem jsem jeste chtel psat, tak si pockejte, treba budu tak hodnej a napisu vam to .... nebo taky ne _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: |
Co takhle mi políbit prdel? |
Kulturistický roid rage
Naposledy upravil Majesty dne st květen 20, 2015 1:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Kazdopadne je tady videt jak jde z uplne jednoduchy zalezitosti udelat telenovela na sto dilu.... dejv mohl napsat ze to je on a byl klid... cmeni mohl napsat jak to bylo a nebylo a bylo to... diamond to samy...ale tenhle log je asi zakletej.... a jestli chcete vedet o cem vsem jsem jeste chtel psat, tak si pockejte, treba budu tak hodnej a napisu vam to .... nebo taky ne |
Tak mohl sis tam jet sám - dokonce ses vlastně nabízel. Ale neee, to přece nešlo viď . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:15 pm Předmět: |
|
|
Diamonde, mel by sis dat snickersku, stava se z tebe pekna hysterka _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Diamonde, mel by sis dat snickersku, stava se z tebe pekna hysterka |
Fakt jo? Já s tím problém nemám, ale Vy zřejmě jo, že pořád píčujete, proč to nejde takhle a takhle a proč to není takhle a proč nenapíšeš tohle, když to napsat můžeš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|