|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
VeruseOstrava

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | nebo ty bikiny se silikonama chytni pod krkem v šatně a dostaň to z nich |
tak to se povedlo :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
nevím jestli znáš Anetu Tomanovou.... kdyztak najdes na fb...
mrkni na její ramena..  a ber to jako motivaci... ona je fakt velka v realu kdyz pred ni stojis.. to je kočka!
|
|
| nahoru |
|
 |
VeruseOstrava

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | nevím jestli znáš Anetu Tomanovou.... kdyztak najdes na fb...
mrkni na její ramena.. a ber to jako motivaci... ona je fakt velka v realu kdyz pred ni stojis.. to je kočka! |
Tohle je boží!!! Tohle jednou chci!! A ty ramena!! :-D Ted jsem spíše bikina no, ale bez větších ramen :-D Ale já chci body popravdě....tohle se mi líbí více, tohle je totiž dřina! Tohle je můj idol:
https://www.facebook.com/Adela-Ondrejovi%C4%8Dov%C3%A1-IFBB-Bodyfitness-436799516417719/timeline/
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 10:49 am Předmět: |
|
|
Můžeš ještě zkusit napsat tady na fóru Zlatě, ta má dost slušný ramena, tak třeba ti na ně něco poradí  Případně mrkni do jejího logu
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
ja je cvicim s hrudnikem, ale malokdy samotne uz, akorát bolej když jim dám tolik cviku pak tolik cviku na kozy, to už mi nevyhovuje.... prepalit ramena je dost naprd, pak tě to omezuje u cviku na zada atd...
však jasne  taky sem hodne podprumer co se tyka ramen, hlavne vzhledove uplne nanic, jako clovek co necvici, pritom jezdim jako jedinej ve fitku tlaky ve stoje s osou, vyrazy s osou ve stoje, snatche jednorucky, upazuju v seuperseiich a hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic  a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:34 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | ja je cvicil s tricakem, mozna ze jsem je prepaloval, protoze jsem na tricak jezdil kliky na bradlech a uzky benche vsechno tezky vahy..jinak presne to stejny u nas, napr millitary jsem tam videl ject jednoho cloveka v zivote, pushpressy sem nevidel cvicit nikoho, proste mi prijde ze tam cvicim skoro nejlip, ale proste fuck genetic a jinak ten trh s JC jak ti to bere? premyslel jsem o tom, ze bych to zaradil do treninku |
A nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že možná děláš něco prostě špatně, než že by ses vymlouval na genetiku?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
trh..ramena mi z toho nerostou vubec
ale baví mě to hrozně moc a aspon prijdu na jine myslenky..což je hlavním učelem, proč utracim za permici
ještě se ve fitku válej na zemi kettlebely, takže možná když mě to chytně, tak snima začnu blbnout taky... pár lidí co cvičej s železnou koulí tu je... dřív sem to odsuzoval ty cviky jako snatch, vyrazy atd...a najednou postupem casu zkusis a zjistit, ze te neco bavi... tak to prehodnotis... tak treba zmenim nazor i na ty zelezny koule
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | ..y ses vymlouval na genetiku? |
to ted frčí, trikárt zvednu činku a když to nevyroste tak mam špatnou genetiku, jakobys to neznal, v grznárových citátech to občas vidim taky
(myšleno obecně a né na dejvinha)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|