Úzká ramena

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úzká ramena  Úvodní stránka -> Trénink -> Úzká ramena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo ty bikiny se silikonama chytni pod krkem v šatně a dostaň to z nich
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
nebo ty bikiny se silikonama chytni pod krkem v šatně a dostaň to z nich

tak to se povedlo :-D
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím jestli znáš Anetu Tomanovou.... kdyztak najdes na fb...
mrkni na její ramena.. a ber to jako motivaci... ona je fakt velka v realu kdyz pred ni stojis.. to je kočka!
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
nevím jestli znáš Anetu Tomanovou.... kdyztak najdes na fb...
mrkni na její ramena.. a ber to jako motivaci... ona je fakt velka v realu kdyz pred ni stojis.. to je kočka!

Tohle je boží!!! Tohle jednou chci!! A ty ramena!! :-D Ted jsem spíše bikina no, ale bez větších ramen :-D Ale já chci body popravdě....tohle se mi líbí více, tohle je totiž dřina! Tohle je můj idol:
https://www.facebook.com/Adela-Ondrejovi%C4%8Dov%C3%A1-IFBB-Bodyfitness-436799516417719/timeline/
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta vypadá hodně dobře!
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš ještě zkusit napsat tady na fóru Zlatě, ta má dost slušný ramena, tak třeba ti na ně něco poradí Případně mrkni do jejího logu
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak to, ale me nejvic v zivote vyrostly ramena z benchpressu kdyz jsem benchoval 3x tydne a to nebylo vubec za ucelem zvetseni ramen, ale jako nezkousej to je to spis nahoda, ktera asi funguje jen na me
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho: dyt si tu 19 července 2015 psal, že ramena jsou tvoje slabina To jsi benčoval 3x tydne od te doby doted a vyrostly? NEber to spatne, rejpu jen takle po obede
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vpohode no slabina to porad je, od toho 19. cervence jsem je zacal cvicit 2x tydne, zakladni cviky tlaky za hlavou, millitary, tlaky s jc, atd..no a nehlo se to, ale kdyz jsem nejak na jare mel bench 3x v tydnu a ramena jsem vubec necvicil tak proste objemove to slo na moje pomery krasne nahoru, ale porad to jsou ty kostnaty netvarovity ektomorfsky podprumerny ramena
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja je cvicim s hrudnikem, ale malokdy samotne uz, akorát bolej když jim dám tolik cviku pak tolik cviku na kozy, to už mi nevyhovuje.... prepalit ramena je dost naprd, pak tě to omezuje u cviku na zada atd...
však jasne taky sem hodne podprumer co se tyka ramen, hlavne vzhledove uplne nanic, jako clovek co necvici, pritom jezdim jako jedinej ve fitku tlaky ve stoje s osou, vyrazy s osou ve stoje, snatche jednorucky, upazuju v seuperseiich a hovno
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku

A nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že možná děláš něco prostě špatně, než že by ses vymlouval na genetiku?
cipinek

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlépe rostou ramena z misionářské polohy, kdy je muž opřen o dlaně a tak trochu k kliku...
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trh..ramena mi z toho nerostou vubec
ale baví mě to hrozně moc a aspon prijdu na jine myslenky..což je hlavním učelem, proč utracim za permici
ještě se ve fitku válej na zemi kettlebely, takže možná když mě to chytně, tak snima začnu blbnout taky... pár lidí co cvičej s železnou koulí tu je... dřív sem to odsuzoval ty cviky jako snatch, vyrazy atd...a najednou postupem casu zkusis a zjistit, ze te neco bavi... tak to prehodnotis... tak treba zmenim nazor i na ty zelezny koule
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
..y ses vymlouval na genetiku?

to ted frčí, trikárt zvednu činku a když to nevyroste tak mam špatnou genetiku, jakobys to neznal, v grznárových citátech to občas vidim taky
(myšleno obecně a né na dejvinha)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úzká ramena Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: