vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. července 2015, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, spánek 5 h jako obvykle před tréninkem.

MOBILITA cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 90 kg
3x 100 kg
1x 110 kg
6x 120 kg, 1. pracovní
3x 125 kg, 1. pracovní, znovu, Magumi mě přesvědčil, že přihodíme, tak si dám "lehké" trojky
3x 125 kg, mám to, nesmím se předklonit, pak spodní záda nebudou bolet
3x 125 kg
3x 125 kg
5x 125 kg (PB max reps) (PB 5x3), 5. pracovní, poslední už s překlonem, přesně tak, jak nesmím ;)
v plánu byly šestky, i když jsem příliš nevěřil, že zvládnu čtyři série a Magumi mě přesvědčoval, že bude lepší přihodit... uznávám, že ty trojky byly lákavější (protože "lehčí") a podlehl jsem :) zároveň byla i síla a mohl jsem se soustředit na problém se zády. snad už vím a od příště přesto nejede vlak - jakmile neudržím záda, tak to pokládám. Magumi dnes pořádně zabral a napálil tam hned pětky ;)

Military press:
5x 60 kg
3x 70 kg
1x 80 kg, potěšilo, opět na jeden nádech ještě před odebráním osy
4x 70 kg, trochu se to pohlo
tady to vypadá, že už jsem dno našel, ještě to příště musím potvrdit.

Klokov press:
5x 50 kg, poslední vždy s podržením
5x 50 kg
5x 50 kg (PB 3x5)
poprvé si zapisuji jako osobák, předtím ty váhy nestály za nic ;)

Mrtvý tah: (bez klobouku bos)
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 140 kg potud nadhmat a už to klouzalo
1x 160 kg
3x 185 kg, 1. pracovní, v plánu byla jednička, takže nečekané a příjemné ;)
2x 185 kg, třetí fail, předklonil jsem se a už to nešlo
2x 185 kg, druhé podržené
spokojenost, i když nakonec ani trojky nebyly, ale na to, že byly v plánu jedničky, protože jsem nechtěl shazovat a nechat Magumiho, aby si odjel svoje pětky :) tak dobrý. ovšem přiznávám tekutý pudr na rukou a je to velký rozdíl, bez něj bych nedal asi ani jedno.

Magumi je hever, ve druhé sérii se tak rozjel, že kdyby to měl předepsáno, tak snad dá osm opáček nebo nevím... ale u něj těžko říct, protože jezdí zcela nadoraz a ve třetí sérii už to bylo poznat.

Bazén:
5x tam a zpět, cca 100 m a pak nějaké ráchání ;)

Váhovka: 93.0 kg, včera nejmíň půl kila uzenýho se zeleninovou oblohou a dvě dvojky vína ;)

Jsem zvědavý na úterý, jestli už bylo dosaženo silové dno. Čelňáky jdou trochu mimo, tam tu sílu nechápu, když vše ostatní šlo do kopru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2015 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám pocit, že pořád to je s tebou dobré, ty tvé dnešní pozvedy bylo radost sledovat, jak jsi zabral. Taky jsem zvědavý, jak to půjde v úterý a samozřejmě na příští pátek a 3x5x190 na pozvedech. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. července 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi ve World Class Celnice, vstávat se nechtělo = morálka v mužstvu klesá, tramvaj mi ujela, ve svalech žádná šťáva a pořádná snídaně už to nezachrání :)

MOBILITA cca 10 minut

Bench-press:
5x 20 kg
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 80 kg
5x 90 kg stopky
4x 100 kg, 1. pracovní vše vždy stopky
4x 100 kg
4x 100 kg
4x 100 kg
4x 100 kg
5x 90 kg stopky
bída, bída, nové silové dno, ani 5x5 už nedám, tak aspoň, že to bylo stopkované.

Dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 110 kg
1x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg
1x 150 kg na hraně, konec zahřívání
5x 120 kg, 1. pracovní
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg, 6. pracovní na doražení
silová úroveň -3, 5x5 a bez zvláštní rezervy, tak jsem se aspoň snažil rovná záda, hloubka, a vše přes paty - odtlačovat podlahu.

další prostor k podsekávání už není - Magumi byl dnes ve formě a byli jsme na rozdíl nejtěžšího kotouče, tj. 20 kg z každé strany, neuvěřitelně dřel, po druhé sérii, kdy už to nevypadalo, tak přidal a kde vzal sílu na pátou sérii netuším. tak je fajn, že aspoň části našeho týmu se dnes dařilo :)

Přítahy VČ k pasu:
10x 60 kg
10x 80 kg
10x 80 kg závěry s cheatingem
10x 80 kg
úplné přítahy, tak aby to brala spodní záda

Bazén:
cca 150 m a pak ráchání

pobyt v bazénu zpříjemnila slečna v bílých bikinách, takový ten materiál, který působením vody částečně ztrácí schopnost odrážet světlo... až k obličeji jsem nedohlédl, ten byl moc vysoko :) bohužel zalezla do vířivky... a už nevylezla.

Váhovka: 92.8 kg, po víkendu dobrý, málo cukru ve svalech

V neděli jsem trénink nedal a stejně to dnes nepomohlo, ty úterky mají klesající výkonnost a vždy si říkám, že to podseknu a začnu se zlepšovat... a stejně jedu na max a příště dám ještě míň. Ale s menšíma váhama už nepojedu.

Když jsme začínali s dřepama, tak jsem zahlédl povědomou tvář, kterou jsem viděl na kurzu v Areně a pak ještě možná při některé další návštěvě... ale nick si teď nevybavím... přiznejte se :D Akorát, že už někam odcházel, což by odpovídalo, že musel začít ještě o dost dříve.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2015 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

17. července 2015, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, životospráva mizerná, jak strava, tak spánek, už je potřeba si orazit ;)

MOBILITA cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 90 kg
3x 100 kg
1x 110 kg
1x 120 kg
4x 125 kg, 1. pracovní
4x 125 kg
4x 125 kg
4x 125 kg
4x 125 kg (PB 5x4)
vydřené, ale když už to šlo, tak jsem to chtěl i dorazit.

Military press:
3x 60 kg, po těch čelňácích jsem vůbec neměl sílu
3x 60 kg
3x 60 kg
5x 60 kg, dobrý, už jsem si trochu orazil
5x 60 kg

Klokov press: (pokládaný)
5x 50 kg
5x 50 kg
5x 50 kg
těžké, ale příjemné, protože ramena drží

Mrtvý tah:
3x 60 kg
3x 100 kg
2x 140 kg dotud nadhmat
1x 170 kg hodně těžká
2x 190 kg, 1. pracovní, o dvě opáčka více než jsem čekal ;)
1x 190 kg
1x 190 kg
bez síly, ale aspoň ty jedničky, abychom nemuseli jsme shazovat :) Magumi se naprogramoval a odtahal tam neuvěřitelné pětky, obr síla, a začátky byly i hezky technicky.

Bazén:
na protažení, (ne)pěkně cítím obě kolena

Váhovka: 93.2 kg

Uspokojivý závěr letní sezóny, ale už mě ty těžké váhy nebaví, nebýt Magumiho, tak dnes ani netahám ;) tak ještě, že tam nechodím sám :)

*** DOVOLENÁ *** příští trénink úterý 4. 8.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
...
3x 130 kg, 10. pracovní, Magumi říká, že ještě dvě, už je mi to jedno, do krve se něco vyplavilo a je mi fajn :)

(dobří sparing partneři jsou velmi nedostatkové zboží)
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2015 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. srpna 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice

po dvou týdnech u moře... které ovšem patřily především mé malé princezničce, takže žádné leháro na pláži, opalování do bronzova, plavání v moři... ale pěkně lopatička, kyblík, bábovičky, hrady z písku a pravidelné cachtání ve vlnách, kterých jsme si užili dostatek, poněvadž jsme měli osm z deseti koupacích dní červenou vlaku ;)

MOBILITA cca 15 minut - ej to bylo jako rozhýbat orloj ;) ne že bych si ji nemohl dávat denně i na dovče, ale... nedával jsem si :)

Bench press:
8x 20 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 90 kg
3x 100 kg až doposud stopky
5x 100 kg bez stopek...
5x 100 kg
5x 100 kg
4x 100 kg ...a bez síly

Dřepy:
3x 60 kg teoreticky mám dřep s rovnýma spodníma zádama zvládnutý...
3x 80 kg ...ale prakticky to tam nedám anžto bych hodil "brouka" ;)
3x 100 kg budu muset ke Kulichovi na seminář :)
1x 110 kg
1x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg na hranici komfortu
1x 145 kg jedno z nejdelších opáček na dřepu, když jsem překonával mrtvý bod
1x 140 kg
3x 120 kg 1. pracovní, doufal jsem v pětky, ale vůbec nebylo z čeho brát na další opáčka
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg 5. pracovní
3x 120 kg a ještě jedna
nejslabší trénink od začátku roku, ale počítalo se s tím, hezky jsme se protáhli a asi to bude bolet ;)

(ps: Magumi šel v jedničkách až na 170 kg a bylo to dost technicky, takže bych tam viděl rezervu deset kilo... pět určo. Odpočinek mu zřejmě prospěl ;)

Přítahy VČ k pasu:
10x 60 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg

Bazén cca 10 minut

Váhovka: 90.8 kg

Mohlo to být horší, nebylo to špatné, v pátek jsem zvědavý na čelňáčky, military a mrtvoly ;)

A taky musím pročíst logy, co se tu zatím událo...
Magumi

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2015 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem říkal, že to bude po přestávce bolet - tak už mě chytají do stehen křeče. :) To ještě bude legrace.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7. srpna 2015, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi ve World Class Celnice a příště už budeme řešit novou permici, jenže chtějí úpis na rok ;)

MOBILITA cca 25 minut včetně protahování s osou

Čelní dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 90 kg
1x 100 kg
1x 110 kg
1x 120 kg
1x 130 kg poslední komfortní
1x 135 kg hodně už pomohla záda
1x 140 kg (PB 1.5x BW) Magumi hecoval, dal to přede mnou a že +5 kg nic není ;)
5x 90 kg 1. pracovní, hluboké, OT2M, poslední stopka
5x 90 kg
5x 90 kg
5x 90 kg
5x 90 kg 5. pracovní, poslední stopka 5 sekund, ale Magumi napočítal jenom 4 a 3/4 ;)
asi že byly nohy odpočaté... což neznamená, že bych dokázal odjet těžkých 5x5 ;) ale radost mám, protože i vzhledem k aktuální nižší váze jsem se dostal přes 1.5x BW :)

Military press:
3x 60 kg
1x 70 kg
3x 60 kg
3x 60 kg
3x 60 kg
3x 60 kg
3x 60 kg
nebyla síla, tak jenom kondičně... spíš sparing pro Magumiho, který tlačil neskutečný balíky ;)

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
2x 140 kg nadhmat, osa klouzala
5x 140 kg, 1. pracovní, střídavě
5x 140 kg
5x 140 kg
když nemám sílu, tak mě to moc neba a ještě klouzala osa

Bazén:
velmi příjemné

Váhovka: 90.6 kg a pořád hromada špeku na spálení

*** DOVOLENÁ *** příští trénink úterý 25. 8.
seeya

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozeram, ze si stale na nejakej dovolenke, len obcas skocis do fitka po nejaky osobak :D
Dobre to mas vymyslene.
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní čelňák. Super výkon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2015 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky kluci, ten čelňák nechápu, ale aspoň něco potěší ;)

dovolené letos vyšly tak, že si je asi vybírám i na příští rok :) alespoň nepamatuji, že bych si kdy o prázdninách bral čtyři týdny, no ale když už to vyšlo, tak si to plánuji užít a fitku to pak bude horko těžko zatápět pod kotlem, ale s Magumim to vymyslíme, aby to šlo nahoru ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25. srpna 2015, úterý

SEASON 2015/2016

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice

po dovolené... tělo dostalo hromadu času si odpočinout... a výsledkem je, že jsem si přivezl "svalovou chřipku" :) druhý týden dovolené začal tím, že mě začaly bolet svaly zadní části stehen, během dalších dnů se přidávaly lýtka, hýžďě, bedra, pod lopatkama... naštěstí žijeme v moderní době, která objevila léčivou látku ibuprofen ;) zpočátku to byly dvě tablety denně, jedna na spaní, abych vůbec usnul, teď už mi stačí jenom ta jedna na spaní, ale svaly zůstaly bolestivé na stisk a méně citlivé. k doktorovi už se mi nechce, i když zpočátku jsem to po návratu z dovolené plánoval, příliš nemám důvěru, že by něco zkoumali a vyzkoumali, leda, že se to plně nezotaví.

na trénink už jsem se těšil a nutně ho potřeboval, takže jsem pořídil roční permici, první dva týdny pojedu zahřívací váhy, než si tělo zvykne, a pak toho zase šlápnu ;) i tak tady ale nebude dva měsíce nic zajímavého... holt, když člověk prázdniny profláká :)

MOBILITA cca 15 minut, dost bylo cítit, jak je tělo zatuhlé... jo, ta se dala cvičit i na dovči, jenže... ehm ;)

Silový trh od pasu + tlak za hlavou:
5x 15 kg
5x 17,5 kg
5x 20 kg
5x 22,5 kg
2x 25 kg :/ pak to luplo v rameni a bylo po zahřívání, okamžitě jsem raději přestal

Dřepy:
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg 1. pracovní
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg 6. pracovní, Magumi končil zahřívání na 3x 160 kg a šel taky na pracovní ;)
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg 11. pracovní
spokojenost, váha sice pro holky, ale postupně jsem chytil techniku a začal chodit více dynamicky, vše tak hluboko, jak aktuálně šlo, nohy budou bolet určo ;)

Shyby nadhmat striktně pod bradu:
5x BW
3x BW
3x BW
5x BW
silově, bez trápení, čekal jsem to horší

čas tréninku cca 1,5 h, Magumi zavelel, že pro dnešek stačí, tak se šlo :)

Váhovka: 91.0 kg, zkusím teď hlídat stravu, aby šel ten tuk dolů

Na dovolené byl i čas kouknout na nějaké to video a tak jsem shlédnul i hodinový rozhovor s Chrisem Duffinem a stálo to za to :) Mimo jiné dřepnul 4x BW. V závěru mě zaujal cvik na ramena.

vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 26, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. srpna 2015, středa

World Class Václavák - doplňkový trénink

MOBILITA cca 10 minut

Bench-press, stopky:
8x 20 kg
8x 40 kg
8x 60 kg
5x 80 kg, 1. pracovní
5x 80 kg
5x 80 kg
5x 80 kg
5x 80 kg, 5. pracovní
na osmičky se stopkama to nebylo, ale jinak dobrá startovní váha, postupně budu přidávat, není spěch

Rotoped, hard-core sedlo: nikde žádná čísla ani displeje
cca 10 minut, 500x šlápnutí, střední zátěž - šroub bez stupnice
no... pěkně mi vytuhly nohy a to chci o víkendu na kolo :)

Jednoručky na šikmé:
8x 16 kg
8x 16 kg
8x 16 kg
8x 16 kg
8x 16 kg
zpočátku trochu nejisté, jak jsem to dlouho nejel, ale pak už pohoda, opět lehká váha, dost času na přidávání

Biceps, jednoručky ve stoje:
8x 12,5 kg střídavě
8x 12,5 kg
8x 12,5 kg
8x 12,5 kg no pěkně...i lehká váha začne tuhnout :)
8x 12,5 kg dnes tak akorát

Tricepsové kliky na bradlech:
8x BW
8x BW
8x BW
8x BW
8x BW
chvíli jsem ten stroj zkoumal... nevšiml jsem si, že má "asistenta", možná už mi chtěl někdo poradit, jak ho sklopit a nastavit, ale povedlo se naskočit a... nebylo to úplně easy, svaly už byly trochu před-unavené.

Váhovka: neváženo, cca 91 kg jako včera

S novou sezónou jsem se rozhodl zařazovat i doplňkové tréninky k těm našim dvěma hard-and-heavy s Magumim v Út a Pá ráno, tam se více soustředím na základní cviky a tady si v klidu protáhnu tělo doplňkama + benčík a po víkendu začnu trénovat i na rotopedu, abych pak ujel i něco na kole.
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2015 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. srpna 2015, pondělí - poslední prázdninový den

World Class Celnice - náhradní trénink za pátek, který jsem pro "nemoc" aneb svalovku musel zrušit, taky že jsem se o víkendu měl účastnit cyklovýletu 2x 100 km, který jsem ovšem taky vypustil a zbaběle si naložil kolo do auta a během víkendu se pak pouze protáhl 2x 10 km :) Ale dnes už je to lepší a pomalu se začnu dostávat do tempa.

Mobilitu jsem vypustil, kolem poledne tam bylo docela plno a chtěl jsem rychlejší lehčí trénink.

Čelní dřep:
2x 20 kg
5x 40 kg "drejpr" úchop - docela příjemné, někdy zkusím i vyšší váhy
5x 50 kg vzpěračský úchop
5x 60 kg
5x 70 kg
5x 80 kg, 1. pracovní
5x 80 kg
5x 80 kg měl jsem obecenstvo a s lehkou váhou se to předvádí hloubka a technika :)
5x 80 kg, opět obecenstvo, tak nakonec ještě stopka... a pak dělat, jak je to těžké :)
5x 80 kg, 5. pracovní
příjemný start sezóny, pokud takhle dám za dva měsíce 120, tak budu hepy jak dva grepy ;)

Military press:
5x 20 kg
5x 40 kg, 1. pracovní
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg, 5. pracovní
žádná váha, ale taky žádná síla, takže nutně potřebuji začít od píky

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg úchop zámkem (přes palec), ale je to nezvyk
5x 120 kg, 1. pracovní, nadhmat
5x 120 kg, nadhmat, ale osa klouzala
5x 120 kg, 3. pracovní, střídavý úchop
tenhle cvik teď nemám rád, nedokážu se k tomu dole srovnat a ještě nemám sílu, i tyhle tři pracovní mi stačily.

Časovka: cca 45-50 minut

Váhovka: 91.2 kg

Základní váhy jsou položeny, začnu přidávat +5 kg na trénink a snad to dlouho vydrží ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 02, 2015 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. září 2015, středa

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, spousta holek chce být fit, tak bylo plněji ;)

MOBILITA cca 10 minut

Bench-press, stopky:
5x 20 kg
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 85 kg, 1. pracovní, těžké : (
5x 85 kg
5x 85 kg
5x 85 kg, konečně jsem jakž-takž chytil techniku
5x 85 kg, 5. pracovní
jsem rád, že jsem se držel plánu a přidal jenom 5 kg, stopky pěkně těžknou a techniku nemám v malíčku.

Dřepy:
3x 60 kg, no pěkně... nohy ještě bolí a tuším, že jsem šel jenom na paralel
3x 80 kg
3x 100 kg
5x 105 kg, 1. pracovní, opět jsem rád, že se držím plánu a přidal jsem jenom 5 kg
5x 105 kg
5x 105 kg
5x 105 kg, poprvé jsem jakž-takž chytil techniku
5x 105 kg, 5. pracovní, odvažuji se zeptat Magumiho... prý že dáme osm
5x 105 kg
5x 105 kg
5x 105 kg, 8. pracovní, Magumi, že deset, tak říkám, že nás budou bolet nožičky o dvě série více :)
5x 105 kg
5x 105 kg, 10. pracovní, sundávám koutouče a na Magumiho dvanáct s otazníkem nereaguji
kolem té sedmé už jsem se pěkně rozhýbal, chytil techniku a šlo to i dynamicky.

Shyby, nadhmat:
5x BW
5x BW první dvě striktně pod bradu
5x BW pak už ty závěry vázly a nos musel stačit :)
5x BW

Bazén:
8x 20 m, s dvěma "holkama", kterým samotným byl bazén malý, se moc plavat nedalo

Váhovka: 91.2 kg

Pěkný trénink, venku se ochladilo, ale ve fitku pořád dost teplo. Už musím nakoupit nějaké suple, ať trochu ten progres podpořím :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: