vlk#: momentalne sila je v nedohlade. Buduci tyzden koncim sluzobku a chcem nabehnut na systematickejsi trening. Momentalne sa snazim jest viac ale aj tak chudnem.
Dnes tazka mrtvolka, ale technicky lepsie prevedenie ako minule.
5x240kg
4x240kg
3x240kg
2x240kg
1x240kg je to PR na objem prace. Plus drepik do 5x170kg relativne svizne. Musim viac zapracovat na strave.
Tyzden dozadu som sa rozhodol a zahajil ako taku pripravu na ten World Cup. Tesi ma, ze pokial som dobre informovany tak drepovat sa bude bez bandazi a akýchkoľvek navlekov (aj neopreny, to ma ale trocha stve). Trenovat budem len 4krat do tyzdna (Po-Str-Pia-So). Momentalna vaha je okolo 92-93kg, ale velka zmena je, ze som navysil sacharidy (hlavne zemiaky cca 700gr denne) na ukor tukov a svaly sa zdaju byt plnsie a aj vaha nieco poskocila. Od zajtrajšieho dna budu pravidelne treningove zapisy.
Trening celkom fajn, akurat nie som spoko s rychlostou opakovaní.
Predstavujem si to este dynamickejsie. Zapracujem natom urcite. Trocha som zmenil pristup k peak-u. Bohuzial stredu nemozem na trening a tak zajtra odmakam doplnky. Doplnim este video z treningu.
Sloty: ja tvoj log pravidelne sledujem a treningy maz tiez mega brutalne. Drzim palce :)
SpekounP : dakujem, posnazim sa viac a rozumnejsie natrenovat a podat lepsi vykon.
Predne drepy
3x6 100kg
5x110kg
5x120kg
Zhyby
8x8 ja
JR ramena
5x10 30kg
JR k pasu
3x15 30kg
Sikme tlaky JR
3x15 30kg
JR fra.tlak + upazovanie v stoji + v predklone + bici lano
4x12 + 4x12 + 4x15 + 4x15
Doplnkovy trening. Dnes a zajtra sa vobec nedostanem do posilky. Najblizsie az piatok tahy+oly drepy.
ryvaru: dakujem. Mat na cinke 220kg a zachovat rovnaku ,,dynamiku,, to je cieľ.
môj dlhodobý cieľ je 5x5 250kg. Možno o niekoľko rokov.
to spíše tak příští rok, buď už na jaře nebo na podzim na tuty, to je nechutný objem, který jsi odtahal na těch mrtvolách... to by oddělalo každého průměrného pivovarského valacha, vidím tam nejmíň šest těžkých pracovních sérií... to sumo má asi fakt něco do sebe.
líbí se mi, že dáváš i pětkové série těžce, což tady u pwl moc nevidím. a ještě jaké váhy odjedeš bez pásku... true power.
taky by mě zajímalo, co tam máte za podlahu, že to snese takové mrtvoly - asi nějaký kvalitní beton se stěrkou, někdy bych si to chtěl pocitově vyzkoušet, zatím furt guma, dřevo nebo potažené dřevo.
no nic, bojuj dál, postuj videa, je na co koukat, dnešní benče krásné, přítahy v překlonu závidím, protože mě to vždy tak zruší záda, že je ani za tři dny nedám do kupy.
Dnes to nebolo ono. Podla rozpisu som splnil vsetko, ale zaludok a pocit nevoľnosti ma sprevadzal temer cely trening. Ziadne nadsenie a endorfiny.
vlk#: budem sa snazit aby to co najskor padlo, ale nebudem zbytocne tlacit na pilu.
Podlaha je asi 1-1,5cm guma a pod tým beton. Znacnu ulohu zahrava aj to, ze pouzivam ,,bumper,, kotuce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru