|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:52 am Předmět: |
|
|
Díky a zároveň ach jo- v rychlosti jsem pročtl diskuzi a nedozvěděl se nic nového...taky vidím, že vědci by měli mí povinně biostatistiku - napsat, že X g čehokoliv zvedněe nějaký analyt o XYZ procent je tak na velký škrt a přepsání článku- Když sním např. já při 120 kg 6 g nějakého substrátu a někdo 60k taky...tak výsledky nebudou totožné!
Děkuji za studii-večer, až bude čas, tak to pročtu, ale nepostřehl jsem tam nic o laktoze a hydru:o)...ale pravda- jen jsem to prolétl. Mám v autoklávu hromadu argininu a musím pro něj:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
---opravuji...je to docela zajímavé:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
moje jídlo teď před spaním po noční
2 pizza žemle
1 plátek lunchemon meat pork a 1 velká vařená brambora ze včerejška
asi 100 g nějakého shitovního koupeného kolače s rádoby banánovu polevou
1 kaiserka natural
1 ks okurka ze sladkokyselého nálevu 7-9 cm Hamé
400 ml zmrzlina čokoláda "Karte dór"
to bude regenerace
pošlu tam 12 ks rok prošlých BCAA, ať pojistím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
To video, pokud jsi, Míšo, ještě neviděl, je také dobré a myslím, že na konci toho videa ten přednášející zmiňuje nějakou studii, kde se podobná problematika řešila, ale to video jsem si naposled pouštěl před několika měsíci, takže už si nejsem jistý.
Můj názor, nebo to, co dělám já, je to, že protein po cvičení dávám do vody, ale na snídani nebo na svačinu, kdy mi nejde o to, aby se protein co nejrychleji strávil a vstřebal, nemám problém dát protein do mléka nebo ho barbarsky jště smíchat s vločkami.
Myslím, že ta rychlost vstřebání proteinu po tréninku je sice velmi nepatrná proměnná, ale v dlouhodobém horizontu se projevit může.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po květen 25, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
Cipinku, ale ty to máš abys zregeneroval po kocovině, to je trošku něco jinýho. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Princ....to je ale přesně ono!...to může....ale jak moc, po jak dlouhé době, u koho a pokud vůbec to je otázka. Tj. pro průměrného cvičence je to šumák zda to dá do mléka či vody.
Pomíjím to,ž e po dřepech bych to nedal v mléku, protože bych hodil kosu, stejně tak být intolerantní k laktoze, tak to asi taky do mléka nemíchám, stejně tak naůř. v dietě, kde bych počítal každou Kcall....každopádně to ale není tak, že hydro v mléku = mléko + vanilinový cukr majesty
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po květen 25, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, je  že to normální casualy cvičící jedinec nepozná, to teda není moc argument, bavíme se o faktech.. stejně tak bys mohl argumentovat, proč brát multivitamíny a podobně, když to normální jedinec stejně většinou nepozná, wtf
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Ale jo, je že to normální casualy cvičící jedinec nepozná, to teda není moc argument, bavíme se o faktech.. stejně tak bys mohl argumentovat, proč brát multivitamíny a podobně, když to normální jedinec stejně většinou nepozná, wtf |
Ale Majesty...to je přece úplně mimo...zase:o)
Nic nepozná ani účastník MČR v kulturistice. Brát multivitamíny má význam, pokud máš stravu naprd a chybí Ti vitamíny. Já to třeba poznám-lámou se mi nehty, horší se mi pokožka, jsem náchylnější k chřipce-v zimě. To je úplně jiný případ přeci.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 25, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Díky a zároveň ach jo- v rychlosti jsem pročtl diskuzi a nedozvěděl se nic nového...taky vidím, že vědci by měli mí povinně biostatistiku - napsat, že X g čehokoliv zvedněe nějaký analyt o XYZ procent je tak na velký škrt a přepsání článku- Když sním např. já při 120 kg 6 g nějakého substrátu a někdo 60k taky...tak výsledky nebudou totožné!
Děkuji za studii-večer, až bude čas, tak to pročtu, ale nepostřehl jsem tam nic o laktoze a hydru:o)...ale pravda- jen jsem to prolétl. Mám v autoklávu hromadu argininu a musím pro něj:o) |
Nevím, na co přesně teď narážíš s tou váhou, ale pokud je to na vliv bílkovin vůči míře MPS, tak zde TH nehraje roli. Ano, fakt nehraje. Taky jsem se kdysi divil, ale 25 g kvalitní bílkoviny u 60kg holky způsobí stejný nárůst v MPS, jako u 100kg borce. :)
V tomhle případě je z hlediska interindividuálních rozdílů podstatný hlavně věk , protože s věkem klesá senzitivita iniciačních faktorů stimulovaných mTOR dráhou na působení AK. Takže deadlifte, až z tebe bude dědlift, tak si přidej ještě jednu odměrku do PTN. Nemáš zač. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 25, 2015 1:12 pm Předmět: |
|
|
esko...ten konec článku jsem myslel. Večer mrknu pořádně-teď lepím průsery v laboratoři.
Každopádně, i kdybych si nedal žádný PTN, žádná tragédie:o) Weiderovo legendární anabolické okno je možná přeci jen opravdu legendární:)
Rád si podiskutuji o proteinech, ovšem většinou to je tak, že někdo něco vzdáleně tuší, pak si něco přečte, špatně interpretuje a další chybu udělá při tom svém vysvětlování a je to kočkopes. Stejně tak jako v tom postnutém článku, že po jedné sérii nějakých extenzí s -80 % maxima Ti vrose/klesne nějaký analyt o x %...kdyby napsaly, že ve skupině n lidí...OK, beru...tu skupinu nějak definovali, řekli zda se jedná o průměr, medián...co vlastně....ale takto? Z vlastní zkušenosti vím, že vyhodnotit správně data a ještě navíc je dobře interpretovat-to je docela kumšt a 90% článků je prostě v tomto zavádějících a data se pak dají vyložit různě....ale jen jsem tento kontrétní text proletěl očima...začátek a konec. Mrknu na to večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 25, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
Jasný, s tou interpretací souhlas, je umění znát pozadí metodologie a v rešerši pak umět dát dohromady správne studie. Nicméně A. Aragon patří mezi špičky v oblasti sportovní výživy a jeho reviews (má jich víc) patří k těm nejlepším, protože syntetizují většinou homogenní studie a výzkumy, tedy není to "každý pes, jiná ves, splácáme to dohromady a řekneme, že závěr je takový a takový". Takže určitě na to mrkni, má to hlavu a patu. Nicméně ono review neřeší přímo to, co my řešíme tady. Tématu se to dotýká jen nepřímo.
EDIT: Dnes jsem si vzpomněl znovu na tuto debatu a ačkoliv jsme řešili rychlost vstřebatelnosti, tak v případě načasování (timing) příjmu bílkovin vúči zátěži bude u trénovaných (x let tréninku) jedinců a starších osob (nízký starší věk) kardinální faktor z hlediska akutního (dusíková bilance) i chronického (tvorba FFM). Do praxe převedeno: konzumace bílkovin ihned po zátěži může u trénovaných jedinců znamenat podstatně vyšší zadržení dusíku, než konzumacé toho samého proteinu X hodin po zátěži.
Možná na tohle téma budu dělat za pár týdnů článek, takže si odborné prameny prozatím nechám pro sebe. :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st květen 27, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorky Ultra speed 80 Fair Power
shrnul bych to asi klasicky z pohledu obyč. konzumenta
- super rozpustnost
- nepění
- dobře stravitelný
- všechny příchutě dobré a pitelné, nejvíc mi chutná vanilka, pak borůvka a nakonec čokoláda
jen cenově bych asi trochu ubral, protože když už bych chtěl koupit hydro tak za stejné peníze mám od konkurence protein kde ho je 100% a ne jen 20%
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: út červen 02, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuji moc za zaslané vzorky Ultra speed 80 Fair Power.
Rozpustnost skvělá, stravitelnost taktéž, velmi mile mne překvapila chuť. Ta jemná hořkost hydra je příjemná, nijak se to výrobce nesnaží přebít tunou sladidla, jako např. prom-in, to se nedalo pít.
Určitě doporučuji. Těžko vybrat z příchutí tu nejlepší, všechny jsou skvělé, borůvka je zajímavá změna
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá červen 05, 2015 3:55 pm Předmět: |
|
|
To jsem fakt nečekal, že mi ještě pošlete vzorky Ultra Speed 80 od Fair Power  Mooc mě to potěšilo, opravdu děkuji Ronnie!!! Dám hodnocení hned, jak je zkusím.
BTW Ještě by bylo dobré, kdybychom mohli přidávat recenze rovnou do obchodu, než sem na forum. Jakože ten samý odkaz, co člověku dojde po zakoupení nějakého produktu, by došel i nám, kterým zašlete vzorky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bonzorno
|
Zaslal: pá červen 05, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, chcel by slm sa spýtať nemáte niekto skúsenosti s týmto proteinom isoprime cfm90%? Mam intoleranciu na laktozu a kravske mlieko.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|