Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Z těch 200kg na dřep se mi budou zdát asi ještě 2 týdny noční můry...

neděle 22.11. -technika dřep (cca 60x35) + technika přední dřep (cca 40x35), pak protahování a nakonec vázání bandáží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne listopad 22, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
Study napsal:
Z těch 200kg na dřep se mi budou zdát asi ještě 2 týdny noční můry...

neděle 22.11. -technika dřep (cca 60x35) + technika přední dřep (cca 40x35), pak protahování a nakonec vázání bandáží

(jen z prdele, aby řeč nestála)
ryvaru

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 24.11.

benchpress -stopky
-rozcvičení (10xosa,8x55,6x75)
4x2x95
-těžký, ale šlo to... ty stopky mně ubíjej příští tejden s tím mám jet trojky, to už bude horší... pauzy se asi "trochu" protáhnou

dotlaky na 9cm board
1x112.5
-chtěl jsem trojku, ale totálně jsem posral dráhu... pak už sparing musel na taneční a tak jsem neměl možnost k nápravě

militarypress
-rozcvičení (6x45)
4x5x60+ 10x60
-spokojenost pětky úplně na pohodu, tak jsem na poslední serku dal desítku jestli to takhle půjde dál, tak za chvilku budu dávat na military víc jak na bench ještě 2-3 tréninky a pak to začne bejt těžší... ke konci cyklu už budu dávat asi i push-press

dipy BW+10kg
22
18
15
12
-potěšilo bylo to ale totálně hardcore... takhle blbě mi už dlouho nebylo - málem sem se poblil, celej vršek totálně na sračku a byl jsem úplně mimo

dneska celkem fajn bench sice mohl (měl) být lepší, ale military a dipy mi spravili náladu zejtra mrtvoly, tak snad zregeneruju záda... dal jsem si ledovou sprchu a půjdu brzo spát
ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 25.11. -unavenej celej den na tréninku taky...

mrtvola -polosumo, od 2. pracovní pásek a trhačky
-rozcvičení (10xosa,6x50,5x90,3x120,2x140,1x150)
4x2x165
-silově pohoda, krize s technikou pokračuje

rozhodl jsem se u mrtvoly váhu shodit, tak o 15-20kg v tomhle cyklu a srovnat tu techniku... zaměřím se hlavně na tyhle problémy:
1. posílení dolní části vzpřimovačů (mám je nějaký oslabený...hlavní důvod špatný techniky - prostě záda kvůli tomu neudržím rovný)
2. zlepšení dýchání u mrtvoly (na rozdíl od dřepu tady dejchám nějak na hovno...)
3. zlepšení pohyblivosti kyčlí (potřebuju se dostat níž prdelí)

dotahy -bez pásku, jenom tak lehce - důraz na maximální zapojení oslabený části vzpřimovačů
5x55
5x95
5x125
5x145
5x165
5x175
-dobrej cvik na zlepšení tý techniky... budu to dávat asi každej trénink

dřepy -bez pásku, na široko - celkem krátký pauzy
-rozcvičení (6x55,5x95)
5x5x112,5
-dalo se... záda sice už na sračku, ale nohy to braly pěkně

shyby BW+5kg -nadhmat (jako vždycky), krátký pauzy
13
8
6
5
-výkonově se to dalo...pocitově hrozný - nechutně těžký a k tomu mrznout venku po tmě je dost na h****

celkově dneska dost mizerný... asi ani nemám chuť to rozepisovat a jdu se najíst
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 27.11. -volejbal, jinak volno... zničenej jak pes, zejtra to bude zajímavý
ryvaru

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2015 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 28.11.

dřep -na široko - serky s cca 2xBW
-rozcvičení (10xosa,6x55,5x95,3x135)
2x155 -pásek
2x155 -no belt
2x155 -no bel

6x155 -pásek+bandáže -pěkně technicky a pomalu
-super dvojky bez pásku se 155 jsou určitě PR a nebylo to ani tak těžký... rezerva tam byla 4 serie bez pásku by šly určitě bez problému chtěl sem si ale osahat po dlouhý době bandáže a tak sem si poslední serku dal s bandama... 6 opáček úplně bez problému a to sem to jel všechno pěkně technicky, kontrolovaně a pomalu - pak sem začal mít problém s dechem (moc jsem utáhl pásek) a navíc jsem začal mít problémy s rovnováhou, tak sem se na to radši vysral i když si jsem jistej, že na 10 opáček bych silově měl

mrtvola -sumo, bez pásku - nadhmatem
-rozcvičení (5x?,5x110)
5x5x132,5
-paráda technika suprová, všechno pěkně kontrolovaně - takhle bych si to představoval

benchpress -bez pomůcek, stopky, krátký pauzy (do 2 minut vždycky, spíš ale okolo minuty)
-rozcvičení (12xosa,8x55)
5x5x81,25 (poslední byla vlastně 8x )
-pohoda všechno kontrolovaný, bez problémů jediný co mně sralo byl 1,25 kg kotouč co jsem si nalepil na prostředek osy

dneska paráda všechno šlo jak mělo... všechno pěkně kontrolovaný a bez problémů - všude dobrá technika takhle by se mi to líbilo

nasrali mně ty 2 zamrdaný rozhodčí co neuznali orságovy 1. pokus na clean and jerku jasnej good lift - nakonec aspoň třetí s 230kg vyšel, ale věřím že kdyby mu uznali ten první, dal by víc...

samozřejmě potěšil jirka tkadlčík svým postupem doufám, že se mu to zejtra povede
ryvaru

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je video těch dřepů ty bez pásku, to je zrovna ta horší serie z těch 2, ale tu druhou sem omylem smazal...

ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 29.11. -protahování+trénink úchopu (zámkáčem už se povedlo 200kg na nějakých 8-10 sekund )
ryvaru

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2015 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 30.11. -ping-pong a nějaký další blbosti
ryvaru

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 1.12. -tyvole to už je zase prosinec to nějak strašně rychle utíká

benchpress - stopky - pásek+bandáže
-rozcvičení (10xosa,8x55,7x75)
4x3x95
-první serka byla těžká, že sem se málem posral... pak se to postupně lepšilo a poslední byla už na pohodu celkem spokojenost... bez stopek by tam byly pětky

military press
-rozcvičení (6x35)
4x5x62,5 + 9x62,5
-bylo to nějaký těžký, ale pořád s přehledem... poslední serka zase trochu víc - chtěl jsem 10, ale na to sem už neměl, no 9 taky není úplně tak zlý na 5. serii 2. cviku

dipy BW+15kg
!22!
19
14 -tady už prostě došla šťáva...
10
-nechápu buď je čím dál víc osrávám (což mi moc nepřijde), nebo se zlepšuju z tréninku na trénink po tý poslední serce military jsem to viděl přinejlepším na 15 a pak sem tam nasázel 22 opáček prostě paráda

pěknej trénink nezačalo to sice úplně nejlíp, ale nakonec celkem slušný výkony a povedenej trénink po všech stránkách sem sice totálně vyřízenej a zejtra budou shyby pěkně na hovno, ale jinak je mi fajn a těším se na příští týden... síla jde celkem nahoru, tak to vypadá, že cyklus plní svojí úlohu
ryvaru

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je video těch benchů...stopky by mohly bejt delší, ale aspoň něco
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus zuzit uchop, aby si mal predlaktia kolmo k zemi v dolnej polohe Ten prenos sily sa zlepsi a moze ti to pomoct s benchom

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To čo máš za úchop?, šak toto by ti vo väčšine org. ani neprešlo.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je na tom úchopu špatný? že je to moc široký turakame? no mně se tak asi benchuje líp, než když to dám víc na úzko... zkusím to užší v sobotu u lehkejch benchů, možná se to zlepší...
Magumi

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
co je na tom úchopu špatný? že je to moc široký turakame? no mně se tak asi benchuje líp, než když to dám víc na úzko... zkusím to užší v sobotu u lehkejch benchů, možná se to zlepší...

Pokud si pamatuju správně, maximální soutěžní šířka úchopu je 81 centimetrů. A jak píše Carabas, pro většinu lidí je biomechanicky nejvýhodnější, když jdou lokty ve spodní poloze kolmo k zemi.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: