Balbiho log - powerlifting RAW

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balbiho log - powerlifting RAW
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
balbi

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.11.2015 - Pátek
13:00
Trénink s Mravencem1 v Fine Fitness u Slavoje Bednáře

Mravence bolely záda, kolena trošku, kozy měl unavené a ramena namožené
Trochu jsme se pohádali, zda mám nového sponzora, nakonec jsme to nechali být, stejně mi to na výkonu nic nepřidá

Dřepy
trochu jsme se rozehřáli, já pořád nakladál víc, Mravenec to nedával, protože ho bolely kolena, jinak by mi stačil.Dřepy si nepamatuju váhy, jeli jsme na pocit.
Mravenec by mě nepředřepoval, ani kdyby ho nebolely kolena, ještě se zkoušel vymlouvat na divný pásek, že proto to nešlo.

Bench press
Mravenec měl unavený ramena, ale dal stovku, já jsem dal taky stovku, ale nadřel jsem se u ní a navíc jsem měl bandáže na zápěstí, takže jsem si něma pomáhal. Byl to můj strop, bench mám slabej.

Mrtvý tah
Mravenec si myslel, že semnou držel krok, ale vůbec ne, vzdal to někde u 150-160kg? , protože byl unavenej ze dřepu, takže mu to bylo jedno.

Pak jsme dali nějaké hamry na zkoušku, kliky na bradlech, shyby

Trénink úplně o ničem, nebavil mě, fitko na nic, vybavení fakt hrůza

Až Mravenec zregeneruju, tak semnou dá zas někdy trénink, ale bohužel je slabší, nestačí mi

Pak jsme skončili, přišel Grimley Pak jsem s ním odešel kšeftovat, něco jsem od něj kupoval, ale nechci říct co, nevím proč, je to jedno.
Trošku jsem Mravence asi nasral.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Neni to Whey Core
Mravenec1

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je teda ten balbiho benč
bída a tragédie
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Draper napsal:

Neni to Whey Core

Tak to by me ani nenapadlo, ze by balbi presel na "hruhy breh"
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

načo ti na to makal? Toto nepochopím, tak prinajhoršom bude panel zo stovkou, to je nejaký problém, potom by to zdvihol no...
balbi

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zas nepochopim, proc mas potrebu porad opakovat to stejne dokola. Kdybys radsi treba poradil, zda je tam neco vylozene blbe-i kdyz pohled z boku by rekl vic. Jdi si radsi cvicit s tema detskyma vahama a rikej tomu dal, ze je to kontrolovane a technicky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Ja zas nepochopim, proc mas potrebu porad opakovat to stejne dokola. Kdybys radsi treba poradil, zda je tam neco vylozene blbe-i kdyz pohled z boku by rekl vic. Jdi si radsi cvicit s tema detskyma vahama a rikej tomu dal, ze je to kontrolovane a technicky.

Mravenec1

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:

no on ted trenuje medzi profikami na slovači s trojbojarskym vybavenim nebo nejaka lfterna nebo co to psal...takze se preci nebude zahazovat s takovym tragickym benčařem jako jsi ty
balbi

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.11. 2015 - Sobota
Volno

Dal jsem si jen tak na protažení 12x10reps kliků na bradlech, občas to teď budu zařazovat, když budu mít chvilku Jinak standartně cheat day, takže co se vešlo!

15.11. 2015 - Neděle
Volno

Opět nějaké kliky, dal jsem jednu zahřívací, pak 5x1+20kg, jen takovej impuls a pak sérii na dojetí, kde padlo 22reps, už to nešlo
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přece není nutné takhle vyskakovat na normálně mířený příspěvěk Turakama.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
danny1744

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam ti jen chtěl říct, že pokud ti do toho bude sparing sahat tak nikdy nezjistíš jestli to dáš sám nebo ne. Pokud testuješ svoje max na jedno opakování a chceš vědět kolik zvládneš tak by ti sparing vubec neměl pomáhat. Jsou dvě možnosti, buď to prostě dáš uplně sám anebo to nedáš, nic mezi s dopomocí neexistuje.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud neřeknu, sparing na nic nesahá, jinak bych mu ruce urazil. Takhle to vždy fungovalo, ne?
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sáhl jsem mu do toho já
byl to funny training jen, netestoval maxko
stovku dal, já mu tam dal ruce, je fakt, že esteticky by to vypadalo lépe, když bych je tam nedal.. ale byl pátek třináctýho a tak jsme pověřčiví
dal aji 120 na špalek
..kdyby šlo o maxko tak bych mu na to nesměl sahat... to je jasný, tu je vidět, že mrtvej bod překonal a ja tam ruce dal zbytečně.. ale nemá cenu v tom šťourat to je jasný
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pokud neřeknu, sparing na nic nesahá, jinak bych mu ruce urazil. Takhle to vždy fungovalo, ne?

tak mi to řekni na roonie srazu až nějáký bude a ja si to zapamatuju
edit: netestovali jsme maxko... bylo to jen tak natočené, kdyby to bylo maxko tak mu tam ruce nedam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: