Zaslal: čt květen 28, 2015 8:02 am Předmět: Re: fvdfv
28.5.2015 - naváženo ráno na lačno po vykadění 72,3---trenink Drep, Bench, MT 3x tydne (stridal jsem intenzitu a objem, 8x4,4x8,6x6)---strava denne 100g bilkovin, 300g sacharidu, 200g tuku=3500kcal---rozlozeno do 4 jidel denne---vaha roste---jelikoz me nejak boli zada skoncim s velkou trojkou a dam na chvili jen tak:
Dřep/Přední dřep 6x8
Tlaky JČ na rovné lavici 6x8
Přítahy v předklonu (střídám po každé sérii podhmat a nadhmat) 6x8
Tlak s velkou činkou ve stoje (strídám po každé sérii jednou před hlavou, za hlavou) 6x8
Něco na bic 3x8
Něco na tric 3x8
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:16 am Předmět: Re: fvdfv
nocomply napsal:
28.5.2015 - naváženo ráno na lačno po vykadění 72,3---trenink Drep, Bench, MT 3x tydne (stridal jsem intenzitu a objem, 8x4,4x8,6x6)---strava denne 100g bilkovin, 300g sacharidu, 200g tuku=3500kcal---rozlozeno do 4 jidel denne---vaha roste---jelikoz me nejak boli zada skoncim s velkou trojkou a dam na chvili jen tak:
Dřep/Přední dřep 6x8
Tlaky JČ na rovné lavici 6x8
Přítahy v předklonu (střídám po každé sérii podhmat a nadhmat) 6x8
Tlak s velkou činkou ve stoje (strídám po každé sérii jednou před hlavou, za hlavou) 6x8
Něco na bic 3x8
Něco na tric 3x8
ENDe..
Trenink mi sedl, stihl jsem ho za 45minut. Tlaky JČ na prsa + přítahy vč v předklonu jsem jel antagonicky, střídal jsem to po sérii., nějakou dobu to pojedu. a přední dřepy mi dělali dycky problém v držení činky tak jsem to vyřešil trhačkama a pohoda
Zaslal: so červen 06, 2015 5:06 pm Předmět: gtdhbd
6.6.2015 ráno na lačno po vykadění a vyčůrání 73,4 strava hlavne tuky kvuli jejich vysoke kaloricke hodnote...burakove maslo, olivac, kokosak, slunecnicova seminka..
- váha pořád roste, ale ted mam trosku obavy protoze s vedrama strácim chut k jidlu, ma na to nekdo nejaky figl? haha takze to musim hecovat i nadale protoze jeste 1,6kg a je to tam!!!nikdy jsem si nemyslel ze to tak pujde...
trenink jedu nasledujici...
S tím vedrem a chutí k jídlu souhlasím, člověk by si dal něco osvěžujícího. Já to řeším tak, že jsem dneska k večeři měl třeba maso, ale dal jsem si k tomu 100ml 31% smetany, což je krásných 31g tuku a člověk to vypije hned, kalorií je to taky fajn, včera jsem měl třeba avokádo. Ještě, že už jsem přešel taky ze sachrů na tuky, při představě, že ve 30°C do sebe rvu rýži se mi dělá mdlo.
Mrkni na ten první tip a samozřejmě pořád pracuj na mobilitě.
S tím vedrem a chutí k jídlu souhlasím, člověk by si dal něco osvěžujícího. Já to řeším tak, že jsem dneska k večeři měl třeba maso, ale dal jsem si k tomu 100ml 31% smetany, což je krásných 31g tuku a člověk to vypije hned, kalorií je to taky fajn, včera jsem měl třeba avokádo. Ještě, že už jsem přešel taky ze sachrů na tuky, při představě, že ve 30°C do sebe rvu rýži se mi dělá mdlo.
Mrkni na ten první tip a samozřejmě pořád pracuj na mobilitě.
Tyjo tak avokadu jsem proste na chut neprisel a ani ani neprijdu prijde mi to strasne hnusny, nechutna mi to...ikdyz vim, ze je zdravy a bohaty na zdrave tuky, tudis kaloricky vydatne, ale proste ho do sebe nedostanu...jinak s tou zakysankou :DDD ale tak taky moznost zejo...jinak k tem sacharidum, driv jsem dbal na to abych jich sezral zaden pul kila, ale byl jsem unavenej, nadmutej...co jsem to ted promenil a sacharidy mam tak 300g a tuky 200g je to pohoda hlavne po strance zazivani i energie je vic,...je to zajimavy no...jinak ten predni drep, vim, ze obchazim techniku, ale proste neudrzil treba 70kilo zapestim na ramenech, ja to proste nechapu me by se zlomilo asi zapesti, nahodou tema trhackama to nejni spatny, vim, ale tak, jako varianta pro neschopny lidi jako ja dobry :DDD ale mas pravdu, ze bych si to mel trenovat jenom s osou ale to zapesti dostane asi velkou čočku pak když budu cvičit normálně se závažím...pak je eště křížový způsob ale to mi činka padá dopředu.....
pusť si dva, určitě minimálně v jednom bude drepovat:D jsem na telefonu, tak to nebudu hledat. proste si stoupni pod činku, umísti na ramena a zafixuj ji rukama před tělem, dlaně položené na cince každá na jednom rameni, prekrizene. lokty tlac nahoru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru