Já su teda úplně aus přes fórhaus, jak se tady každé dřevák votírá vo štatl. Pré je To v Kéniku levingston nebo co tady meldovalo to betelný kocóřisko s lochnó jak Macocha, přitom ještě před pár járama měli na ceduli vysolenýho masovýho vraha!
:))
... žila jsem tam dost dlouho na to, abych rozuměla ... takže trp woe:
Gottwaldov 70. léta
Jíří Pejla
je půl šesté
ráno
zem
praská
čistě bíle
obraz všudypřítomné červeně
promítá se na plátno pod nohama
teplá zář oken
zrychluje kroky
Jeníčků i Mařenek
ke kruhům
stříkolisům
štípačkám
vysekávačkám vršků a pat
...
ygg napsal:
Takže na léto to vidíš na pětasedmdesátku, jo?
... to je nějaký kvér ?
jinak, dohnal mě nějaký pohybový absťák, či co ... celou noc se mi tak nějak samy od sebe zatínaly svaly, skoro až do křeče, hlavně nohy ... asi hodím menší procházku, je tam krásně
stehy jsou venku, včera jsem toho docela dost nachodila a dnes je mi fajn ... rána skoro nebolí, síťka uvnitř sice trochu táhne, ale už se s tím můžu celkem svobodně pohybovat, předklonit, opatrně dřepnout atd., prostě takové to domácí hýbání
... nakupilo se mi hodně práce na PC a páč se mi s tou jizvou hůř sedí, vytáhla jsem klekačku, kterou jsem kdysi zavrhla, jako příliš nepohodlnou - a ejhle, sedí se mi na tom úplně skvěle, na normální židli už se asi nevrátím :) ...
všechno mě zatím samozřejmě rychlejc unaví, takže když se necítím, tak prostě zalomím do peřin a trénuju brániční dýchání (spím:)
už jsem na své váze - taky žeru jak malý cirkus, což si užívám a ať mám aspoň nějakou změnu, zařazuju, dneškem počínaje 1x týdně půst (to dělám běžně, kromě situací, kdy jsem třeba v náročnější, předzávodní přípravě, nebo mám nějaké to své období, kdy mi nechutná a jím málo) ... je to takové dobíjející, dobře se mi při tom přemýšlí, pracuje ... a druhý den si báječně vychutnám třeba i suchou rýži (kecám, to bych si neudělala )
... klííd :) ... taky nesmím cvičit (ty dřepy dělám jen když mi něco spadne na zem :) - oficiálně zhruba do vánoc, ale padlo podezření, že by to u mě mohlo být i dřív, tak doufám, že mi za měsíc na kontrole povolí už nějakou tu rehabilitaci ... silový trénink, to je samozřejmě na mnohem dýl
chodit chodím - pomalu a jak pravítko - v korzetu , protože lítat neumím a je to podle mne lepší jak drncat v sedě v autě
DeGuise napsal:
Jo, jako kdyby Ti z oka vypad. Gratulace k vítěztví!
… záznam z „extraligy“ byl sice zveřejněn až dnes, ale pozitivní je, že je rozdělený na jednotlivé pokusy, takže jsi lze každého závodníka hezky dohledat
… tak aspoň dodatečně:
SQ (třetí pokus jsem tam šoupla stylem, že si oba postranní spletli červenou a bílou, takže jsem se radovala zbytečně a pokus byl dodatečně označen za neplatný … jako jó, půldřep není dřep ... ale nasere to :D)
a BP
a repríza DL
… no ... historie :D
a dnes jsem zvedla kočku, heč
Celej ten pokus vypadá, jakoby sis na něho odskočila od kadeřníka.
Doporučil bych se naučit nedržet tu osu tak blízko ramen, ale víc na široko. Budeš mít větší stabilitu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru