Kámo, ty sa zabiješ, alebo zmrzačíš, a to čoskoro, ale ok, veľa zdaru
P. s.: Budem čítať, riadne peklo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
sobota 17.10. -dopoledne naprosto příšerná jízda na kole (ve spěchu (měl jsem tam být o půl hodiny dřív než jsem tam nakonec byl), nestihl jsem dofouknout pneumatiky -takže jsem je měl dost prázdný, musel jsem se vracet pro mobil co mi vypadl po cestě a jelo se úplně napíču, krom toho musím zminit na hovno počasí...) pak ping-pong a zase zpátky... celkem asi 10km, ale zničili mně víc jak 50 někdy v létě s dofouknutým kolem kdy nemusím spěchat
clean - technika -mám takovej pocit, že ta technika už začíná mířit správným směrem
shyby -2 serie nadhmat a 2 podhmat
3x10
1x12
shyby mně fakt potěšili (a to sem dost cítil včerejší trénink) tolik jsem jich naposledy dělával s váhou okolo 70kg
přítahy v předklonu -po těch shybech jenom tak lehce na procítění
10x55
3x10x75
trapézy s VČ
10x75
3x10x85
+úchop
dneska celkem dobrý, clean už s nižšíma váhama opravdu vypadá jako clean (je tam furt hromada nedostatků a chyb, ale dneska se to fakt pohnulo kupředu), shyby super, těch 12 ve 4. serii jsem fakt nečekal pak už jenom lehce dodělaný
pondělí 19.10. -mělo bejt volno, ale nějak se mi nechtělo nic nedělat
-všechno bez pásku a důraz na techniku -všechno lehoučký
mrtvola
-rozcvičení
5x3x125
dřep
-rozcvičení
5x5x100
2 serie goodmornings a 2 serie předních dřepů
biceps s VČ
4x10x40
dneska pohodička, bylo to celkem fajn... technika u mrtvoly a dřepu už u těhle vah dobrá, tak to ještě dostat na ty vyšší váhy -snad to už pomalu půjde neřekl bych, že mně takhle technická fáze kde zvedám hovna bude takhle bavit, takže super každopádně někdy v prosinci zase začnou bomby, plánuju velký věci na příští rok, tak snad to vyjde...
-jinak nemáte někdo zkušenosti s bolením kostí v oblasti holení/předloktí? -já čas od času už od mala mám nějakej problém vždycky s jednou z těhle věcí a rozhodně to nemá nic společného se špatnou technikou nebo tak, ale nejspíš s moc častým a intenzivním tréninkem, ale to by kosti normálně měly zvládnout... možná to může být zánět okostice nebo něco takového, ale moc se v tom nevyznám a kdyby někdo věděl a poradil by tak bych byl moc vděčnej... před cca rokem sem kvůli tomu přestal běhat a vždycky jednou za čas kdy to přijde musím dát dané části pauzu než se to dá do kupy, což je dost na hovno teď právě mám problém s levím předloktím -problém téměř u všech cviků kde se ruce nějak výrazně zapojují, hlavně u bicepsového zdvihu
sobota 25.10. -super trénink s borcema z metalpowerlifting nový bor snad sem se dost přiučil a vypadá to že s nima snad budu chodit častěji
dřep -pod dohledem borců, technicky prej docela dobrý (samozřejmě že ta technika tam vypadala jinak než například u těch 200), ale ještě na tom zapracuju
-rozcvičení (20xosa,8x50,6x70,5x100)
4x120 -odtud pásek
2x140
2x2x160 - tady bandáže -lehký, technicky bych řekl pěkný... u tý druhý serky mi zavázal bandy šílenec tak že včera večer mně bolely šlachy u hamstrignů tak že sem skoro nemohl chodit.... ale pomáhá to taky docela jinak -u tý druhý serky sem se cejtil tak na 5 opáček silově, ale ty bandáže mně pocitově málem urvaly nohy tak sem radši skončil u 2. opakování jelikož ta bolest byla fakt děsná.... přístě už si snad aspoň trochu zvyknu a bude to lepší
-pak ještě 4x10x70kg s dlouhejma stopkama dole
mrtvola
-10x70,6x120,3x140,2x150 -jenom tak lehce na techniku, snad už tu prdel konečně dostanu dolů
dodřep -raw 280 -jenom tak na zkoušku
benchpress
-rozcvičení
3x90
3x100
4x2x90 -stopky na hrudníku
trénink fajn, určitě sem se dost přiučl, pokud by tréninky byly pravidelnější tak to bude super... silově to docela šlo, ale zase nic tak extra, snad to příště bude lepší u toho benche jsou ty stopky fakt děsný, ale snad to bude hnout se sílou
mimochodem tam šílenec češka dal lehkej dřep se 430 a pak dodřepy s 575 -na závěr ještě bench 290
Prečo vlastne ideš do tých bandáží? Chápal by som to pri váhach niekde okolo/nad 200kg, aby ti neustrelilo kolená z gymu až do šatne, ale pri takých normálnych váhach je to snáď zvládnuteľné bez nich.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
zatím jsem je v tréninku použil zatím 2x (nepočítám 2x co jsem šel na maxko) ale asi je teď budu používat víc, ať si nohy zvyknout... určitě to ale nebude zase každej trénink nebo tak, prostě se je budu snažit používat jak uznám za vhodný, ale počítám max jeden trénink dřepu ze 3
neděle 25.10. -protahování+technika široký dřep a sumo mrtvola
zdar, můžu tě poprosit jestli bys natočil video jak je správně vázat ty bandy..
je lepši krizovej nebo normalni pul pasku pres pul pasku postupne?
vazat nahoru nebo smerem dolu?
nebo aspon kdybys napsal
kdyz máš možnost se pohybovat mezi těmi borci... hodně se naučíš... mně by to zajímalo..
těžim z toho max 10kg.. a to vážu středně pevně...taky sem to měl na sobě jen parkrát..
vim ze pozivat bandaze na 140-150 je trapny.. ale me bavi to zkouset.
já doteď vázal kříž a pak nahoru a přidávalo to pěkně (odhadem tak 20kg), ale včera jsem se dozvěděl že je lepší jít prostě jenom od spodu nahoru (a že nikdo kdo dřepuje rance kříž nedělá ) , kříž je prej dobrej když má někdo problémy/zranění s kolenem, ale jinak prej je kříž blbost takže dát to pod koleno a pak jít postupně nahoru a hlavně to pořádně utáhnout -na to je dobrý mít někoho kdo ti to zaváže, protože sám si to nikdy neuděláš tak dobře... nejlíp si sehnat někoho kdo s tím má zkušenosti, to pak je pěknej nářez prej se už jim tam pár nováčků rozbrečelo když jim vázaly bandáže já se sice nerozbrečel ale včera sem chodil jak namrdanej je dobrý si to prostě zkoušet (třeba jenom to samotný motání, ani s tím nemusíš dřepovat)... to je asi jediná cesta jak se to naučit... prostě opakovat a časem to bude dobrý
pondělí 26.10. -byl sem ještě unavenej ze soboty (po tom tréninku sem ještě ke všemu spal asi 3 hodiny...) a k tomu mám nějak bloklej krk, ale docela jsem to zvládnul na to jak sem to čekal příšerný
-celej trénink bez pásku a zaměření na techniku
mrtvola
-rzcvičení (12xosa,8x50,6x90,3x120)
2x3x140 -po tomhle jsem musel jít vyzvednout sestru do školy, což znamená asi 30 minut chůze dost jsem se tím unavil
2x3x140 -odtud to video
dotahy -asi jsem debil, ale prostě neumím používat trhačky vždycky se mi činka protočí a je to úplně k hovnu -musím dát střídavej úchop a trhačku jenom na ruku s nadhmatem aby mi to fungovalo
5x150
5x160
5x170
5x180 -tady už to bylo fakt těžký
dřep
-rozcvičení (10x35,6x75)
2x5x100 -široký dřep
2x5x100 -úzký dřep
2x5x100 -široký dřep
-asi přejdu na širokej dřep...stejně to budu časem potřebovat do dresu
přítahy v předklonu podhmatem
4x8x75
čekal sem to horší... nakonec to šlo docela pěkně u mrtvoly už technika docela ujde, dotahy byly sice nahovno, ale dřepy byly zase úplně lehoučký celkově to byl určitě pěknej trénink
nakonec tréninku sem si dal 5 minut v dřepu...kolena jsem vůbec necítil, což mně strašně moc potěšilo asi před rokem než sem začel dřepovat mně po 30 sekundách začaly děsně bolet kolena a minuta byla fakt problém
po tréninku zase trocha měření -stehna obě cca 65, pas zatáhnutý cca 73, hrudník vydechnutý nezatnutý cca 115 (zatnutý mi neměl kdo změřit určo to bude už ale přes 120 )
tady je fotka po tréninku... už tam pomalu začíná být pěkný véčko serou mně ty ruce
tady to video -s touhle vahou už ta prdel dolů jde docela pěkně... snad to brzo půjde i u větších vah
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru