Ahoj, nadhmatem 170 to je moc hezký
ty jezdíš ten zámkový uchop? prý se řiká, že je silnejsi nez klasicky nadhmatovy uchop... je to pravda?
me ten zamkovej boli...
Z toho tvýho bicáku tady v tréninku budeš velkej až Žůžovka vyroste:) Jinak odpovím za Kubíka. Ano, zámkový je "lepší" jak klasický nadhmat, ale trošku bolí. Chvilku budeš mít rudý palce, a pak si zvykneš.
Znovu se opakuji, ta mrtvola tvoje mi nedá spát:) To vidím na 230-240 v blízké budoucnosti.
Jak říká soudruh Sbíčko. Bolí to, ale není to až takový mordor, když už ten palec dostatečně opotřebuješ. Ale když tahám klasikou, bolí to o hodně víc. Do maxka bych to asi nevydržel.
240 by bylo tripl bodyvejt. To je můj veliký cíl :) ale v blízké budoucnosti asi ne, teď dřu hlavně dřep a bench, mrtvolu se snažím spíš udržovat.
Jooo!!! 5x100 byl boj o život, poslední opáčko se namouduši zastavilo a začalo couvat. Jenom mě prázdné fitko docela namotivovalo, abych si nehryznul do železa 110 fokin ízy!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru