Do léta přibrat 5kg!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg!  Úvodní stránka -> Trénink -> Do léta přibrat 5kg!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2015 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ten kulturistickej úchop ser, ten je na píču a nestabilní. Nemusíš to trénovat jen s osou, ale pracuj na mobilitě zápětí (ještě lépe na mobilitě celého těla!)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2015 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Na ten kulturistickej úchop ser, ten je na píču a nestabilní. Nemusíš to trénovat jen s osou, ale pracuj na mobilitě zápětí (ještě lépe na mobilitě celého těla!)

Taky řešení haha :DDDDDDDD

co ty lidi nevymyslí :DDD
ShDW

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se nedokážeš poskládat do čelního dřepu, tak bych se na něj vykašlal a jel jen klasiku ... zase o tolik nepřijdeš, holt některé cviky nejsou pro každého.
wondra

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

na ten vzperacskej uchop ser, jen to kurvi zápěstí. předni drepy mají procvičit kvadraky a je úplně jedno jak budeš držet činku, pokud si tim neublizis. mě ta verze dle sadese vyhovuje. a cinka mi nepadá...
nocomply

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 7:33 am    Předmět: frfeegf Odpovědět s citátem

Ted nachvili vyřazuju tahy z treninku a dam je tam jen jednou naucil jsem se uz konecne shyby takže chvíli pojedu následovně:

Pondělí:
Přední dřep 6x6
Tlaky JČ hlavou nahoru 6x6
Mrtvý Tah 6x6
Přítahy činky k bradě 4x8
Něco na biceps 3x9
Něco na triceps 3x9

Středa:
Výpady s činkou na místě nebo bulhaři na jedné noze 6x6
Hluboké kliky na bradlech širokým úchopem 6x6
Shyby na hrazdě 6x6
Výpony 4x12
Břicho 4x12

Pátek:
Dřep 6x6
Benchpress 6x6
Přítahy VČ v předklonu 6x6
Military press 4x8
Něco na bic 3x9
Něco na Tric 3x9
nocomply

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 7:39 am    Předmět: ds Odpovědět s citátem

wondra napsal:
MAST3R napsal:

na ten vzperacskej uchop ser, jen to kurvi zápěstí. předni drepy mají procvičit kvadraky a je úplně jedno jak budeš držet činku, pokud si tim neublizis. mě ta verze dle sadese vyhovuje. a cinka mi nepadá...

No mě to jde pěkně s těma trhačkama, ale už se učim s prázdnou osou úchop vzpěračský ten se mi zamlouvá více něž překřížený...ikdyž mám problém zkroutit tam to zápěstí :DDD ale jo na to časem přijdu a vychytám to..
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
MAST3R napsal:

Není jedno jak to držíš.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt červen 11, 2015 7:47 am    Předmět: Re: ds Odpovědět s citátem

nocomply napsal:
wondra napsal:
MAST3R napsal:

No mě to jde pěkně s těma trhačkama, ale už se učim s prázdnou osou úchop vzpěračský ten se mi zamlouvá více něž překřížený...ikdyž mám problém zkroutit tam to zápěstí :DDD ale jo na to časem přijdu a vychytám to..

Dělá ti problém i to co jsem Ti postoval předtí? Pustit to do zadu a přidržovat jen 2 prsty?
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vždyť v tom videu verzi s trhačkama chválí... já třeba nemám problém s mobilitou, nebo jak tomu říkáte, ale po pěti-šesti sériích mám ty zápěstí pěkně bolavý a když jdu potom třeba na tlaky, tak to cítím... osobně budu pořád dělat vzpěračským, ale jestli mu to pasuje s trhačkama,
tak proč ne?
protože dřep, to je oč tu kráčí, ne o to, jestli dokáže činku držet jako vzpěrač... pokud si nedává podložky pod paty...
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
vždyť v tom videu verzi s trhačkama chválí... já třeba nemám problém s mobilitou, nebo jak tomu říkáte, ale po pěti-šesti sériích mám ty zápěstí pěkně bolavý a když jdu potom třeba na tlaky, tak to cítím... osobně budu pořád dělat vzpěračským, ale jestli mu to pasuje s trhačkama,
tak proč ne?
protože dřep, to je oč tu kráčí, ne o to, jestli dokáže činku držet jako vzpěrač... pokud si nedává podložky pod paty...

Právě u čelního dřepu,když nemáš vzperačské boty je super podložka pod paty+ten úchop jak říkal MAST3R.Mě taky bolí zápěstí,ale snažím se o naučení techniky a o maximální protažení zápěstí před i při provedení cviku.Před si vždy dávám 2 série klopení zápěstí například.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby nedošlo k nějakému komunakačnímu šumu, mě nevadí, ten trhačkový úchop, mě vadí, ten ruce křížem. :)
shooter

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já si pořád říkal, že mě z těch čelních bolí hrudní pátěř, když tu činku držím křížem....no člověk se učí pořád

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červen 14, 2015 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z videa jsem take porozumel ze predni drep s trhackama je v pohode, ja to tak budu cvicit i na dale...vyhovuje mi to... jinak na tu myšlenku mě navedl Jirka Orság, protože jsem dlouhou dobu nechápal, jak někdo může cvičit přední dřepy tim křížem nebo vzpěračských úchopem, mě to prostě nešlop a kord když tam narvaly váhy jak hovado...pak jsem nějak viděl toto video kde Jirka při předním dřepu použil trhačky viz 3:47 a říkám si hovno to zkusim a úplná pohoda...

3:47
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.6.2015 váženo ráno po vykadění na lačno 73,9kg už se k cíly blížim, ale ted jsem moc nejedl tak se nedivim, že od posledního příspěvku je tam rozdíl asi pulkila, ale kazdy pul kila dobry...
ted 14dni pojedu takto: "Je to vlastne modifikovaná verze

Week 1:
A:
Back squat 5x5
Benchpress 5x5
Barbell Row 5x5
Dips 3xF
Chin Ups 3xF

B: (Hypertrophy)
Front Squat 5x10
Overhead Press 5x10
Deadlift 5x10
Wide Dips 3xF
Chin Ups 3xF

A:
Back squat 5x5
Benchpress 5x5
Barbell Row 5x5
Dips 3xF
Chin Ups 3xF

--------------------------------------------------------------------
Week 2:
B:
Front Squat 5x5
Overhead Press 5x5
Deadlift 5x5
Wide Dips 3xF
Chin Ups 3xF

A: (Hypertrophy)
Back squat 5x10
Benchpress 5x10
Barbell Row 5x10
Dips 3xF
Chin Ups 3xF

B:
Front Squat 5x5
Overhead Press 5x5
Deadlift 5x5
Wide Dips 3xF
Chin Ups 3xF
nocomply

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.7.2015 rano na lacno po vykadeni 75,3 je to TAAAAMMMMMM!!!! cil splnen, na dovolenou jedu nakonec az 17.srpna takye moje dalsi precevzeti zni ze pojedu k mori s vahou 77kg.
Priznam se ze jsem si moc neveril ze to splnim, ale nastavil jsem si proste denni prijem 3500kcal a to jsem drzel zuby nechty, mel jsem i vikend kdy jsem vypustil a proste normalne jedl, spis tedy nejedl :DDD
Chci vzkazat vsem hubenejm, ze to jde, a nemusite se prezirat jak prasata a bejt nadmuty a zrat tunu sacharidu jak se vsude pise... sacharidy max na den 300 a to jenom komplexni...hlavne tuky jsem drzel vysoko, burakovy maslo, olivac a slunecnicovy seminka...prekvapilo me jak vaha sla nahoru rychle a porad leze az me to prekvapuje...mam z toho takovou radost, ze bych nejradsi vyfotil aktualku, ale priznam se ze se stydim, moc vam neverim, akorad by jste mi svejma kecma srazili sebevedomi, ktery mi ted trosku vzrostlo :)

:DDDDDDDDDDDD

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Do léta přibrat 5kg! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: