Balbiho log - powerlifting RAW

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balbiho log - powerlifting RAW
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechcu ti do toho kecat, ale jet predlokti den pred zkousenim maximalek na MT nepovazuju za nejlepsi napad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nechcu ti do toho kecat, ale jet predlokti den pred zkousenim maximalek na MT nepovazuju za nejlepsi napad

No vidíš, to mi nějak nedošlo, i když úchop mi nikdy problém nedělal, ale neni potřeba to trápit, snad by mi to došlo, ale je možné, že ne, tak dík za upozornění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsme napjatí kolik zatáhneš
balbi

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.8. 2015 - Čtvrtek
16:00
triceps

5 min kolo

TRICEPS

Tricepsová kladka
15x30kg
10x50kg
12x40kg
-dávám vždy na začátku tricepsů, na zahřátí loktů

Dotlaky
10x30kg
10x50kg 5 cm board
8x70kg 5 cm board
3x90kg 5 cm board
2x90kg 7,5cm board
1x100kg 7,5cm board -lehká dopomoc
5x80kg 5 cm board
5x80kg 5 cm board
5x80kg 7,5cm board
-vyrobil jsem si board, tak jsem to dneska testoval, fakt paráda, doufám, že se ten bench hne, jinak co jsem vykoumal je to, že čím větší board, tím je to těžší

Kliky na bradlech
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá

Francouzský tlak s JČ v leže
12x6kg
12x8kg
10x10kg
20x4kg

Lana před hlavou
10x25kg
10x30kg
10x35kg
10x40kg
10x20kg + 10x20kg kladka
10x20kg + 10x20kg kladka
10x20kg + 10x20kg kladka

Dobrej trénink, mám radost z toho boardu, ještě trochu doladit techniku u celého benche, pak to využít a spojit s těma dotlakama a věřím, že to bude mít ten správný výsledek Budu ty dotlaky zařazovat pravidelně, dneska spíš jen na vyzkoušení nějaké těžší váhy, pak se budu držet okolo těch 3-5 opakování a jednou za čas něco těžšího Teď už nezbývá nic jiného než čekat na zítřek a jít na mrtvolu!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citils u tech boardu alespon poradne tricaky?
balbi

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Citils u tech boardu alespon poradne tricaky?

Jo, citil jsem je pekne a je na tom pekne poznat, jak ten bench stagnuje diky nim (ano, i kvuli technice), ale kdyz pujdou nahoru ty tricepsy, tak se zasadne posune i ten bench :-)
balbi

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2015 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.8. 2015 - Pátek
16:00
Mrtvý tah

Zkouška maximálky!

5 min kolo

Mrtvý tah

10x60kg
5x90kg
5x120kg
3x140kg target="_blank" class="postlink">
1x160kg
target="_blank" class="postlink">
1x170kg
1x180kg
1x190kg
1x200kg PR!
0x210kg -neodlepil jsem to od země
5x100kg

Chtěl jsem trochu víc, ale tak spokojenost i s tímto 200kg byl vždy takovej sen od té doby co cvičím, tak jsem si splnil aspoň toto, příště pujde více
Ta 200ka tam padla poměrně dobře, těžší od spoda, ale záda v pohodě, 210ka už nešla odlepit, ani jsem se to nesnažil nějak prasácky vzít přes vystřelení zadku, mám v hlavě zažitou techniku a už to ani jinak neumím
Nechtělo se nějak rozjezdům od spodu, vždy to dalo hrozně zabrat, nemyslím si, že by to bylo unavené z pondělku z dřepu, to ne, spíš to chce ten rozjezd trochu potrénovat, nějaké tahy z deficitu, at ty nohy posílí Teď dám 2 týdny takové lehčí tréninky, základní cviky dám jen jednou týdně v pátek lehce, jinak přes týden je vynechám ať si tělo trochu odpočine, jelo teď půl roku v slušném tempu neustáleho zvyšování zátěže Takže 2 týdny lehčí a od září opět 5x5 systém a postupně přidávát Kolem půlky února se podíváme na nová maxka!

Naposledy upravil balbi dne so srpen 15, 2015 8:36 am, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

200 kil nie je u teba ziadne prekvapenie po predoslych vykonoch, to bolo viacmenej iste, ze to das!
Som zvedavy na videa, ale good work, gratulacia!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
balbi

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky! Zpětně mě to lehce štve, chtěl jsem víc, ale ten den víc prostě nešlo, 205ka by tam asi ještě šla, ale říkal jsem si, že zkusím 210kg a buď a nebo. Uvidí se příště, půl roku dlouhá doba!

Videa jsou přidána!
Blackoff

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace k PRku Jinak taková rejpavá připomínka: žlutými konci se běžně označuje "dámská patnáctka".. tím myslím, jestli ta osa není patnáctikilová?
balbi

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackoff napsal:
Gratulace k PRku Jinak taková rejpavá připomínka: žlutými konci se běžně označuje "dámská patnáctka".. tím myslím, jestli ta osa není patnáctikilová?

Dik Urcite ne, pocitove je tady ta tezsi nez olympijska co beru na vse jine krome DL a Arnie mi rikal, ze kdyz tam zacinali, ze si vse prevazovali a tato ma dokonce neco lehce pres 20kg, tak at si to pamatuju kvuli PRkum
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tipuju, že jde o stejnou osu, kterou mám doma:

http://www.jordanfitness.co.uk/collections/free-weights/products/elite-steel-high-performance-olympic-bar-tested-to-exceed-750kgs

Schválně jsem ji teď asi 10x převažoval různýma způsobama a vycházelo mi 19,5-19,8.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
balbi

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to bude nejspíš ona, 20ka je to určitě, ta osa je fajn, na deadlift to nejlepší co může být
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono uz u tech 200 to vypadalo celkem na strop, ale myslim, ze mas na vic, jen nebyl proste den. Asi by me to s*alo a pristi tyden bych si to zkusil znovu :) , pul roku dlouha doba.
madball

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Jo, to bude nejspíš ona, 20ka je to určitě, ta osa je fajn, na deadlift to nejlepší co může být

To zcela určitě ne. Třeba Texas deadlift bar bude na deadlift lepší. Sice jsem ji nidky neměl možnost vyzkoušet, ale vzhledem k jejím vlastnostem bych se nedivil.
Obecně mi na deadlift vyhovovaly osy, který byly pružný, moc se neprotáčely a měly kvalitní rádlování, který nebylo moc ostrý, ale hodně pomohlo úchopu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: