|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: |
Rozpažování s JČ mírně hlavou nahoru
10x20kg
10x32kg
8x37kg
4x42kg
12x32kg
|
Ehm.. tos zapomněl přepočítat z těch liber na kilogramy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kujin
|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Někdy se na orlovnu na ty rozpažky musím jít podívat  já mám bench něco málo přes 120 a 42 jednoručky bych si ani nenadhodil, natož je rozpažoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
to nejsou rozpazky
abys zachvilu nedopadl jak popshoit _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po listopad 02, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
to je jako na me bambi? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 7:46 am Předmět: |
|
|
 však on si dělá prdel..ale má pravdu
jinak já se taky odnaučuju použítí opasku... bral sem ho i na stovku  ted ho beru na 140... a čtvrtdřepy nedělam ani polodřepy...
polodřepy zas dělá balbi, on to šidí, ale furt jezdí níž než ty no
(tvl snad tu diskuzi nebereš vazne jezis?)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
3.11. 2015 - Úterý
15:00
Záda, triceps
ZÁDA
Mrtvý tah
10x60kg
5x90kg
5x120kg
5x5x147,5kg
-krátké pauzy
TRICEPS
Dotlaky
10x30kg
5x60kg 8,5cm board
3x80kg 8,5cm board
1x100kg 12cm board
1x110kg 12cm board
1x120kg 12cm board mírná dopomoc
0x125kg 12cm board negativka, to už nahoru nešlo vůbec
1x100kg 12cm board
1x100kg 8,5cm board
1x100kg 5cm board lehká dopomoc
Kladka
10x30kg
10x40kg
10x50kg
10x60kg
20x30kg
Maximálně osekanej trénink, nebylo moc času, tak jen to nejdůležitější, mrtvola tam lítala sama, z toho jsem měl radost, dotlaky nebyly vůbec špatné, ta 110ka tam vylítla jak nic, až jsem sám koukal, u té 120ky chybělo pár cm, nějak jsem se s ní zasekl a už to nešlo, tak mi sparing musel lehce přiťuknout, škoda, kdybych dal 115kg tak by tam asi vylítla, ale kdo ví  125ka pak těžka jak blázen, s ní jsem už moc nepohnul, čekal jsem to, tak jsem si pořádně vychutnal negativní fázi, kterou jsem jel fakt po milimetrech, časem se k ní snad také dopracuji  Hrozný problém mi dělá ten setup, i když to mám milionkrát zkouknuté, tak mi ten bench-dotlaky nejdou technikou, kterou bych chtěl, rád bych jel takovou tu dráhu do "J", ale pořád to pouštím až moc rovně, stálo by za to si na ten bench někam zajít  Zítra pořádné nohy, tak snad to bude padat jak má!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
balbi.. jdi doprdele, jo?
navíc s dopomocí, takže nevim proč to počítáš... fakt trapný
zejtra dam 140 a můžeš jít víš kam
******* !!
navíc mostuješ jak prase urcite a + 12 cm tak to vidim tak na 5 cm dráhhu... to dá každej  slabýý.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:20 pm Předmět: |
|
|
Však nepíšu, že jsem dal 120kg, píši, že jsem ji dal s dopomocí, myslel jsem, že by mohla jít, bohužel kousíček k ní chyběl  Stejně z toho nemám žádnej dobrej pocit, jsou to pořád hrozně vysoké boardy, až budu dávat 1x100kg bez boardu s přehledem, tak budu mít dobrej pocit, ale ten metrák je nějakej začarovanej a nebo jsem na to prostě jen lempl a neumím to
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | ten metrák je nějakej začarovanej a nebo jsem na to prostě jen lempl a neumím to |
tam má většina lidí prostě nějakej blok... už sem slyšel kolikrát, že ta stovka prostě nešla strašně dlouho a pak to šlo zase pěkně já to měl taky... z 97,5 na 100 sem se dostával několik měsíců a to před tím i po tom to šlo docela pěkně řekl bych, že až to prolomíš, tak ti to půjde zase pěkně
taky by mně zajímalo, jakto, že ti jdou tolik jednoručky a bench přitom nic moc?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
No já si právě myslím, že to bude tou technikou, v benchi jsem se nikdy nějak nenašel, prostě mi nějak nejde, ty jednoručky jsou lepší, tam člověk nemusí vymýšlet žádnou extra dráhu jak u benche, když chce dávat vetší váhy, ty jednoručky mi celkem jdou, i když na nich taky nemám žádné extra váhy  Uvidíme, dám tomu ještě nějakou šanci, mám i něco nadřeklé, co by mi mohlo dost pomoct, jinak bych obětoval nějakej výlet za někým, kdo by mi mohl dát ten správný impuls  Protože za dva týdny bych měl jet 5x5x80kg bench se stopkama a to mi neříkej, že při tom nedám ani metrák bez stopky
A nebo se na to vykašlu a budu jezdit jen dvojboj, dřep a mrtvolu a bude!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Mravenec1 napsal: |
(tvl snad tu diskuzi nebereš vazne jezis?) |
TO teda beru, bambiho si najdu a ukazu mu svoje bicaky (ktery nemam) |
Jsem PRO, vyřešíme to jako chlap s chlapem, tzn. na dřepu nebo mrtvole!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út listopad 03, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
Takovy tezky veci ja necvicim, jedine naky kladky.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|