|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
OT zde: https://forum.ronnie.cz/ot-balbi-log-t36219.html , kdyžtak, prosím, pokračujte tam, pokud k tomu někdo něco máte.
25.8. 2015 - Úterý
16:00
Záda, triceps
ZÁDA
Přítahy VČ v předklonu podhmatem
10x20kg
10x40kg podržené
10x60kg podržené
10x80kg podržené
10x100kg
12x60kg podržené
-Tu stovku jsem se snažil také co nejvíc podržet nahoře, ale to byla vždy tak vteřinka, takže to tam nepíšu
Shyby
6xjá
7xjá
7xjá
6xjá
6xjá
-měnil jsem šířku, spíš jsem se snažil širší
Přítahy JČ v předklonu
10x27kg
10x37kg
10x42kg
5x52kg
12x32kg
Stahování lan nataženýma rukama
10x25kg
10x30kg
10x35kg
10x35kg
12x25kg
-v supersérii s přítahama s JČ
Přítahy spodní kladky v sedě na zemi
10x35kg
10x45kg
10x55kg
10x70kg
12x40kg
ZÁDA
Kladka na zahřátí
Kliky na bradlech
10xjá
10xjá + 10kg
10xjá + 20kg
4xjá + 30kg
12xjá + 10kg
12xjá
Dneska vydařený trénink, poslední trénink zad bez mrtvoly, příští týden už konečně "pořádné" tahy, tak se na ně těším  Záda šly krásné, ty přítahy VČ jsem nejel delší dobu, bralo to parádně, to podržení nahoře, bomba  Triceps dneska jen tak zlehka, byl jsem sám, tak jsem nedával dotlaky, dal jsem jen trošku kliky na bradlech, má to být stejně týden na relax, tak postačí  Zítra po denní nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | Dneska vydařený trénink, poslední trénink zad bez mrtvoly, příští týden už konečně "pořádné" tahy, tak se na ně těším Záda šly krásné, ty přítahy VČ jsem nejel delší dobu, bralo to parádně, to podržení nahoře, bomba Triceps dneska jen tak zlehka , byl jsem sám, tak jsem nedával dotlaky, dal jsem jen trošku kliky na bradlech, má to být stejně týden na relax, tak postačí Zítra po denní nohy |
pim pa...
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
26.8. 2015 - Středa
18:40
Nohy
5 min kolo
Hacken dřep
10x20kg
10x40kg
10x60kg
10x80kg
10x100kg
12x60kg
-píši jen přidanou zátěž
Předkopávání
10x30kg
10x40kg
10x50kg
10x60kg
12x30kg
Zakopávání v sedě
10x30kg
10x40kg
10x50kg
12x30kg
Snožování
10x40kg
10x60kg
10x80kg
10x80kg
12x50kg
10 min stečink
Trénink po denní, dnes jsem to chtěl vzít fakt hodně zlehka, jen takovej impuls, aby ty svaly něco dělaly, pak jsem se hlavně zaměřil na ten strečink, komplet celého těla, dobrý to bylo, sice doufám, že se ta flexibilita bude jen a jen zlepšovat (jednou třeba dát provaz), ale hlavní je tam mít tu pravidelnost  Zítra rychlé ramena a biceps před noční a pak v pátek konečně trojboj, který uzavře tento druhý a poslední relax týden a od příštího týdne to vezmu maximálně vážně, nasadím striktní stravu a bude to lítat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
striktní stravu?
a jakou suplementaci... však to vypiš ty látky....s pravdou ven
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
Jo, ted se mi občas stane, že si občas něco dám, přítelkyně něco upeče, tak neodolám, toho se chci vyvarovat, chci to držet fakt tak, jak mám. Prasečák to samé, ted ho jezdím každou sobotu, ted to dám prvně jen to, že zvýším kvalitně sacharidy, abych je tělu dodal a teprve 1x za 14 dní si dám prasečák v tom stylu, že se nacpu čím chci (sladkosti, fast food...)
Chci to vzít fakt vážně, sacharidy k tréninku nepotřebuju, stačí mi kvalitní bílkoviny, časově správně a jde síla nahoru perfektně  Suplementaci nahodím od začátku příštího týdne
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
Když píšeš nějak tak bez sachru, tak tim máš namysli třeba prostě, že v průběhu dne minimum a po treninu to tam pošleš ty sachry?
To by mě zajimalo kolik sniš za den, třeba 2 pytle rýže a stačí?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
Kdyz myslim bez sacharidu, tak myslim naproste minimum co jde  Davam platek chleba rano k vajickam, behem dne jen maso/vajicka/tunak a zeleninu a k veceri dam obcas trochu brambor, ale vetsinou ne, jedu tak na 50g sacharidech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
pritom se dá nabrat?
já myslel, že sachry sou dulezity pro tělo, díky nim uložíš bílkovinu ve svalu?
jesi to je nesmysl tak mi to napis, at to nesirim dal
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
Nabrat se z toho da v pohode, respektive nabiras ciste a pomalu, zkvalitnujes.
Sacharidy jsou pouze energie, nic vic, telu staci potrebne minimum, co si vezme na potrebne procesy (CNS...), vic k fungovani nepotrebujes.
Jednou za cas to trochu naplnis a zas muzes vesele dal, takhle to jedu.
Hlavne, ja ani nabirat nechci, chci se dostat na co nejvetsi silu pri stejne bw, spis jeste neco shodit, mit kolem 80kg max v kvalite by bylo ideal a pritom mit trojboj co nejvetsi.
kdyztak zbytek na FB :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st srpen 26, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
mně to stačí takle pohoda,
jsem rád, že ti tu můžu takle spamovat a zasírat ti to tu nesmyslama
jonáš petřík ma nove video... pěkné..shrnul to hezky..mrkni se...na fb
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|