|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Někdo mi ukradl z anglickáho účtu 10k
čuráci toto |
WTF... to jde..? . a to jako liber ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
it is very easyyyy... opíšeš číslo karty a poslední 3 čísla na druhé straně...žádný zabezpečení třeba sms bo tak. To je 300liber (10000kč +-) Ted to řeším s bankou a pokud nic nevyřeším obrátím se na policajty
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 4:05 pm Předmět: |
|
|
to bude třeba uzkej okruh lidi, co by ti vlezli do penezenky pro kartu a vedeli zrovna ze mas ucet nekde..
ale jako dost penez, to bych nechtel tyjo
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 4:55 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | it is very easyyyy... opíšeš číslo karty a poslední 3 čísla na druhé straně...žádný zabezpečení třeba sms bo tak. To je 300liber (10000kč +-) Ted to řeším s bankou a pokud nic nevyřeším obrátím se na policajty |
ztráta času policie ti nepomuže nikdo ti penize nevrati... aspoň si nech udělat novou kartu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Někdo mi ukradl z anglickáho účtu 10k
čuráci toto |
Zkontroluj si podmínky. Mám dojem, že máš spoluúčast 150 EUR u plateb neautorizovaných PINem. Zbytek by měl jít na úkor banky.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út červenec 14, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. Svagor mal podobny problem. Banka mu volala ci kupoval nejake random veci na ebay + amazon atd. Vysvytlo, ze v zadaval tie cisla cez pri nakupe. Uz si nepamatam ci to banka vsetko blokla alebo plne refundovala.
Edit: Zabudol som dodat, ze sa to stalo v Irsku
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
řekl bych, že je lehce mentálně zaostalá... směšné mi to nepřijde: (
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
A ty jsi měla, Makuško, v pubertě soudnost? A jak bys takovou soudnost definovala? Podle toho, komu se co líbí, resp. komu co připadá trapný? Určitě se najdou i lidi, a teď to nemyslím vůbec útočně, kterým se můžou i tvá videa z pole dance jevit nesoudně. :) Žij a nechej žít.....
Já spíš nechápu, že něco takovýho řeší, ba dokonce se tomu směje, dospělá ženská....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
Tak já bych takové pohyby nevyloudil ani po zásahu elektřinou. No co - nevidím na tom nic extra. I toto může být způsob jak mít sledovanost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červenec 15, 2015 12:32 pm Předmět: |
|
|
Uz od nedele mam na mandlich cepy, ale jinak mi nic neni, teplota zadna a unava taky ani ne, uzliny uz bolestivy skoro nejsou, tak nevim co to je furt a nechci jit cvicit naplno, abych se neodpalil. Bud to bude z otevrenyho okynka v aute (cesta 2 hodiny), nebo studenyho piva minulej tejden na dovce, nebo studeny vody (vlezl jsem do vody vecer, kdy bylo 12 stupnu (ale voda byla tepla) :D... kazdopadne mi to leze na nervy _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
čepy prostě vymáčkni a je to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
já jsem s tím taky vždycky chodil k doktorovi, teď si umeju ruce jak chirurg, v zrcadle na ně zatlačím, vykloktám a jsou pryč...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|