benchpress -stopky
-rozcvičení (10xosa,8x55,6x75)
4x2x95
-těžký, ale šlo to... ty stopky mně ubíjej příští tejden s tím mám jet trojky, to už bude horší... pauzy se asi "trochu" protáhnou
dotlaky na 9cm board
1x112.5
-chtěl jsem trojku, ale totálně jsem posral dráhu... pak už sparing musel na taneční a tak jsem neměl možnost k nápravě
militarypress
-rozcvičení (6x45)
4x5x60+ 10x60 -spokojenost pětky úplně na pohodu, tak jsem na poslední serku dal desítku jestli to takhle půjde dál, tak za chvilku budu dávat na military víc jak na bench ještě 2-3 tréninky a pak to začne bejt těžší... ke konci cyklu už budu dávat asi i push-press
dipy BW+10kg 22 18
15
12
-potěšilo bylo to ale totálně hardcore... takhle blbě mi už dlouho nebylo - málem sem se poblil, celej vršek totálně na sračku a byl jsem úplně mimo
dneska celkem fajn bench sice mohl (měl) být lepší, ale military a dipy mi spravili náladu zejtra mrtvoly, tak snad zregeneruju záda... dal jsem si ledovou sprchu a půjdu brzo spát
středa 25.11. -unavenej celej den na tréninku taky...
mrtvola -polosumo, od 2. pracovní pásek a trhačky
-rozcvičení (10xosa,6x50,5x90,3x120,2x140,1x150)
4x2x165
-silově pohoda, krize s technikou pokračuje
rozhodl jsem se u mrtvoly váhu shodit, tak o 15-20kg v tomhle cyklu a srovnat tu techniku... zaměřím se hlavně na tyhle problémy:
1. posílení dolní části vzpřimovačů (mám je nějaký oslabený...hlavní důvod špatný techniky - prostě záda kvůli tomu neudržím rovný)
2. zlepšení dýchání u mrtvoly (na rozdíl od dřepu tady dejchám nějak na hovno...)
3. zlepšení pohyblivosti kyčlí (potřebuju se dostat níž prdelí)
dotahy -bez pásku, jenom tak lehce - důraz na maximální zapojení oslabený části vzpřimovačů
5x55
5x95
5x125
5x145
5x165
5x175
-dobrej cvik na zlepšení tý techniky... budu to dávat asi každej trénink
dřepy -bez pásku, na široko - celkem krátký pauzy
-rozcvičení (6x55,5x95)
5x5x112,5
-dalo se... záda sice už na sračku, ale nohy to braly pěkně
shyby BW+5kg -nadhmat (jako vždycky), krátký pauzy
13
8
6
5
-výkonově se to dalo...pocitově hrozný - nechutně těžký a k tomu mrznout venku po tmě je dost na h****
celkově dneska dost mizerný... asi ani nemám chuť to rozepisovat a jdu se najíst
dřep -na široko - serky s cca 2xBW
-rozcvičení (10xosa,6x55,5x95,3x135)
2x155 -pásek
2x155 -no belt
2x155 -no bel
6x155 -pásek+bandáže -pěkně technicky a pomalu
-super dvojky bez pásku se 155 jsou určitě PR a nebylo to ani tak těžký... rezerva tam byla 4 serie bez pásku by šly určitě bez problému chtěl sem si ale osahat po dlouhý době bandáže a tak sem si poslední serku dal s bandama... 6 opáček úplně bez problému a to sem to jel všechno pěkně technicky, kontrolovaně a pomalu - pak sem začal mít problém s dechem (moc jsem utáhl pásek) a navíc jsem začal mít problémy s rovnováhou, tak sem se na to radši vysral i když si jsem jistej, že na 10 opáček bych silově měl
mrtvola -sumo, bez pásku - nadhmatem
-rozcvičení (5x?,5x110)
5x5x132,5
-paráda technika suprová, všechno pěkně kontrolovaně - takhle bych si to představoval
benchpress -bez pomůcek, stopky, krátký pauzy (do 2 minut vždycky, spíš ale okolo minuty)
-rozcvičení (12xosa,8x55)
5x5x81,25 (poslední byla vlastně 8x )
-pohoda všechno kontrolovaný, bez problémů jediný co mně sralo byl 1,25 kg kotouč co jsem si nalepil na prostředek osy
dneska paráda všechno šlo jak mělo... všechno pěkně kontrolovaný a bez problémů - všude dobrá technika takhle by se mi to líbilo
nasrali mně ty 2 zamrdaný rozhodčí co neuznali orságovy 1. pokus na clean and jerku jasnej good lift - nakonec aspoň třetí s 230kg vyšel, ale věřím že kdyby mu uznali ten první, dal by víc...
samozřejmě potěšil jirka tkadlčík svým postupem doufám, že se mu to zejtra povede
úterý 1.12. -tyvole to už je zase prosinec to nějak strašně rychle utíká
benchpress - stopky - pásek+bandáže
-rozcvičení (10xosa,8x55,7x75)
4x3x95 -první serka byla těžká, že sem se málem posral... pak se to postupně lepšilo a poslední byla už na pohodu celkem spokojenost... bez stopek by tam byly pětky
military press
-rozcvičení (6x35)
4x5x62,5 + 9x62,5 -bylo to nějaký těžký, ale pořád s přehledem... poslední serka zase trochu víc - chtěl jsem 10, ale na to sem už neměl, no 9 taky není úplně tak zlý na 5. serii 2. cviku
dipy BW+15kg !22! 19
14 -tady už prostě došla šťáva...
10
-nechápu buď je čím dál víc osrávám (což mi moc nepřijde), nebo se zlepšuju z tréninku na trénink po tý poslední serce military jsem to viděl přinejlepším na 15 a pak sem tam nasázel 22 opáček prostě paráda
pěknej trénink nezačalo to sice úplně nejlíp, ale nakonec celkem slušný výkony a povedenej trénink po všech stránkách sem sice totálně vyřízenej a zejtra budou shyby pěkně na hovno, ale jinak je mi fajn a těším se na příští týden... síla jde celkem nahoru, tak to vypadá, že cyklus plní svojí úlohu
To čo máš za úchop?, šak toto by ti vo väčšine org. ani neprešlo.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
co je na tom úchopu špatný? že je to moc široký turakame? no mně se tak asi benchuje líp, než když to dám víc na úzko... zkusím to užší v sobotu u lehkejch benchů, možná se to zlepší...
co je na tom úchopu špatný? že je to moc široký turakame? no mně se tak asi benchuje líp, než když to dám víc na úzko... zkusím to užší v sobotu u lehkejch benchů, možná se to zlepší...
Pokud si pamatuju správně, maximální soutěžní šířka úchopu je 81 centimetrů. A jak píše Carabas, pro většinu lidí je biomechanicky nejvýhodnější, když jdou lokty ve spodní poloze kolmo k zemi.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru