David- nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - David- nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> David- nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Čtete/budete číst můj log?
Ano pravidelně, skoro denně
31%
 31%  [ 9 ]
Ano nepravidelně, ale často
13%
 13%  [ 4 ]
Občas nakouknu
31%
 31%  [ 9 ]
ne
24%
 24%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řeknu to asi takhle a předem se omlouvám. Ale Dejv nás má všechny hrozně v píči.

K setkání
Setkání proběhlo v pohodě.
Přišli jsme, zvážili Dejva, kotouče a pár členů fitka.
Kotouče Ivanko jsou opravdu kotouče Ivanko.
Karmy opravdu existuje.
Ostatní kotouče mají jen drobné odchylky.
Osa je Ivanko.
Je to pěkně vybavená posilka se vstupem pouze pro členy klubu.
Všichni tam byli velice v pohodě.
Diamond má moc pěknou formu.

Jinak projel jsem si znova tenhle topic od strany 5 a krásně se pobavil. Prostě člověk si myslí jak všechno ví, všechno už viděl a všechno zná a pak přijde někdo neznámý, kdo mu uplně rozšlape všechny jeho bábovičky, co si plácal na tom svym pískovišti celý život.

Hodně lidí tu psalo, že Dejv je divnej....no já si myslím, že lidé z ronnie.cz jsou divní
Zlata

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Řeknu to asi takhle a předem se omlouvám. Ale Dejv nás má všechny hrozně v píči.

K setkání
Setkání proběhlo v pohodě.
Přišli jsme, zvážili Dejva, kotouče a pár členů fitka.
Kotouče Ivanko jsou opravdu kotouče Ivanko.
Karmy opravdu existuje.
Ostatní kotouče mají jen drobné odchylky.
Osa je Ivanko.
Je to pěkně vybavená posilka se vstupem pouze pro členy klubu.
Všichni tam byli velice v pohodě.
Diamond má moc pěknou formu.

Jinak projel jsem si znova tenhle topic od strany 5 a krásně se pobavil. Prostě člověk si myslí jak všechno ví, všechno už viděl a všechno zná a pak přijde někdo neznámý, kdo mu uplně rozšlape všechny jeho bábovičky, co si plácal na tom svym pískovišti celý život.

Hodně lidí tu psalo, že Dejv je divnej.... no já si myslím, že lidé z ronnie.cz jsou divní

joooooo jsme tu banda pacientů

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni neviem, čo si čítal a kto komu aké predstavy búral, lebo ja osobne mám radosť, ak sa podobný talent vyskytne a len ma teší, že podobná výkonnosť sa dá dosiahnuť aj naturálne, som človek prajný, takže pokoj, jeho prezentácia, mlženie a pod., ku ktorým nebol žiadny dôvod však bola a ostáva pekne zvláštna, tož, asi toľko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: musíš uznat, že některé dřívější komentáře jsou opravdu vtipné ve světle toho co víme ted (Dejvův přístup neřešim, on se tim prostě baví)

"Neni nic horsiho nez kdyz si spatne spocitate vahu kotoucu a pak uz v tom musite pokracovat, ptz jinak byste byli za idiota"

"Davide, můžeš tady mlžit a kličkovat jak chceš, ale pochop, že nejsme banda hlupáků a že dokážeme poznat, že tohle celé je jeden velký výmysl."

"Kdybych měl péro 35 cm a vytahoval se s tím, a někdo by mně vyzval k přeměření, udělal bych to s radostí:) tvoje kličkování je jasným důkazem toho, že lžeš jako když tiskne..."

"Treba jsou ty kotouce vazne v librach a on to jen chudak Dejv nevi :D"

"Uz nekdy v breznu jsem mu tu napsal prispevek 99% fake, ale nakonec ho smazal, abych jen nehejtoval. Ale tohle musi byt jasny kazdymu, kdo se pohybuje nakej patek na fitness scene."
Sabonis

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Turakam: musíš uznat, že některé dřívější komentáře jsou opravdu vtipné ve světle toho co víme ted (Dejvův přístup neřešim, on se tim prostě baví)

"Neni nic horsiho nez kdyz si spatne spocitate vahu kotoucu a pak uz v tom musite pokracovat, ptz jinak byste byli za idiota"

"Davide, můžeš tady mlžit a kličkovat jak chceš, ale pochop, že nejsme banda hlupáků a že dokážeme poznat, že tohle celé je jeden velký výmysl."

"Kdybych měl péro 35 cm a vytahoval se s tím, a někdo by mně vyzval k přeměření, udělal bych to s radostí:) tvoje kličkování je jasným důkazem toho, že lžeš jako když tiskne..."

"Treba jsou ty kotouce vazne v librach a on to jen chudak Dejv nevi :D"

"Uz nekdy v breznu jsem mu tu napsal prispevek 99% fake, ale nakonec ho smazal, abych jen nehejtoval. Ale tohle musi byt jasny kazdymu, kdo se pohybuje nakej patek na fitness scene."

Ja moc nekomentuji, ale tohle musim.

Ty komentare jsou vtipne, ale zaroven velmi rozumne, protoze vyjmecna tvrzeni vyzaduji vyjmecne dukazy.
Takove vykony jsou velmi vyjmecne (zvlast na tu vysku a vahu), a me se zda , ze Dejv vlozil vyjmecne usili , aby se tomu nedalo verit.
Takze bud je to opravdu nedorozumeni a nestastna komunikace (Dejv je proste skromny kluk co vubec nechape hodnotu sveho vykonu), nebo to bylo zamerne uvadeni v omyl.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 4:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Věřím, že až to tady utichne, David se k plnému tréninku zase vrátí a s ním se navrátí i ta krásná čísla.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
madball

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc se omlouvám, že jsem do tohoto logu přispěl a rozjel tento zbytečný flame. Už do něj nebudu nahlížet a plýtvat tak svým i cizím časem.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dejv1

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První díl rubriky jak to bylo:
S klukama jsme se domluvili přes pm a vše šlo hladce. Na nádraží jsem si sice cmeniho s někým spletl, ale alespoň jsem pobavil:). Řeč byla o fóru a tak. Kluky jsem zavedl do posilovny a šel se převléct z pracovního. Když jsem přišel, byly již kotouče Ivanko převážené, ale mám podezření, že ne všechny. Z tohoto důvodu buďte všichni prosím i nadále ostražití. Díky cmeniho vytrvalé práci se ověřilo, že některé nekalibrované věci v posilovně skutečně mění váhu s časem. Byly spory o to, jak jsem vysoký. To jsme doufám vyřešili. Chtěli po mně, abych stoupl na váhu, přišlo mi to nesmyslné, protože jsem chvíli předtím klukům vysvětlil, proč a jak jsem během nemoci lehce přibral. Navíc odpolední váha neprokáže nic. Ale zvědaví byli všichni okolo a někteří tuto akci umožnili, tak jsem si řekl proč ne. Jak už bylo řečeno, navážili jsme o něco méně, než jsem si myslel (myslel jsem 82 kg, odhad dle pohledu do zrcadla). Můj odhad byl rozhodně lepší, než těch co hádali přes 90 kg. Co mě překvapilo bylo, když někdo chtěl, abych lehl na lavici a jen tak udělal 5 opakování s 130 kg, že si to natočí:).
Když pomineme fakt, že bych to neudělal prostě proto, že k tomu nevidím důvod (K čemu by to bylo?), jsou tu i další věci, které bych čekal, že jsou jasné.
Marodit a jít si udělat skoro pracovní sérii mi nedává smysl.
Taková věc prostě jen tak nejde. Je potřeba se zahřát, rozcvičit a udělat pár rozcvičovacích sérií a to není zrovna chvilka. Když někdo trénuje jako já, je riziko zranění obrovské.
Samozřejmě, že jsem byl zvědavý, proč kluci přijeli a tak jsem se zeptal, na kterém cviku jsou pro ně mé výkony nejzajímavější. Někdo mě trošku zaskočil, když se zeptal, jaké mám výkony, že to moc nečetl. Až tady z fóra jsem pochopil, že ho to asi opravdu nezajímá, ale tam jsem byl překvapen:). Bylo jim nabídnuto, že si mohou zacvičit, když už přijeli z takové dálky (to rozhodně není standardní). Překvapilo mě, že chtěli jet cvičit někam jinam, ale nakonec proč ne:). Doufám, že nebyly z návštěvy zklamaní, a přeji jim hodně štěstí.
Dejv1

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cyklus jsem analyzoval, byl takový přechodný, takže již celkem je nad čím se zamýšlet.
Když cyklus neskončí dobře, má člověk přirozeně tendenci jej zhodnotit jako špatný, tomu je ale potřeba se vyhnout. Startoval jsem v rekonvalescenci a i přesto jsem se už po druhém týdnu dostal na normální startovní úroveň a to bylo nad plán, mezicíl ve čtvrtém týdnu byl také splněn s přehledem. Šest týdnů jsem zhodnotil jako povedené a sedmý měl vynikající rozjezd. Osmý týden jsem vzdal. Odjel jsem tedy skvěle skoro 7/8 plánu. Cíle cyklu beru jako splněné a to všechny, prakticky na všem jsem 10kg přihodil a dlouhodobý cíl atakoval během závodu. Co je ale špatně, je nemoc na konci. A jako obvykle důvod onemocnění tréninkový deník naznačí. Každého asi napadne, že vzhledem k zvyšování vah a neklesajícímu čemukoliv jsem musel být přetížen. Možná i trochu ano. Když se člověk cítí ve formě, tak to ještě neznamená, že tělo netrpí. Pro mě ale taková zátěž není nic výjimečného, spíš bylo moc aktivit okolo, které s tím jsou neslučitelné. Hrál se hokej atd. V příštím cyklu si musím dát větší pozor a zavézt si většinu brzdících pravidel. Z některých nebudete nadšeni.
Ke konci cyklu jsem cítil přicházející formu a byl jsem zvědavý, jak moc se příblížím dlouhodobým cílům. Největší šanci na výkon jsem měl asi v HSPU, tam jsem jeden test jel, ale nezvládl jsem ho. Bylo to asi tím, že jsem předtím trénoval jen z deficitu. Další trénink ale naznačil, že velký výkon nereálný není- 5X20 po benchi bylo slibné. Možná bych to dokonce opravdu dal. Špatné vyhlídky jsem neměl ani v běhu, ale tady těžko říct od závodu byly nohy těžší. Kliky by byly největší loterie, jelikož je jezdím po benchi je to taková neznámá občas mi prostě sednou, myslím, že kdyby tato situace nastala, přiblížil bych se k cíli na dostřel. Oproti minulému cyklu jsem se zlepšil určitě o víc než 10 kg. Shyby mi šly ke konci hezky, ke splnění cílů by asi chybělo hodně, ale zlepšení o 10 kg proběhlo také. Nejmenší šance by byla v benchi zlepšení o 10 kg asi také proběhlo, ale to by beznadějně nestačilo.

Nejhodnotnější výkon je závod, na kterém jsem dokázal splnit po nepřiměřeně nízké přípravě plán. Trať byla o něco delší, než jsem čekal a proto jsem musel běžet déle, než bylo plánováno. Když jsem tu byl dotázán na výsledky nemohl jsem je doložit, ani kdybych chtěl, navíc jsem tu uvedl, že byste výsledkům něčeho takového nemohli rozumět. V tomto konkrétním závodě se to dá vysvětlit tak, že trať neměla určenou délku- bylo volné pořadí kontrol (scorelauf). Výsledky tedy moc nenapoví. Že bude sportovní den a já na něm chci něco dělat, jsem věděl s dostatečným předstihem. Běh po okolí mého bydliště se mi zdál jako skvělý nápad a proto jsem se přihlásil a chtěl vyhrát. Že závod nepořádají kluci, kteří jsem myslel, že ho pořádají jsem zjistil až v den závodu kdy už bylo hodně divné nenastoupit. Že se závod nezvládne, mi bylo jasné, proti tomu co jsem čekal, to dopadlo hodně dobře (sportovnímu dnu jsem dal známku 2 z 5). Po doběhu jsem věděl já i všichni ostatní že jsem vyhrál. K překvapení však došlo při vyhlášení výsledků, kdy jsem byl vyhlášen jako třetí. Vzhledem k tomu, že šlo o jednu z akcí, na které se chodí hlavně kvůli afterparty neměl jsem zapotřebí to řešit. Organizátorům jsem pouze napsal do dotazníku, vcelku pozitivní komentář s drobnými výtkami. Pár dní po závodě za mnou přišel zmiňovaný pořadatel a měl potřebu se mojí „prohře“ vysmívat. Byl jsem nucen mu situaci vysvětlit a on pochybení přiznal. Jak to dopadne s výsledky nevím, ale je to asi fakt jedno:).
Další výkony měly být v testovacím týdnu, proto je závodní výkon trochu osamocen.
Za druhý nejlepší výkon považuji zlepšení na HSPU. Dříve jsem tento cvik nedělal, proto se dal progres čekat. Ve srovnání s výkonem borce, jehož výkon je v logu uveden 3. 4. 2015 a jistě i spoustou dalších mé výkony neobstojí, ale hodnotím zlepšení a to je zjevné.
Jako třetí nejlepší výkon bych označil trénink benche 6X6X140 kg kdy jsem ucítil formu. Byl to takový ten trénink kdy má člověk chuť si přihodit a zkoušet co půjde.
Pěkných výkonů je víc, ale všechno ostatní prostě bylo tak, jak se čekalo, že to bude.
Jsem trochu zvědavý na zpětnou vazbu, a proto přidávám anketu.
Dejv1

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě dodávám jednu tabulku, je pojata obdobně jako po minulém cyklu.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotku obrazovky jsem už hodně dlouho neviděl :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Dejv1

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chystám se zase začít cvičit. Nejspíš budu pokračovat v zápisech stejně jako v minulém cyklu. Začátek cyklu bohužel bude výrazně horší, než jsem plánoval. Na konci minulého cyklu jsem lehce onemocněl. Když jsem nemoc dořešil, tak jsem se nejspíš napil trochy „Dejvické vody“ (viz. Zprávy ve všech médiích před pár dny). Při první nemoci jsem váhu udržel, ale při druhé to nešlo. Nejedl jsem prakticky týden. Vodárna prý dá odškodné 5000 Kč, z mnoha důvodů se mi částka zdá úsměvná, ale je to alespoň pěkné gesto.
Všechny cíle měly být splněny do srpna. Jenže to vycházelo z předpokladu zahájení třetího cyklu za standardních podmínek (Dokonce jsem doufal, že začnu o pár kg výš). S dodržením termínu cílů si tedy lámat hlavu nebudu, když to nepůjde tak vše posunu o jeden cyklus dál. Tento cyklus bude asi opět takový přechodný, ale ještě se uvidí, těžko se odhaduje, třeba za 2 týdny naberu a vše půjde. Ještě před necelými třemi týdny šlo vše hezky, tak to úplně špatné být nemůže. Kdybych teď na koupališti prohlásil, že zvednu 120kg byl bych „odborníky“ ihned usvědčen ze lži, ale to já bývám často:). Optimistickým odhadem bych mohl vážit zase 77 kg. Žádné postupné cíle nechci stanovovat, protože nemám jasno v dovolených apod.
Dejv1

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BP 6X6X90 kg
Tlaky na ramena jednoručky 3X12X14 kg
Kliky na bradlech 3X10
břicho, bosu, TRX, strečing 30 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera
1.fáze
strečing, core 25 minut
2.fáze
Shyby nadhmat 10X10
strečing core 20 minut
Dnes
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
V posilovně probíhal seminář, tak jsem zalezl do kouta a nerušil:).
HSPU 15X15
gymnastický balon, core, strečing 20 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shyby nadhmat 4X3X+28kg
shyby podhmat 4X3X+28kg
shyby nadhmat 1X20
výklus 3 km 18 minut

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - David- nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: