|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červen 09, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
Kdybych tyden vypadl z treninku, asi bych se minimalne nasledujici 3 mesice do fitka uz nepodival. Pro me jsou ty navraty po par dennim vypadku vzdy strasne tezke. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: út červen 09, 2015 7:42 pm Předmět: |
|
|
ja se zas nemůžu dočkat treninku:) mě berou na nositka když si představím jak mi musí svaly a síla mizet týden bez posilování:D ale už jsem se naučil brát to víc easy a přináší to výsledky. letos bych mohl poprvé v životě vážit 80kg:D nejvíc sem měl cca 78.
největší sranda je, že tehda sem byl mnohem zalitejsi, ale měl sílu. drepnul sem 120, zatahnul 150, bench nějakých 75-80 s jistenim by taky šlo. teď mam maximalky v nedohlednu. drep tak 80, mrtvola 120 a bench možná 60. ale to hlavně proto že sem dokripleny.
ještě zkusím alavis a fyzio a pasky. pokud to nezabere tak se snad budu muset jednou rozhoupat i k nandrolonu, nebo už nevím co dělat. ty upony me fakt serou. v kolenou mě asi drhnou krizove vazy...v rameni upony a lokty taky. a na bederní páteří mě bolí vrcholek jednoho obratle.
hlavně že už sem oblezl dva vyhlášené ortopedy. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červen 15, 2015 5:18 pm Předmět: |
|
|
Trénink jako takový se mi zapisovat nechce, v sobotu sem si ale dal kvadry s předníma dřepama (45kg série) a prsa+ruce lehce, v neděli zase záda (mrtvoly a dotahy max 110 těžce : ( ) a ramena (military 30, puschpress 40, jendoručky..)
Aktuálka: _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 15, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
To di doprdele s tema lytkama ty ektomorfe _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červen 15, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
ta fotka trochu zkresluje:D ale na lýtka mám asi nejlepší genetiku, bez cvičení jsou o deset cm větší jak ruce:D ale tak s paratkama je srovnávat...:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Kolko kil je na tej fotke? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
only 75 (většina není vidět, bo je na prdeli:D) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
Prave, ze to vyzera celkom dobre, preto sa pytam _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červenec 06, 2015 7:50 am Předmět: |
|
|
na včerejším treninku doma sem si udělal radost a benchnul 3*3*60. Poslední měsíc mi jde síla hodně nahoru a mám takový pocit že tomu i dost pomáhají BCAA, protože svalovky skoro nemivam.
a carabasu, Diky:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 7:05 pm Předmět: |
|
|
tak jsem byl u pomana. no moc mě nepotesil. teda potěšil protože jsem konečně byl u někoho se zájmem pomoct. našel toho opravdu hodně. špatná klenba a z ní bolest kolen. potom spazmy kolem páteře a z nich bolestivý obratel. při zvedani rukou (před a upazovani) se mi zapojuji trapezy a prsní svaly. předloktí je v total dezolatu z obou stran.
pět let cvičení bez fyzio udělá své..:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
opět nějaký zápis: shyby jsou aktuálně u čísla 6 po dobrém zahráti. na bench jsem včera odjel 6*7*50, rameno to ustálo. trochu jsem propumpoval paže a záda. aktuálně mám přes bic. nějakých 35cm, což znamená že právě konečně jdu s vrskem dopředu (bohužel na úkor nohou které kvůli kolenum nejedu a mám nějakých 54cm přes stehno), lýtka 38 za studena, hrudník tuším 104 nádech _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne srpen 02, 2015 10:26 pm Předmět: |
|
|
o víkendu brutální dieta, skoro nic jsem nejedl :D
V neděli jsem si dal bench kterým jsem zakončil 3x3x60 a zkusil jsem dřepy (namotivovaný drepjrovýma 100kg na front squat) a dal jsem asi 7x70kg,ale po jedné sérii jsem začal cítit pod levým kolenem bolest (mírnou, měl jsem "bandáže" z kaufu :D ale ty s páskama) a tak jsem se na to radši vyprdnul, ale s lifterskýma myslím že bych mohl regulérně dřepovat, jen je nemám..: (
Zlatka mi říkala že mám jít v sobotu s ní a s drejpem na trénink, prej bude sranda. Asi tím myslela že se mi budou smát, tak nevím jestli to pokoušet, ještě když je drejpr teĎ tak agresivní jak píše v logu :D:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 7:12 am Předmět: |
|
|
Ja mam jit se Zlatou v sobotu cvicit? Neni holka trcohu prepracovana? :D
Jinak pokud ti Zlata nabizi trenink, tak vubec nevahuj, budes mit dozivotni zazitky (a dost mozna i nasledky  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po srpen 03, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
a sakra, asi jsem ti zkazil prekvapko, zřejmě ti to ještě nestihla oznámit ze budete mít trénink:D
Právě pro ty následky jsem si říkal, že bych to prubnul:D pac věřím, že takový trénink člověka posune..:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|