Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1069, 1070, 1071 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě štve toto:

Kategorie physique bohužel znamená to, že borec na 20. místě může mít klidně lepší formu než kolega z finále, nebo dokonce medailista
Kulštejn

Pro mě to je spolu s kategorií bikin, která je krásná na pohled, ale minimálně diskutabilní z pohledu hodnocení důvod, proč jsou tyto kategorie...nebo způsob, kterými se hodnotí- (alespoň pro mě) chyba.

Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling?::o)))

Člověk dře, investuje svůj čas a peníze a pak se mění trend a půl startovního pole čumí.
Zlatá atletika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhořčení hezké a i pochopitelné, ale ..... snad vědí, do čeho jdou, ne?
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Zlatá atletika

Presne tak, jak se cokoliv hodnoti nejak od pohledu, to je podle me na nic a nefer.
Jedine kdyz to jde opresne zmerit na setiny, milimetry atd.
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Rozhořčení hezké a i pochopitelné, ale ..... snad vědí, do čeho jdou, ne?

Tak nějak bych to taky popsal. Je to napůl sport, napůl modeling a nehodnotí se absolutní výkon, ale přiblížení se stavu "tak akorát". A každý kdo se nad tím zamyslí určitě uzná, že snažit se rozvíjet aspekt "tak akorát", který má vyhrát soutěž, je v přímém rozporu s nějakým relevantním hodnocením. Protože pokud pomineme závodníky, co jsou na soutěžním pódiu tak nějak omylem (co se týče formy), tak je nakonec v každé kategorii X závodníků, co vypadají až na plavky prakticky stejně (obzvlášť, pokud se jich sejde třeba 50 v jedné kategorii jako na AC a Olympii). Takže ve výsledku může být závodník co neprošel eliminací klidně lepší, než závodník v první desítce, nebo dokonce v první šestce. Tak to zkrátka je a tak to i bude, protože je ta kategorie tak koncipovaná.

Kdo bude chtít trochu jasnější kritéria a míň "tak akorát" půjde do klasické kulturistiky nebo do kulturistiky, kde se hodnotí "nej" (největší objemy, nejlepší vyrýsování), i když samozřejmě i tam je dost prostoru pro různorodý výklad, když přijde na řadu otázka toho, jak se hodnotí ve vztahu k těm "nej" ještě proporčnost a symetrie.

No a kdo chce ještě objektivnější hodnocení, zahodí plavky a půjde zvedat na výkon jako trojbojař, nebo třeba strongman. :)

Derek Poundstone
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...tak (nejen) s posledním řádkem naprosto souhlasím .
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:

No a kdo chce ještě objektivnější hodnocení, zahodí plavky a půjde zvedat na výkon jako trojbojař, nebo třeba strongman. :)

Ale kuš, víš jak by to vypadalo, kdyby taková ... prostě ta malá ze Zlína, jejíž jméno se zde neodvažuji vyslovit:-) ... naopak plavky natáhla a šla zvedat?

.....
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
CZEBLADE napsal:
LIDI, NEKUPUJTE si hovězí steak Chuck tender (nejlépe už nic) od Mojemaso. Ten hnusný zkažený zápach na blití a vyhozené prachy .... Jo a kupoval jsem to v Tescu, to je taky funny obchod.

Funny je akorat to, jakej ty ses idiot

Jj, už ti dal za tvé kecy někdo po tlamě?

2 Hulkie: ano to máš ty džusy v chlaďáku jakože "čerstvé".
Marky V.

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědav, kdy a který policejní orgán a státní zástupce bude mít odvahu za dupání na hlavu a kopání do hlavy bezbranného a ležícího člověka napálit pokus o vraždu. Mé chabé právní vzdělání mi říká, že by mohlo jít o úmysl nepřímý, neboť pachatel přece musí být srozuměn s tím, že takovým útokem může člověka zabít.

http://praha.idnes.cz/policie-nasla-utocnika-na-vratneho-dtm-/praha-zpravy.aspx?c=A151013_155728_praha-zpravy_kol
Hulkie

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Jsem zvědav, kdy a který policejní orgán a státní zástupce bude mít odvahu za dupání na hlavu a kopání do hlavy bezbranného a ležícího člověka napálit pokus o vraždu. Mé chabé právní vzdělání mi říká, že by mohlo jít o úmysl nepřímý, neboť pachatel přece musí být srozuměn s tím, že takovým útokem může člověka zabít.

http://praha.idnes.cz/policie-nasla-utocnika-na-vratneho-dtm-/praha-zpravy.aspx?c=A151013_155728_praha-zpravy_kol

Nezletilý... každopádně dobře že ho našli zmrda.
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2015 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:

To nevím, u toho policajta co sejmul toho blba ... ano, byl to blb ... na motorce a pak do něj na zemi kopal, tu odvahu ... byla to odvaha? ... nenašel nikdo.

Jinak jsem zvědav, kdo první mi to předhodí jako obhajobu tohodle hovada.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měli by ho oběsit a bylo bylo vyřešeno.
Spazik

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2015 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Měli by ho oběsit a bylo bylo vyřešeno.

JJ, v takové Severní Koreji by se s tím nemazali přes nějaký soudy a tak
Petey

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2015 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatocili ste s vymluvami na osobu blizkou, zatocite aj s vymluvami na advokata a sud
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling? ::o)))

No rozhodně to má mnohem blíž k modelingu než ke sportu, ať se někomu líbí nebo ne
Spazik

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2015 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mě štve toto:

Kategorie physique bohužel znamená to, že borec na 20. místě může mít klidně lepší formu než kolega z finále, nebo dokonce medailista
Kulštejn

Pro mě to je spolu s kategorií bikin, která je krásná na pohled, ale minimálně diskutabilní z pohledu hodnocení důvod, proč jsou tyto kategorie...nebo způsob, kterými se hodnotí- (alespoň pro mě) chyba.

Chápu omezení cm/kg, ale aby na jaře letěly objemy a na podzim extrémní vyrýsování - je to snad nějakej zkur...modeling?::o)))

Člověk dře, investuje svůj čas a peníze a pak se mění trend a půl startovního pole čumí.
Zlatá atletika

Tak celá kulturistika je podle mě víc modeling než sport
Sport je pro mě něco kde máš jasná čísla a výsledky bez subjektivního hodnocení, kulturistika je z tohoto hlediska někde v kategorii s krasobruslením

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1069, 1070, 1071 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: