Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlatka bude asi trochu prepracovana, jine vysvetleni pro to nemam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wondra

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2015 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska parádní trénink na hrazdách.

Shyby, kliky a taková ta klasika. Ale hlavně, pak trénink břicha podle sparringa 30+5+30+5+30+5+ třikrát dokola. 30 Vteřin jeden cvik, max opakování v čase, pět vteřin pauza. Už u první série jsem se na to chtěl vyprdnout, ale jeli jsme to současně a to mě nakoplo. Nakonci skoro křeče v břicháčích. Netěším se na zítřek...

Navíc jsem si asi natáhnul trapéz a bolí mě z toho rameno a to jdu zítra k Pomanovi, snad to nebude vadit..:D

Koleno po těch nedělnich dřepech nebolí, což je paráda. Myslím že do měsíce bych mohl začít dřepovat (klep klep)
wondra

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska hrazdy. Nějakým záhadným způsobem mi zmizela síla na shyby. Udělám tak tři, před dvěma mesíci to bylo 6...asi jak byly ty vedra, špatně jsem jedl, spíš málo. navíc jsem přibral tak dvě kila...:D:D nebo je to tím že jsem skinny fat :)

AKtuálně vážím cca 76kg
wondra

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska po dlouhé době trénink v průvanu. Mám zas nějaké období těžkých krizí ve cvičení s chutí se na to vysrat, což samozřejmě neudělám. Ale motivace naprd. Kdybych neměl problémy s těmi pojebanými klouby...bez mrtvého tahu a dřepů to stojí fakt zapxxx. Nemluvím ani o tom že mě bolí rameno při benchi, po shybech.

Ale aspoň tu dám srovnávačku 70>76kg. Moc se mi nezdá že by tam něco přibylo, hlavně ruce se nehýbou. Akorát něco málo na zádech. Ale je na nich dost vidět že tam není mrtvola, strašně ploché.

Draper

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo nahodou je tam progress docela viditelny a hlavne to vypada, ze nabirac cistou hmotu, coz kazdy neumi.
Btw pritahy v predklonu muzes? ty ti udelaji taky peknou hloubku
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré to je

Asi mi to uniklo, prečo nemôžeš mŕtvolu?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
wondra

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pritahy celkem muzu, ale zada teď cvicim hlavně spodní kladkou s v adaptérem (veslování na úzko) tak myslím se to není až taková změna. Mě chybí z mrtvoly hlavně ty váhy a drceni spodních zad a vzprimovacu celkově, víš co myslím asi:) na fotce vpravo to tam není.

mrtvoly nemůžu kvůli tomu kolenu, ani drepy. furt tam něco bolí a nechci to zničit úplně. rtg byl.čistý, ale nechám se objednat na rmi. při 60kg drepech mě u 12 opakování pichlo pod kolenem, resp. pod českou, asi vaz. neoteklo to ale od té doby boli i při bw drepu.
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Noo,nie je to mrtvola,ale goodmornings by mohli fungovat aspon ako udrzovacka...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
pritahy celkem muzu, ale zada teď cvicim hlavně spodní kladkou s v adaptérem (veslování na úzko) tak myslím se to není až taková změna. Mě chybí z mrtvoly hlavně ty váhy a drceni spodních zad a vzprimovacu celkově, víš co myslím asi:) na fotce vpravo to tam není.

mrtvoly nemůžu kvůli tomu kolenu, ani drepy . furt tam něco bolí a nechci to zničit úplně. rtg byl.čistý, ale nechám se objednat na rmi. při 60kg drepech mě u 12 opakování pichlo pod kolenem, resp. pod českou, asi vaz. neoteklo to ale od té doby boli i při bw drepu.

Zkoušel si někdy dřepění? Pár minut denně dřepět úplně dole.. Mně to na kolena dost pomohlo, respektive na pravé, které mě dlouho zlobilo. Teď jezdím už nějaký čas atg dřepy se stopkou dole a kolenům to jen svědčí, protože nejezdím takové váhy, jako na nějaký polodřep..
wondra

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nad good morings jsem neuvažoval, protože by mě z toho beztak rostla prdel :D

To dřepění vyzkouším, je to zajímavý tip. Jinak při tom "úraze" jsem dělal už asi dva měsíce ATG :)
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem si vzpomněl.. vygůgli článek "židle chudého muže"
wondra

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten jsem četl, líbil se mi :)

A dík všem za povzbuzeni. pořídil sem si bandaz na koleno, z elastanu takže se dá nosit i v práci, dýchá. koleno se začalo rapidně zlepsovat. navic jsem zdvojnásobil dávku alavisu z 3/4 odmerky na 1,5.

Což znamená, tahaam!! včera první trenink.
2x8x70, 3x5x90 a nějaké pritahy na vesle. koleno se sice dneska lehce ozývá, ale věřím že už je to na dobre cestě. začínám cítit svalovku na prdeli a zadku stehen. ten slastny pocit!
wondra

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 4:47 pm    Předmět: zavádíme systém Odpovědět s citátem

Po půl roce plácání se na bench laviččce, šušulání čineček a léčení kolene je potřeba zase najet na tréninkový systém. Moje momentální váha se pohybuje okolo 77kg což znamená že jsem od jara nabral 7 kilo hmoty. Ze začátku roku jsem jel poctivě každý trénink svým klasickým stylem dřep/mrtvola/bench o velkosti 6*6-6*8. To mi vydrželo cca 2 měsíce než mě píchlo v koleni a od té doby se mi ta bolest vleče (žádné opuchnutí, rtg čistý, ortopedi tvrdí že tam nic není, ale ještě se nechám objednat na rezonanci).

Bohužel mě už ty kolena pobolívají od 13 kdy jsem začal rychle růst, vždy to bolelo buď pod češkou (směrem pod ni ke kloubu) nebo v místě styku kostí. Nyní to bolí buď pod češkou směrem k nártu (vnitřní vazy), nebo naopak bolí okraje češky (asi úpony) a ještě se přídává občas úpon kvadricepsu, ten vnější nad kolenem. Používám bandáž McDavid i na béžně nosení a hodně pomáhá. Jak budou peníze, půjdu do neoprenových Rehbandů (dostanu slevu prosím? :D:D).

Letos chci ještě minimálně tři kila nabrat a pokořit vysněnou hranici 80kg. Zároveň už se bude tahat a dřepovat. Dřepy uvidíme jak půjdou, zatím to vidím spíše na přední dřepy, zadní jsou zaprvé váhově náročnější (koleno) a taky mě z nich bolí úpony ulnaris na předloktí, které mám chronicky chycené. Letos se mi rozjely i tenisové, asi z kombinace shybů a samotných vnitřních zánětů. To řeším průběžně s Pomanem, dávám tejpy, relaxuju svaly, masíruju. Ty horní myslím ještě zvládnu zkrotit. Abych to měl kompletní tak od podzimu se mi nějak blokly vazy mezi dvěma obratli a občas to sviňsky bolí. Je to někde na přechodu hrudní a bederní páteře. To ale moc neřeším.

Nyní zvažuju jaký systém rozjedu, rád bych určitě fullbody, pumpovaček už mám za letošek dost. Horší je to s výkonností, jelikož netahám a nedřepuju už 3/4 roku skoro, tak zadní dřep odhaduju max. na 80kg, mrtvý tah tak na 110, ale zkoušet to určitě nebudu. Přední dřep 50-55 kg s páskem bych asi dal. Bench bude kolem 65-70kg (jo zapomněl jsem na bolesti pravého ramene).

Dneska jsem si odjel v průvanu přední dřep 30kg plus osa 5*8, mrtvý tah 6*6 up to 70+osa. Bench 5*8*30+osa. U dřepu jsem se potil i jen v tričku jako blázen a několikrát jsem myslel, že se skácím. Strašně mi spadla kondička. Asi bych to viděl tak na 1-2 měsíce technickou a MÍRNĚ silovou přípravu pro objem na základních cvicích (ta bude spíš vedlejším efektem té technické fáze). Čímž myslím zase zmobilizovat nervovou soustavu, připravit klouby a zhustit svaly.

Do tréninku bych zařadil jako hlavní kostru bench, přední dřep, legpress, mrtvý tah, přítahy v předklonu, kliky na bradlech a doplňkově předpažování a upažování na ramena (rehabilitačně kvůli pr.ramenu), břicho alespoň 2x týdně a nějakou EZ na biceps.

Zkusím něco počíst a pak postnu trénink a i s momentálním jídelákem.
Tom3

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc chces jet fullbody kdyz si tam na tom nabral 7kg? Ja si taky vzdy myslel ze pro me jakozto ektomorfa je fullbody nej, ale sam jsem zjistil ze to nemusi byt az tak uplne pro kazdyho pravda :) hlavne nejed tvyho korte, co si pamatuju tak si ho jel furt :D
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

split hod ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: