|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
Mě štve toto:
Kategorie physique bohužel znamená to, že borec na 20. místě může mít klidně lepší formu než kolega z finále, nebo dokonce medailista
Kulštejn
Pro mě to je spolu s kategorií bikin, která je krásná na pohled, ale minimálně diskutabilní z pohledu hodnocení důvod, proč jsou tyto kategorie...nebo způsob, kterými se hodnotí- (alespoň pro mě) chyba.
Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling?::o)))
Člověk dře, investuje svůj čas a peníze a pak se mění trend a půl startovního pole čumí.
Zlatá atletika
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
Rozhořčení hezké a i pochopitelné, ale ..... snad vědí, do čeho jdou, ne? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Zlatá atletika |
Presne tak, jak se cokoliv hodnoti nejak od pohledu, to je podle me na nic a nefer.
Jedine kdyz to jde opresne zmerit na setiny, milimetry atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Rozhořčení hezké a i pochopitelné, ale ..... snad vědí, do čeho jdou, ne? |
Tak nějak bych to taky popsal. Je to napůl sport, napůl modeling a nehodnotí se absolutní výkon, ale přiblížení se stavu "tak akorát". A každý kdo se nad tím zamyslí určitě uzná, že snažit se rozvíjet aspekt "tak akorát", který má vyhrát soutěž, je v přímém rozporu s nějakým relevantním hodnocením. Protože pokud pomineme závodníky, co jsou na soutěžním pódiu tak nějak omylem (co se týče formy), tak je nakonec v každé kategorii X závodníků, co vypadají až na plavky prakticky stejně (obzvlášť, pokud se jich sejde třeba 50 v jedné kategorii jako na AC a Olympii). Takže ve výsledku může být závodník co neprošel eliminací klidně lepší, než závodník v první desítce, nebo dokonce v první šestce. Tak to zkrátka je a tak to i bude, protože je ta kategorie tak koncipovaná.
Kdo bude chtít trochu jasnější kritéria a míň "tak akorát" půjde do klasické kulturistiky nebo do kulturistiky, kde se hodnotí "nej" (největší objemy, nejlepší vyrýsování), i když samozřejmě i tam je dost prostoru pro různorodý výklad, když přijde na řadu otázka toho, jak se hodnotí ve vztahu k těm "nej" ještě proporčnost a symetrie.
No a kdo chce ještě objektivnější hodnocení, zahodí plavky a půjde zvedat na výkon jako trojbojař, nebo třeba strongman. :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 3:14 pm Předmět: |
|
|
...tak (nejen) s posledním řádkem naprosto souhlasím  .
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CZEBLADE napsal: | LIDI, NEKUPUJTE si hovězí steak Chuck tender (nejlépe už nic) od Mojemaso. Ten hnusný zkažený zápach na blití a vyhozené prachy .... Jo a kupoval jsem to v Tescu, to je taky funny obchod. |
Funny je akorat to, jakej ty ses idiot |
Jj, už ti dal za tvé kecy někdo po tlamě?
2 Hulkie: ano to máš ty džusy v chlaďáku jakože "čerstvé".
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út říjen 13, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út říjen 13, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
Nezletilý... každopádně dobře že ho našli zmrda.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Měli by ho oběsit a bylo bylo vyřešeno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 12:40 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Měli by ho oběsit a bylo bylo vyřešeno. |
JJ, v takové Severní Koreji by se s tím nemazali přes nějaký soudy a tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 14, 2015 12:43 pm Předmět: |
|
|
zatocili ste s vymluvami na osobu blizkou, zatocite aj s vymluvami na advokata a sud _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling? ::o)))
|
No rozhodně to má mnohem blíž k modelingu než ke sportu, ať se někomu líbí nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Mě štve toto:
Kategorie physique bohužel znamená to, že borec na 20. místě může mít klidně lepší formu než kolega z finále, nebo dokonce medailista
Kulštejn
Pro mě to je spolu s kategorií bikin, která je krásná na pohled, ale minimálně diskutabilní z pohledu hodnocení důvod, proč jsou tyto kategorie...nebo způsob, kterými se hodnotí- (alespoň pro mě) chyba.
Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling?::o)))
Člověk dře, investuje svůj čas a peníze a pak se mění trend a půl startovního pole čumí.
Zlatá atletika |
Tak celá kulturistika je podle mě víc modeling než sport
Sport je pro mě něco kde máš jasná čísla a výsledky bez subjektivního hodnocení, kulturistika je z tohoto hlediska někde v kategorii s krasobruslením
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|