Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabijak ... na tu vahu uz i ty zada mas docela v pohode, kdyz si pomatuju drivejsi videa i s mensi vahou, kde to bylo podstatne horsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uff masakralna vaha. A teda aj moral riadny, ja by som to po prvom asi zabalil. Brutal
spekounP

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem, chvála se dobře čte, ale zase to není nic extra, stačí se kouknout tady na fóru na pár borců. Teprve, když zkusíte strongman disciplíny, zjistíte, jestli máte opravdovou sílu.

To Draper - co se týká zad, ten úhel pohledu na videu není úplně vypovídající, horní záda kulatý budou, toho se asi jen tak nezbavím, nicméně po tréninku mrtvol téměř nikdy nemívám svalovici vzpřimovačů a proto si myslím, že střed těla pracuje, jak má.
spekounP

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.5.2015
šel jsem se protáhnout, trochu napumpovat svaly a odplavit tu ztuhlost a únavu.

1. bench - 10x30, 10x45, 10x60, 10x75, 6x10x85kg
2. shyby s protizávažím - 8x8
3. cg bench s řetězy - 6x4x (60kg+40kg řetězy) - výbušnost
4. přítahy na stroji s oporou hrudníku - 8x57, 8x65, 8x72, 8x80, 4x8x87
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si borec, tvoja psychika je nepriestrelná
Dave1913

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
nicméně po tréninku mrtvol téměř nikdy nemívám svalovici vzpřimovačů a proto si myslím, že střed těla pracuje, jak má.

Asi něco dělám špatně. Tahy jezdím ve středu a občas mě bolí i v sobotu. Tuto středu jsem to přehnal, mám novej lifterskej opasek, tak jsem naložil 180 a chtěl dát 3x3, pásek mě dopomohl že jsem to zvládl, ale křivej jsem byl dost. Dokonce jsem teda nemohl dřepovat v sobotu, ale až v neděli.
Turakam

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
spekounP napsal:
nicméně po tréninku mrtvol téměř nikdy nemívám svalovici vzpřimovačů a proto si myslím, že střed těla pracuje, jak má.

Asi něco dělám špatně. Tahy jezdím ve středu a občas mě bolí i v sobotu. Tuto středu jsem to přehnal, mám novej lifterskej opasek, tak jsem naložil 180 a chtěl dát 3x3, pásek mě dopomohl že jsem to zvládl, ale křivej jsem byl dost. Dokonce jsem teda nemohl dřepovat v sobotu, ale až v neděli.

tak to je varovný signál, osobne tiež už roky o vzpriamovačoch viem, iba ak idem nejaký extrém, maxko a pod., bežne necítim vzpriamovače vôbec
Dave1913

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Dave1913 napsal:
spekounP napsal:

tak to je varovný signál, osobne tiež už roky o vzpriamovačoch viem, iba ak idem nejaký extrém, maxko a pod., bežne necítim vzpriamovače vôbec

Ale není to špatná bolest, taková ta "dobrá" bolest po tréninku, akorát mně u vzpřimovačů a tahů trvá nějak dlouho
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola je zabiják regenerace. Osobně se přiznám, že dodneška jsem nenašel spolehlivý systém na mrtvolu, při kterém bych se průběžně zlepšoval bez toho aniž bych se jednou za čas totálně odpálil.
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.6.2015

1. dřep - 5x30, 5x35, 4x55, 4x80, 4x105, 4x130, 3x155, 3x170, pracovní s bandážema 6x2x180kg - ze začátku nic moc, první 2 série jsem odjel v těch žvejkačkách od Power Systému, pak jsem tam dal THP-čka, od zhruba 4.série to začalo bejt docela lehký, připadá mi, že se učím správně do toho sedat, akorát je to strašnej oser furt to ručně předmotávat a pak motat na nohy, opakování probíhají ve stylu - odebrat činku, nádech,sedám do zadu, bolest, ještě větší bolest, kurevská bolest, hvězdičky před očima, nahoru, vysvobození
2. bench - 10x35, 10x45, 10x60, 8x75, 4x90, 4x105, 7x3x115kg - nelítalo to, jako když jedu bench jako první cvik, ale všechny série stejně těžký, všechny se stopkama, docela gut. Musím to zaťukat na dřevo, ale ten strongman trénink mi nějak napravil to rameno nebo jsem byl protaženej po tom dřepu a nic nebolelo.
3. sumo deadlift lehce - 5x70, 4x100, 4x130, 3x170, 3x8x140kg
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole ja ta nechapem, mne obycajne biele no-name bandaze davali 20kg na drep. Si si isty, ze si to viazes na kolena a nie na clenky?
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, problém bude někde v technice. Ty máš hezkej lifterskej dřep tak akorát pod paralel, máš silný svaly okolo kyčlí a prdel.
Já normální raw dřep odrážím dole a tím si pomáhám. Všechno dřepuju přes kvadricepsy a případně dorovnávám zádama.
Teď se to snažím dolu brzdit, jet pěkně vzpřímeně a využít bandy k tomu, abych dřepoval víc přes prdel a naučil se jet soutěžní hloubku. Moc mi to nejde, protože ty svaly, který jsou k tomu potřeba mám asi slabý.

Další věc je, že jsem asi trochu unavenej a jedu další vlnu cyklu pěkně od spodu.

Jinak max v bandážích mám 215kg, 3x200kg
Bez bandů - 1x205kg, 2x195kg - tyhle výkony ale byly až po peaku, kterému předcházel cyklus v bandech.
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No prave bandaze ti viac pomozu ak sa odrazas a viac sa spoliehas na nohy ako na prdel.

Mozno sa to prave snazis viac brzdit ako by si mal, skusal si to pustat rychlejsie dole? Mozno to zalezi aj od druhu bandazi, tie moje boli dost elasticke a THPcka su asi dost tuhe.
spekounP

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi máš pravdu, minule, když jsem byl v Eaglu, tak na mě koukal Ilja Mishin a řval na mě: Dynamicky dolů, davaj!!!

Zkusím ty dřepy příště natočit a uvidí se.
spekounP

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.6.2015

1. military press - 10x20, 8x30, 8x40, 6x50, 2x5x60, 2x5x65, 3x5x70, 5x75, 3x75 (první opakování špatná dráha, miss), 3x5x70, 5x75kg - rameno není úplně OK, trvalo dlouho než jsem se zbavil nepříjemného pocitu v negativní fázi, 70kg bylo v pohodě, ale jak jsem přiložil na 75kg nešlo to, nemůžu se do toho opřít úplně na 100% a negativní fázi musím dost brzdit, síla je pryč, limituje mě to rameno
2. shyby s dopomocí paralel úchop - 7x10 (-40, -30, -25, -25, -25, -30, -30kg) - obrovská pumpa
3. dotlaky (místo 2boardů podpora na kliky) - 6x5 (105, 110, 110, 110, 110, 110kg) - stopky
4. pendlay rows - 6x70, 6x85, 6x95, 5x5x105kg - nebyla už výbušnost

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: