|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 3:25 pm Předmět: |
|
|
keby zrusili policiu, kriminalita by snad aj klesla _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se docela nas*al v Albertu, ovsem je to moje nepozornost a jejich dobry marketinkovy tah, takze nasranej muzu byt akorat na sebe
Na kurkozy za 179kc , ktere maji byt od zitra v akci, dali nalepku AKCE 109,90 a pod to malym pismem dodatek akce plati od 11.11 do 17.11. (dnes je 10.) , cehoz jsem si samozrejme nevsiml a 4 kila jsem koupil v domneni , ze je to za 109kc
Tratil jsem na tom nejaky 3 kila, coz me nevytrhne, ale z principu me to docela pekne nastvalo , protoze za tu cenu jsem mohl mit u reznika uplne stejne mnozstvi hoveziho zadniho . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
A proč si to vůbec platil? Ti tam snad vyjede cena ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: | | ...a ygg by měl klid:o) |
Jasně ... ale co by sis počal ty, kdyby se o tebe nikdo nestaral, to fakt nevím. |
Jako třeba ty?:o))))))))))))....to bych měl přece klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | A proč si to vůbec platil? Ti tam snad vyjede cena ne? |
Nedival jsem se na to, listky nikdy nezkoumam, mel jsem toho vic, tak mi to nedoslo, az pak doma jsem to zjistil
A i kdybych to zjistil hned u pokladny, asi bych to stejne vzal, kvuli 3 stovkam tam nebudu zdrzovat, jen me prekvapila tahle jejich obchodni "finta", kterou jeste neznam -neznal jsem do dneska :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Dneska jsem se docela nas*al v Albertu, ovsem je to moje nepozornost a jejich dobry marketinkovy tah, takze nasranej muzu byt akorat na sebe
Na kurkozy za 179kc , ktere maji byt od zitra v akci, dali nalepku AKCE 109,90 a pod to malym pismem dodatek akce plati od 11.11 do 17.11. (dnes je 10.) , cehoz jsem si samozrejme nevsiml a 4 kila jsem koupil v domneni , ze je to za 109kc
Tratil jsem na tom nejaky 3 kila, coz me nevytrhne, ale z principu me to docela pekne nastvalo , protoze za tu cenu jsem mohl mit u reznika uplne stejne mnozstvi hoveziho zadniho . |
ty jsi takovej blb drapere, to je ta nejzákladnější finta všech obchodnickejch šmejdů, vždycky se podívám od kdy ta akce platí, to je základ, jsi vůl..., taky jsem samozřejmě naletěl, ale jenom jednou a projel jsem jenom pár desetikorun...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
No pokud je to v letaku nebo nekde na ceduli v obchode tak jo, ale nikdy jsem to nevidel nalepeny primo na tom vyrobku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 9:29 pm Předmět: |
|
|
já dneska frčel do alberta na to kuře za 46kč/kg...samozřejmě je taky až od zítra :D ale našel sem tam za 120,- krůtí stehenní steaky _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No pokud je to v letaku nebo nekde na ceduli v obchode tak jo, ale nikdy jsem to nevidel nalepeny primo na tom vyrobku |
na těch masech to právě tak mají právě přímo na konkrétní krabičce masa, akce platí od do, musím vždycky koukat na mobil, abych věděl kolikátého je , v Bille i v Albertu to tak je...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|