Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1079, 1080, 1081 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc se mi tenhle článek líbí že,

za a) v kontextu s feministkama v tomto článku http://zpravy.idnes.cz/knihovna-av-cr-kvuli-sexismu-zrusila-vystavu-aktu-f8c-/domaci.aspx?c=A151106_112821_domaci_fer
za b) jsem mile rád, že k policii může každý , hned se cítím o 100% bezpečněji, když vím, že paní policajtce padá z hlavy helma, a celkově se zamotává do své policejní róby
za c) diskuze není, pro ochranu jejich cti přístupná.
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě že je máme .....

http://www.novinky.cz/krimi/385976-straznici-z-prahy-vyrabeli-vlastni-parkovaci-karty-majitele-se-nemuseli-bat-odtahu.html
Petey

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keby zrusili policiu, kriminalita by snad aj klesla
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a ygg by měl klid:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Jasně ... ale co by sis počal ty, kdyby se o tebe nikdo nestaral, to fakt nevím.
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se docela nas*al v Albertu, ovsem je to moje nepozornost a jejich dobry marketinkovy tah, takze nasranej muzu byt akorat na sebe
Na kurkozy za 179kc , ktere maji byt od zitra v akci, dali nalepku AKCE 109,90 a pod to malym pismem dodatek akce plati od 11.11 do 17.11. (dnes je 10.) , cehoz jsem si samozrejme nevsiml a 4 kila jsem koupil v domneni , ze je to za 109kc
Tratil jsem na tom nejaky 3 kila, coz me nevytrhne, ale z principu me to docela pekne nastvalo , protoze za tu cenu jsem mohl mit u reznika uplne stejne mnozstvi hoveziho zadniho .
shooter

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A proč si to vůbec platil? Ti tam snad vyjede cena ne?

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Deadlift napsal:

Jasně ... ale co by sis počal ty, kdyby se o tebe nikdo nestaral, to fakt nevím.

Jako třeba ty?:o))))))))))))....to bych měl přece klid.
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
A proč si to vůbec platil? Ti tam snad vyjede cena ne?

Nedival jsem se na to, listky nikdy nezkoumam, mel jsem toho vic, tak mi to nedoslo, az pak doma jsem to zjistil
A i kdybych to zjistil hned u pokladny, asi bych to stejne vzal, kvuli 3 stovkam tam nebudu zdrzovat, jen me prekvapila tahle jejich obchodni "finta", kterou jeste neznam -neznal jsem do dneska :)
cipinek

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Dneska jsem se docela nas*al v Albertu, ovsem je to moje nepozornost a jejich dobry marketinkovy tah, takze nasranej muzu byt akorat na sebe
Na kurkozy za 179kc , ktere maji byt od zitra v akci, dali nalepku AKCE 109,90 a pod to malym pismem dodatek akce plati od 11.11 do 17.11. (dnes je 10.) , cehoz jsem si samozrejme nevsiml a 4 kila jsem koupil v domneni , ze je to za 109kc
Tratil jsem na tom nejaky 3 kila, coz me nevytrhne, ale z principu me to docela pekne nastvalo , protoze za tu cenu jsem mohl mit u reznika uplne stejne mnozstvi hoveziho zadniho .

ty jsi takovej blb drapere, to je ta nejzákladnější finta všech obchodnickejch šmejdů, vždycky se podívám od kdy ta akce platí, to je základ, jsi vůl..., taky jsem samozřejmě naletěl, ale jenom jednou a projel jsem jenom pár desetikorun...
Draper

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud je to v letaku nebo nekde na ceduli v obchode tak jo, ale nikdy jsem to nevidel nalepeny primo na tom vyrobku
wondra

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já dneska frčel do alberta na to kuře za 46kč/kg...samozřejmě je taky až od zítra :D ale našel sem tam za 120,- krůtí stehenní steaky
cipinek

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
No pokud je to v letaku nebo nekde na ceduli v obchode tak jo, ale nikdy jsem to nevidel nalepeny primo na tom vyrobku

na těch masech to právě tak mají právě přímo na konkrétní krabičce masa, akce platí od do, musím vždycky koukat na mobil, abych věděl kolikátého je , v Bille i v Albertu to tak je...
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vždycky nase*e nějakej kokot kterej neumí číst cedulky a letáky - co kvůli tomu že mu napočítají jogurt 15,90 místo 11,90 zastaví frontu u poklady na 2 minuty...
Michal96

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Amen.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1079, 1080, 1081 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: