|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 6:30 pm Předmět: |
|
|
neděle 3.1. -poslední prázdninový mimocyklový trénink (hold se to nedalo držet...), od zítra zpět v cyklu
dřep přední -krom rozcvičky pásek
-rozcvičení (asi 20xosa,6x55,5x95,1x125)
1x140
0x150 -špatná dynamika
1x150
0x155 (2xBW) -posral sem techniku
-škoda tý 155ky... síla na to je, tím sem si jistej, ale asi jsem byl přemotivovanej a nějak moc sem se předklonil a činka mi spadla budu muset tu techniku víc pořešit... předkláním se u čelňáků nějak moc často
bude video těch 140 a 150, jenom to musím ještě uploadnout
dřep s činkou nad hlavou -bez pomůcek
10x15
5x25
5x35
5x45
5x55
-spíš jenom tak na zkoušku... moc mi nejdou a nejezdím je často, tak sem si je dal mám tu problémy s ramenama a zápěstíma, asi to zatím nejedu úplně dobře technicky... váhu radši nakládat nebudu a když je budu dělat tak do techniky
dřep -pásek+bandáže - technicky, zvykání si na bandáže
-rozcvičení
3x5x100
-bandáže sice řezaj jak kdyby tam byly zašitý nože, ale jinak dobrý.... váhu sem na zádech skoro ani necítil, technika podle mně fakt dobrá a hloubka se taky dala a ty bandáže střílej od spodu krásně... už se těším na sobotu
2+3 serka na videu
mrtvola -sumo, technicky, bez pomůcek
-rozcvičení
4x5x100
-váha zase ostudná, ale technika se mi už líbila (no až na tu hlavu... furt koukám moc nahoru) ve středu už tam hodím nějaký váhy, flákání se stovkou už bylo až až
poslední serka na videu
+2 cviky na břicho -mám ho nějaký slabší než sem myslel... občas ho po tréninku budu dávat
původně jsem chtěl dát jenom nějaký flákání na dřepu a mt s 55kg, ale nakonec sem si to naštěstí rozmyslel a dal si pěknej trénink váhově sice nic extra, ale celej trénink sem byl plnej energie a namotivovanej, takže to všechno krásně šlapalo a moc sem si trénink užil
celkový čas +- 2:15 -dlouhý rozcvičování a protahování  dýlka mi přišla pocitově tak akorát
váha po tréninku 78,2 -na lačno to bude furt lehce pod 77, ale jde to nahoru, takže super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 11:50 pm Předmět: |
|
|
dynamika na zadní dřepy je moc pěkná... už neřeš váhy, když jedeš dynamiku a techniku, u sumo tahů taktéž + i technika, no a čelňáky pěkná nálož ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po leden 04, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
pondělí 4.1. -asi hodina ping-pong+bicí (ty jsou několikrát týdně, jenom je normálně nepíšu... dneska nemám co jinýho psát  )
-a koupil jsem si lano, abych už nemusel na bradla a shyby používat švihadlo  snad to s tím půjde v pohodě, švihadlo mně už začalo docela řezat jak sem trochu přidal váhu a navíc se bojím, že by to brzo nevydrželo až tam něco trochu naložím...
jdu si nějak začít na hrubo plánovat jak to bude +- v roce 2016... trénink uspořádám nějak v závisloti na závodech, takže bych si nejlíp ještě teď na začátku roku urovnal na který závody se budu připravovat... kdyby jste věděli o nějakejch závodech kde třeba budete a nebo víte že ty závody bývají dobrý tak určitě dejte vědět, budu moc vděčnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:54 am Předmět: |
|
|
Tipoval bych, že si stejně nenecháš poradit :), ale kdybych byl na tvém místě, snažil bych se tenhle rok zaměřit na objem a techniku spíš než na váhy; jsi ve věku, kdy se dobře nabírá maso, tak bych toho být tebou využil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út leden 05, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | kdyby jste věděli o nějakejch závodech kde třeba budete a nebo víte že ty závody bývají dobrý tak určitě dejte vědět, budu moc vděčnej [/b][/color] |
Já se připravuji na MČSR v trojboji ve federaci FČST, ve které už třetím rokem závodním. Závody budou hned za hranicemi, myslím v Púchově a konat se budou v polovině dubna.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 05, 2016 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | ryvaru napsal: | kdyby jste věděli o nějakejch závodech kde třeba budete a nebo víte že ty závody bývají dobrý tak určitě dejte vědět, budu moc vděčnej [/b][/color] |
Já se připravuji na MČSR v trojboji ve federaci FČST, ve které už třetím rokem závodním. Závody budou hned za hranicemi, myslím v Púchově a konat se budou v polovině dubna. |
díky koukal jsem na to, ale pokud tam nepojede někdo od nás z boru, tak je to na mně moc daleko... mám to přes skoro celou republiku
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 05, 2016 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Tipoval bych, že si stejně nenecháš poradit :), ale kdybych byl na tvém místě, snažil bych se tenhle rok zaměřit na objem a techniku spíš než na váhy; jsi ve věku, kdy se dobře nabírá maso, tak bych toho být tebou využil. |
na objem se zaměřím ke konci roku a příští rok (nebo spíš 2) a techniku se budu v tréninkách snažit mít dobrou a ještě jí určitě zlepšit váhy tam nějaký dostat chci, jde mi ale o soutěže a v tréninkách to asi na nějaký maxka hnát nebudu (i když ono mi pak většinou mrdne v hlavě a ty maxka stejně zkouším...)
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 05, 2016 6:22 pm Předmět: |
|
|
úterý 5.1. -cejtil sem mizernej trénink už dopředu... hlavně protože mně bolely ramena ještě před tréninkem a k tomu jsem neměl objed a tak jsem měl hlad už u benche  asi špatná regenerace... prázdniny mi to pěkně narušili, teď nemůžu večer usnout a ráno vstát
benchpress -až na 2 poslední serky stopky
-rozcvičení (10xosa,8x45,6x65,4x85,2x95)
1x102,5 (+1 dopomoc)
1x102,5 (+1 malinká dopomoc)
-mrdat stopky
2x102,5
2x102,5
-ještě pár technických opakování s malou vahou (ani nevím kolik tam bylo, ale málo)
-zajebanej benchpress nejhorší cvik už od rozcvičky to prostě nešlo... příště váhu nejspíš shodím, tohle nemá moc cenu... zaměřím se teď na techniku, musím dělat něco špatně... tohle jinak není možný, aby to šlo tak na hovno určitě tam musím mít nějak špatně ramena nebo tak něco... krom toho, že tlakuju strašně málo, tak z toho často rameno cítím příště to ještě zkusím, třeba to nešlo kvůli unaveným ramenům, ale dost pochybuju... když to nepůjde, tak shodím a musím nějak přijít na kloub co dělám špatně... přijde mi že to tahám moc ramenama místo toho abych tu váhu dal i víc na kozy a tricák
push-press za hlavou široký úchop
10x10
5x30
5x50
5x60
2x70 -bolel mně krk z toho vracení činky dolů, tak jsem to radši ukončil
-cvik to špatnej není, ale musí se to umět... u mně to vypadalo jako bych se snažil urazit si tou činkou hlavu krom toho mně nějak bolelo rameno ještě z benche, takže to bylo s tou 70kou jedno velký utrpení a radši sem se na to vysral i když tam síla ještě byla
dipy +40kg
10
7
7
4 -kraťoučká pauza
-už to začíná bejt pěkně těžký... s deseti jsem ale docela spokojenej, čerstvej bych jich možná mohl dát tak 12, to bylo před cyklem PR pro 20kg, takže zlepšení celkem slušný dipy učitě dám i do příštího cyklu, tam vidím velkej přínos
dneska total na p*** bench vůbec nešel tak jak měl a navíc mně z toho nějak bolelo rameno, což přetrvalo i u push-pressů budu se na bench muset nějak zaměřit, protože tohle je fakt katastrofa... snad tam něco dělám špatně a až to zlepším tak to půjde nahoru, jinak si budu muset vytvořit vlastní závody jenom s dřepem a mrtvolou přestávám mít rád svojí horní polovinu těla, ten spodek strašně ztahuje
celkový čas 2:05  vůbec nevím kde se to nabralo... příště si ten čas budu muset hlídat
váha po tréninku 78,7  váha jde nahoru, objem taky... asi creatin začíná působit  ještě aby šla nahoru s váhou i síla a bude to ideální
pokud příště ten bench zase nepůjde, tak cyklus dojedu kvůli dřepům, bench a mrtvolu pojedu asi jak mně napadne, ale budu se snažit maximálně o techniku (no možná občas dám trochu váhu a technika bude o trochu horší) po cyklu dám nejspíš odpočinkově na 2-4 týdny 5x5 s nějakou fakt hodně lehkou vahou a pojedu všechno technicky a zkrátím tréninky pod hodinu a půl se vším všudy po tomhle 5x5 deloadu dám nějakej další plán nebo cyklus, to ještě nějak vymyslím... půjde tam ale o maximální zlepšení na trojce, ostatní cviky mně teď nebudou moc zajímat a pojedu je jenom kvůli zlepšení trojky
na závěr zklamání pro všechny mladý kluky...
a ramy co má nohu jak já ruku a nohu jak já hrudník
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 05, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
Upokoj sa, väčšina chalanov tlačí v tvojom veku pomaly 60kg a je rada, nemáš sa kam náhliť, trošku mnenej hrr-hrr do všetkého a ver, že si ušetríš mnoho problémov do budúcna, plus nehroť cviky, ktoré nevieš (kadejaké prasozahlavoupushpressy atd. ...). Máš našliapnuté pekne, ale všetko chce čas, toto je šport na dlhé trate, tak, aby tá tvoja nebola krátka, heh.
Edit.: Ramy cvičí asi 6. rok, či menej, ten ozaj nie je príklad ničoho, akurát chlapíka s genetikou jedného zo stomiliónov _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út leden 05, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Upokoj sa, väčšina chalanov tlačí v tvojom veku pomaly 60kg a je rada, nemáš sa kam náhliť, trošku mnenej hrr-hrr do všetkého a ver, že si ušetríš mnoho problémov do budúcna, plus nehroť cviky, ktoré nevieš (kadejaké prasozahlavoupushpressy atd. ...). Máš našliapnuté pekne, ale všetko chce čas, toto je šport na dlhé trate, tak, aby tá tvoja nebola krátka, heh.
Edit.: Ramy cvičí asi 6. rok, či menej, ten ozaj nie je príklad ničoho, akurát chlapíka s genetikou jedného zo stomiliónov |
no nechci bejt zrovna jako většina, takže mně to sere a díky
a ramy určitě cvičí dýl jak 6 let, ale je fakt že genetiku má fakt šílenou... a krom toho mu sypku platí nějakej nechutnej pracháč (prej dává přes 50 růsťáků za den a příprava na olympii stála přes 5M jenom v chemii)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 05, 2016 9:46 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: | | Turakam napsal: | Upokoj sa, väčšina chalanov tlačí v tvojom veku pomaly 60kg a je rada, nemáš sa kam náhliť, trošku mnenej hrr-hrr do všetkého a ver, že si ušetríš mnoho problémov do budúcna, plus nehroť cviky, ktoré nevieš (kadejaké prasozahlavoupushpressy atd. ...). Máš našliapnuté pekne, ale všetko chce čas, toto je šport na dlhé trate, tak, aby tá tvoja nebola krátka, heh.
Edit.: Ramy cvičí asi 6. rok, či menej, ten ozaj nie je príklad ničoho, akurát chlapíka s genetikou jedného zo stomiliónov |
no nechci bejt zrovna jako většina, takže mně to sere a díky
a ramy určitě cvičí dýl jak 6 let, ale je fakt že genetiku má fakt šílenou... a krom toho mu sypku platí nějakej nechutnej pracháč (prej dává přes 50 růsťáků za den a příprava na olympii stála přes 5M jenom v chemii) |
Ehm, ok... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:55 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Upokoj sa, väčšina chalanov tlačí v tvojom veku pomaly 60kg a je rada, nemáš sa kam náhliť, trošku mnenej hrr-hrr do všetkého a ver, že si ušetríš mnoho problémov do budúcna, plus nehroť cviky, ktoré nevieš (kadejaké prasozahlavoupushpressy atd. ...). Máš našliapnuté pekne, ale všetko chce čas, toto je šport na dlhé trate, tak, aby tá tvoja nebola krátka, heh. |
AMEN, resp. klidně buď hrr, ale žeň to do objemu, jak už psal Magumi, teď máš ideální období pro růst svalů.
|
|
| nahoru |
|
 |
azit
|
Zaslal: st leden 06, 2016 1:58 pm Předmět: |
|
|
Pri benči obzvlášť som si všimol že sa zlepšujem hlavne s veľým objemom práce. Ak ho veľmi znížim tak stagnujem alebo prípadne to ide dole .Zato na drepe/ ťahu sa dokážem zlepšiť aj pri malom objeme.Len taká moja skúsenosť, vyskúšaj uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st leden 06, 2016 3:56 pm Předmět: |
|
|
| azit napsal: | | Pri benči obzvlášť som si všimol že sa zlepšujem hlavne s veľým objemom práce. Ak ho veľmi znížim tak stagnujem alebo prípadne to ide dole .Zato na drepe/ ťahu sa dokážem zlepšiť aj pri malom objeme.Len taká moja skúsenosť, vyskúšaj uvidíš. |
díky za radu, určitě vyzkouším
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|