Nechcu ti do toho kecat, ale jet predlokti den pred zkousenim maximalek na MT nepovazuju za nejlepsi napad
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nechcu ti do toho kecat, ale jet predlokti den pred zkousenim maximalek na MT nepovazuju za nejlepsi napad
No vidíš, to mi nějak nedošlo, i když úchop mi nikdy problém nedělal, ale neni potřeba to trápit, snad by mi to došlo, ale je možné, že ne, tak dík za upozornění
Tricepsová kladka
15x30kg
10x50kg
12x40kg
-dávám vždy na začátku tricepsů, na zahřátí loktů
Dotlaky
10x30kg
10x50kg 5 cm board
8x70kg 5 cm board
3x90kg 5 cm board
2x90kg 7,5cm board
1x100kg 7,5cm board -lehká dopomoc
5x80kg 5 cm board
5x80kg 5 cm board
5x80kg 7,5cm board -vyrobil jsem si board, tak jsem to dneska testoval, fakt paráda, doufám, že se ten bench hne, jinak co jsem vykoumal je to, že čím větší board, tím je to těžší
Kliky na bradlech
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
Francouzský tlak s JČ v leže
12x6kg
12x8kg
10x10kg
20x4kg
Lana před hlavou
10x25kg
10x30kg
10x35kg
10x40kg
10x20kg + 10x20kg kladka
10x20kg + 10x20kg kladka
10x20kg + 10x20kg kladka
Dobrej trénink, mám radost z toho boardu, ještě trochu doladit techniku u celého benche, pak to využít a spojit s těma dotlakama a věřím, že to bude mít ten správný výsledek Budu ty dotlaky zařazovat pravidelně, dneska spíš jen na vyzkoušení nějaké těžší váhy, pak se budu držet okolo těch 3-5 opakování a jednou za čas něco těžšího Teď už nezbývá nic jiného než čekat na zítřek a jít na mrtvolu!
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jo, citil jsem je pekne a je na tom pekne poznat, jak ten bench stagnuje diky nim (ano, i kvuli technice), ale kdyz pujdou nahoru ty tricepsy, tak se zasadne posune i ten bench :-)
Díky! Zpětně mě to lehce štve, chtěl jsem víc, ale ten den víc prostě nešlo, 205ka by tam asi ještě šla, ale říkal jsem si, že zkusím 210kg a buď a nebo. Uvidí se příště, půl roku dlouhá doba!
Gratulace k PRku Jinak taková rejpavá připomínka: žlutými konci se běžně označuje "dámská patnáctka".. tím myslím, jestli ta osa není patnáctikilová?
Dik Urcite ne, pocitove je tady ta tezsi nez olympijska co beru na vse jine krome DL a Arnie mi rikal, ze kdyz tam zacinali, ze si vse prevazovali a tato ma dokonce neco lehce pres 20kg, tak at si to pamatuju kvuli PRkum
Schválně jsem ji teď asi 10x převažoval různýma způsobama a vycházelo mi 19,5-19,8.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Ono uz u tech 200 to vypadalo celkem na strop, ale myslim, ze mas na vic, jen nebyl proste den. Asi by me to s*alo a pristi tyden bych si to zkusil znovu :) , pul roku dlouha doba.
Jo, to bude nejspíš ona, 20ka je to určitě, ta osa je fajn, na deadlift to nejlepší co může být
To zcela určitě ne. Třeba Texas deadlift bar bude na deadlift lepší. Sice jsem ji nidky neměl možnost vyzkoušet, ale vzhledem k jejím vlastnostem bych se nedivil.
Obecně mi na deadlift vyhovovaly osy, který byly pružný, moc se neprotáčely a měly kvalitní rádlování, který nebylo moc ostrý, ale hodně pomohlo úchopu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru