|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: út září 29, 2015 5:19 am Předmět: |
|
|
teda upřímně ti musím říct, že ty se stím nepářeš, máš o víc než 10kg méně než já, cvičím mnohem víc let než ty, ale pod tohle bych si nevlezl ani na dosedy...
pěkná 180tka, pokud to je vazne 180kg, tak fakt zírám, při tvé váze a věku!!
když jsi vzpomenu, že jako úpnej neznalej v železe já začínal na 40-50kg na série a byl pro mě životní úspěch 100kg, tak tu kluk jako ty vě věku 16 let...kdy jsem ani neměl páru o nějákých činkách dává 180 na dřep... to je z mojí strany vážně ubdivuhodný
zdaleka nezvedám to co ty, ale také bych si dovolil ti říct, že tě tahle technika může přivést spís ke zranění... jsi ve velmi mladém tělu to je jasné a tak to je jasné, že tu nebudeš mít dřep jako špičkový trojbojař, který se do toho skládá opravdu posedem na hazjl..
konkrétně ty kolena dostávaj zabrat ranec, nebolí tě někdy z toho?
jináč tedy klobouk dolu a gratulace k PR !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út září 29, 2015 9:05 am Předmět: |
|
|
dost neuvěřitelné, kolik při té technice zvedneš (dřepneš), ale to doladíš, jen tak dále, gratulace k osobáku
ps: vložená videa nejsou přehrát - vkládáš to toho tagu pouze ten kód za "v="?
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út září 29, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
díky moc  techniku určitě doladím... s bandážema sem dřepoval napoprvé (když nepočítám 2 serky se 130), takže snad to budu příště lepší a u nižších vah samozřejmě ta technika vypadá jinak  ale určitě na tom u vyšších vah ještě dost zapracuju - kolena mně zatím naštěstí nebolej
-jinak co se týče těch vah, tak u dřepu mi to jde teď krásně dopředu... 8 měsíců zpátky sem měl max 100kg (vychází to teda na 10kg za měsíc), dávám do toho teď opravdu všechno, tak doufám, že mi tohle tempo vydrží co nejdýl...
a jinak díky vlku, za ten yt, mně bylo vždycky divný, že mi to nejde přehrávat  teď už budu vědět
a 180 to fakt je, můžeš si to přijet převážit  -jinak taky sem samozřejmě začínal na 40-50 (max nějakých 80kg) a věřte nebo ne, bylo to na přelomu 15-16ti let
Naposledy upravil ryvaru dne út září 29, 2015 6:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út září 29, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
úterý 29.9. -vršek -pokus o max na benchi
benchpress
-rozcvičení (10xosa,8x55,3x75,1x95)
1x107,5
2x0x110 -škoda... u obou pokusů chybělo docela málo v tý horní části - musím se na tu horní část teď zaměřit
2x110 na 2 boardy 10cm
3x110 na 2 boardy 10cm
5x85 stopky
5x85 stopky
militarypress
6x55
3x65
3x70 -celkem to šlo, skoro sem dal 4 - to by bylo PR
dipy
10xBW
10xBW+20kg
7xBW+30kg
biceps s JČ -dal sem si tam celkem váhu, takže tam byl hlavně ke konci docela chaeting...
3x10x22,5
dneska to celkem šlo, bench nová maximálka, takže spokojenost (ačkoliv sem chtěl dát těch 110), bohužel mně nějak bolelo rameno (mám s ním problémy asi 10 dní, to sem nějak blbě hnul s rukou při dřepu) -dám tomu teď nějakou pauzu, tak snad se to dá do kupy...
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st září 30, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek 1.10.
mrtvola
-rozcvičení (12xosa,8x55,6x95,4x125)
2x1x150
2x1x160
2x1x170 -tady pásek
-všechno lehounký, problém s úchopem...už se těším na trhačky - myslím, že hlavní důvod špatné techniky u vyšších vah je kvůli nedostačujícímu úchopu, kvůli kterýmu se prohýbám a nedávám si na tu techniku pozor, protože musím řešit úchop
shyby -naširoko, nahoru nad hrazdu
BW -10,8,6,5
přítahy v předklonu
10x55
8x85
2x6x95
+2 cviky na úchop
dneska celkově pocitem úplně nahovno, ale jinak výkony tak špatný nebyly... prostě takový divný to bylo - s těma trhačkama to snad půjde, bez nich je to na píču
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
pátek 2.10. -dřepíky -dost sem ještě cejtil včerejší tah
dřep
-rozcvičení (10xosa,8x55,6x95,4x125)
dřep bandáže -původně měly být technický jedničky, ale nakonec se to nějak zvrhlo
2x150
5x150
6x150
dodřepy -nějakých 15cm -bez pásku
2x140
2x160
2x180
2x4x200 -všechno lehký, ale blbě se to dělá v tom mojem stojanu
dřepy se stopkou dole -jeno pásek
3x2x120
divnej cvik na hamstringy -fuj
2x9x95
dneska pocitově dost na hovno, po včerejších zádech...výkony tak strašný snad nebyly, ale prostě v hlavě to nestálo za nic  jinak u toho dřepu mně bolej divně (nejspíš) třísla (nebo co to může být...prostě vedle kyčlí nějaký šlachy nebo tak směrem dovnitř) když dřepuju prdelí hodně do zadu a kolena se téměř nehýbou... proto asi tolik dřepuju na hovno technicky a dávám kolena moc dopředu, protože mně to dřív bolelo jak svině když sem měl dřepovat "dosedem na hajzl" a teď ačkoliv je to mnohem lepší stačí pár takovýchto dřepů s větší váhou a je to v ****
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: pá říjen 02, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
davaj si na seba pozor. hybat sa budes chciet aspon do 60-tky ale takymto tempom a hlavne technikou a vahami to za 10 rokov alebo aj skor dotiahnes na ortopediu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
brzo se na tu techniku zaměřím fakt naplno (za nějakých 10 dní cca) -musím zlepšit hlavně mrtvolu, dřep a clean... s tím musím ještě dost zlepšit protažení, pak už to snad půjde  bohužel jsem začínal s velice špatnou technikou sám doma, takže sem si na to dost "zvyknul" a teď je fakt těžký se přeučit... uvědomuju si ale, že je to nutný, takže za těch pár dní (to mi bude 17, takže do tý doby chci ještě dát nějakou váhu) ty váhy snížím a půjdu prostě technicky a tu techniku se přeučím
neděle 4.10. -takovej divnej trénink
clean and press -padlo 77,5 s lehkou dopomocí nohama a 80 s větší pomocí
tlaky JČ -nemám je rád  mám na to slabí ruce a na píču jednoručky... budu to muset zařazovat častěji
10x22,5
6x32,5
5x35
superserky na ruce -3 serie, dost cheatingu
8x27kg extenze na triceps v leže
8x50kg biceps s velkou činkou
8x22,5 extenze na triceps za hlavou v sedě
8x22,5 biceps s JČ
dneska takový strašně divný, ale příjemná změna... ten clean and press sem chtěl lepší, ale tak co se dá dělat tlaky na píču jako obvykle, superserky náročný jak prase, ale krásně sem zničil triceps a celkem i biceps teď dám na pár dní pauzu, pak to zase narvu
po těch superserkách sem byl krásně napumpovanej...škoda že sem to nemohl fotit něčím jiným než webovou kamerou takhle kdybych vypadal furt, už by to docela šlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ta trisla mohou byt klidne i predzvest triselne kyly, cemuz by odpovidalo tvoje dosavadni cviceni ala rvat to tam, co to jen jde, pripadne nedostatecna mobilita kycli. Co se tyce uchopu, tak ho zkus posilit tim, ze zaradis do treninku aktivni/pasivni viseni namisto trhacek, tohle jsou vahy, ktere bys mel jeste v pohode udrzet v ruce, silu na to ocividne mas. Jinak pokud pochybujes o technice a vis, ze ji mas spatnout, tak se vrat na uplny zacatek a zacni s ni, dokud je jeste cas, protoze ty naucene spatne pohybove vzorce se dost blbe odnaucuji, presne jak pises. Tak jako tak budu sledovat, mame podobne cile s tim rozdilem, ze me je o rovnych 20 let vic ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
kýla snad ne  ale dost možná to bude ta nemobilita kyčlí... nějaký cviky nebo tak, jak to zlepšit? protahuju se téměř každý den a dávám tomu celkem dost, ale tohle je špatný furt  co se úchopu týče, tak sem dal raw 200kg, takže nějakým způsobem těch 200 udržím, ale od 150 už nemůžu jet nadhmat a od 180kg už je úchop hlavní slabina, takže se na něj musím soustředit, což mi ubírá značně na technice  na úplný začátek se vrátím teď za pár dní tak na 2 měsíce počítám...snad se ta technika zlepší  díky a přeju ti hodně štěstí
pondělí 5.10. -dopoledne libovej basket o těláku, zřídil sem se jak prase
-odpoledne hodně protahování a nějaký píčoviny s borcema co dělaj parkour a gymnastiku (bohužel sem si nějak hnul trochu se šlachou u levýho kolena, ale myslím, že to bude už zejtra v pohodě, nebylo to nic vážnýho...přístě se na to vyseru)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak podla toho videa drepov, co som videl mi to pripada takto: Omotas kolena a zafixujes ich. Zaopaskujes trup a zafixujes ho. OK. Ale vsetko ostatne medzitym sa klepe, trpi a nevladze. Cize ano, pomozes si k vyssej vahe na cinke, lebo kolena su omotane a opasok podrzi trup, ale tie "spoje" dostavaju kurevsky zabrat - vid triesla, kycle atd.
Cim neznizujem tvoj silovy vykon, samozrejme, za to klobuk dole. Len som videl, ako ta ta 180ka rozklepala a nevyzeralo to, ze si telo s tou vahou rozumne poradi. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 9:24 am Předmět: |
|
|
Taky bych ti radil shodit váhy a trpělivě cvičit techniku. Navíc potřebuješ větší objem, aby ti narostly svaly. Očividně máš talent, tak na sebe dej pozor, byla by velká škoda, kdyby ses zdravotně odrovnal a za pět let skončil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
kluci to myslí dobře, ale je jasné, že v šestnácti je to jako házet hrách na stěnu ;) ještě nemáš ukončený růst a před sebou nejmíň dvacet let budování objemu a síly, takže by bylo škoda si hned na začátku vyrobit nějaká omezení. zahoď pomůcky, vyber si nějaké objemové schéma, rozumné programování a pusť se do toho, maximálky si klidně čas od času dej, to vždycky láká ;) to už aby ti bylo těch 17 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|