Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dave1913

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dřepy se mi líbily, dalo se na to dívat!
Přesně jak píšeš, když se s dipama nemůžeš pohnout, sníž závaží, zacykluj a dej nějaký pětky, šestky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:

-vymýšlím příští cyklus a rozhoduju se mezi 3x týdně celej trojboj (samozřejmě střídání intenzity atd.) a 4 tréninků týdně, kde bych šel 2 na vršek a 2 na spodek... co byste doporučili? zatím se přikláním první variantě, ale kdyby tu bylo hodně názorů pro střídání vršek/spodek ještě bych to nejspíš přehodnotil

2 na vršek a 2 na spodek
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 13.1. -sparing mi doporučil dát si až přijdu ze školy "šlofíka" na necelou hodinu, že pak budu víc v pohodě... zkusil sem to a asi to funguje rozhodně sem vyspanější a mám víc energie, zkusím to asi častějc, třeba to tělu prospěje a bude líp regenerovat... to mi vlastně připomíná, že nemůžu už asi 3 týdny zregenerovat záda a dneska sem je cítil už od rozcvičky zkusím víc relaxovat a hlídat si jak sedím ve škole a snad se to do soboty povede... rozhodně by to bodlo... zbývají tak 2-3 týdny a pak dám deload, pak se to snad srovná, třeba je to na to tělo už moc a začínám být přetrénovanej, cyklus jedu už asi 2 měsíce

dřep -klasická šířka (po víc jak měsíci), bez pásku, ATG, stopky, krátký pauzy (cca 2 minuty)
-rozcvičení (12xosa,10x35,8x55,5x75)
5x95
5x100
5x105
5x110
5x115
5x120
-původně sem chtěl dát jenom něco lehounkýho jako rozcvičení na mrtvolu, ale pak sem přidával a přidával až sem byl na 120 pocitově docela lehký, i ta 120ka šla docela dobře a docela mně to potěšilo technika snad dobrá, od těch 110 už to asi nebylo zrovna ukázkový, ale snažil sem se to držet jak sem mohl... přišlo mi, že mi kolena šly moc dopředu, ale třeba je to normální a jenom sem si zvykl je mít vzadu z těch širokých dřepů každopádně mně ty dřepy docela zničili, ty pauzy mi dali zabrat, bylo mi jasný, že mrtvola už nebude úplně dobrá
-nějak mně mezi před a poslední serkou zatahal hamstring když sem si sedal na lavici a když jdu do dřepu cítím to i teď... asi sem si to nějak lehce natáhnul, trénink sem s tím normálně v pohodě dojel, skoro sem to necítil a třeba při chůzy si toho ani nevšimnu, ale když jdu do hlubokýho dřepu, tak cítím jak se to tam napíná a že není všechno úplně v pořádku... snad to bude zejtra už lepší nebo úplně v pohodě

mrtvý tah -sumo, bez pásku
-rozcvičení
3x125
3x125
3x125
3x125
-shrnul bych to slovy fuj a horror v plánu byly pětky, ale záda a hamstringy byly proti, tak sem musel zůstat u trojek a nebylo to vůbec lehký... technika dobrá, tu jsem si hlídal jako oko v hlavě, ale těžký to bylo neuvěřitelně... největší silovou slabinu vidím v nohách, buď je mám slabí nebo je neumím dobře zapojit, protože jak trochu ohnu záda, je to hned lehčí o desítky kilo

přítahy VČ v překlonu podhmatem
10x55
8x75
8x85
2x8x95 -ke konci už docela cheating
-záda to braly pěkně, po těch mizernejch mrtvolách mně to docela potěšilo připomněl se taky včerejší triceps

biceps s VČ

10x30
2x10x40
-nevímco mně to napadlo, dát ještě biceps, ale prostě sem ho dal šlo to sice blbě, ale aspoň sem to trochu pumpnul, ať ty ruce nejsou zaostalý zase o tolik

-v průběhu tréninku ještě nějaký lehký technický cleany a další blbosti... docela byl problém to všechno udejchat

-na konci tréninku obzvlášť pořádný protahování, hlavně toho hamstringu... o něco se to zlepšilo, zase to protáhnu večer zkoušel sem to taky nějak masírovat a po tréninku dal (jako skoro vždycky) sprchu na prokrvení... zkusím udělat maximum, aby to bylo brzo v pohodě

až na ten hamsting trénink docela šel s těma dřepama sem to dost přehnal a mrtvola už byla jenom taková decentní, ale nohy i záda cejtím slušně, takže snad dobrý doufám, že toho nebudu litovat v sobotu jinak energicky v pohodě, ten krátkej spánek odpoledne má asi něco do sebe

čas tréninku 1:20 (celkově 1:40) -dneska v rychlejším tempu, občas sem to mněl problém udýchat, ale dobrý, budu se muset do budoucna zrychlit, mám pauzy dlouhý jak nákupy důchodců

váha po tréninku 80,0 -vzhledem k tomu, že jsem v tréninku sral a docela toho vypotil, tak váha mnohem větší než jsem čekal... snad to jde nahoru
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V poslednom čase sa mi zdá, že sa nejak pričasto sťažujes na regeneráciu a boliestky rôzneho typu.
Vzhľadom na to, aké balíky si nakladáš by možno nebol na škodu týždeň deloadu Bola by škoda, keby ťa stoplo nejaké zranenie - raz za čas deload neuškodí, vlastná skúsenosť. Skús na týždeň zrušiť váhy, môžeš sa viac sústrediť na techniku, oddýchneš a potom do toho vletíš nanovo. Sauny, masáže a vírivky tiež nie sú márny vynález!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
to mi vlastně připomíná, že nemůžu už asi 3 týdny zregenerovat záda a dneska sem je cítil už od rozcvičky zkusím víc relaxovat a hlídat si jak sedím ve škole a snad se to do soboty povede... rozhodně by to bodlo... zbývají tak 2-3 týdny a pak dám deload, pak se to snad srovná, třeba je to na to tělo už moc a začínám být přetrénovanej, cyklus jedu už asi 2 měsíce[/size]

Děláš vůbec nějakou kompenzaci?
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
V poslednom čase sa mi zdá, že sa nejak pričasto sťažujes na regeneráciu a boliestky rôzneho typu.
Vzhľadom na to, aké balíky si nakladáš by možno nebol na škodu týždeň deloadu Bola by škoda, keby ťa stoplo nejaké zranenie - raz za čas deload neuškodí, vlastná skúsenosť. Skús na týždeň zrušiť váhy, môžeš sa viac sústrediť na techniku, oddýchneš a potom do toho vletíš nanovo. Sauny, masáže a vírivky tiež nie sú márny vynález!

regenerace je celkem dobrá až na vpřimovače... občas ještě nejsou na 100 procent třeba ramena, ale vždycky tam je důvod proč, kdežto u vzpřimovačů se snažím je odpočívat a mimo trénink je nezatěžovat a cvičím je 2x týdně a stejně jsou každej trénink rozbitý už od rozcvičky se samotnou osou deload plánuju hned jak dojedu cyklus a to bude už dost brzo, uvidíme jak to půjde v sobotu, pokud dobře, tak tam hodím dvojky rovnou se 190 ať se to trochu hne kupředu... sauny, masáže a vířivky bych rád dal, ale všechno mám z prdele daleko a peněz mám asi tak, že se bojím aby to vystačilo na placení závodů a cestu tam a do novýho boru po tuhle sezonu, takže na nějaký masáže asi rovnou můžu zapomenout a saunu asi občas dám, ale určitě ne pravidelně
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

co máš přesně na mysli slovem kompenzaci?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
DiamonD123 napsal:

Strečink apod. i ty sauny a tak, co psal carabas.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

jinak mně taky napadá, že bych měl asi říct, že si často stěžuju zbytečně a přehnaně... prostě se často vymlouvám kvůli každý píčovině většina těch výmluv, že něco bylo špatně zregenerovaný je třeba brát lehce s nadhledem... když mi něco nejde jak bych chtěl, vždycky to na něco/někoho musím svést
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
ryvaru napsal:
DiamonD123 napsal:

Strečink apod. i ty sauny a tak, co psal carabas.

dělám a docela hodně dynamicky se rozcvičuju před každým tréninkem docela pořádně a pak dělám nějaký lehčí protahování atd., prostě aby se svaly, šlachy a klouby prohřály a rozhýbali než začnu něco zvedat nějaký větší protahování nebo i strečink dělám po každým tréninku, většinou tak na 5-10 minut a protahuju celý tělo, hlavně to co jsem cvičil a co potřebuju zlepšit... často se protahuju i v netréninkový dny a snažím se aspoň nějak tak relaxovat (i když tohle chce zrovna asi zlepšit), po tréninku sprcha kde střídám studenou a mírně teplou vodu kvůli prokrvení atd. určitě nechci tvrdit, že toho dělám nějak hodně, ale zase tak špatný to nebude (snad)
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 14.1. -krátká procházka, relax ve vaně, odpočinek prostě regenerace na sobotu v plným proudu hamstring furt není úplně dobrej, ale je to lepší a skoro už si toho nevšimnu... zejtra už by to snad mohlo být v pohodě a v sobotu už dřepy ještě se dneska půjdu lehce protáhnout a asi půjdu dřív spát, v sobotu bych na to rád pořádně vletěl

ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek 15.1. -relax, snaha vyhnout se všemu aspoň trochu náročnému... nakonec sem musel hrát florbal o těláku, kde jsem sice 90 procent času seděl na bráně a podával nepřekonatelné zázraky a zákroky, ale po tom co mně jeden maník narval míčkem do držky jsem z brány slezl a o necelou minutu později dal gól přes celý hřiště sice jsem chtěl toho maníka trefit do hlavy abych mu to oplatil, ale nakonec sem ho těsně minul a skončilo to v bráně

odpoledne jsem si zase na chvilku zdřímnul a cejtil sem se potom jakž takž dobře a docela i zregenerovaně... snad to vydrží/zlepší se to do těch dřepů
ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 16.1. (výmluvy, výmluvy, výmluvy...) -tak regenerace se zase úplně nepovedla, ale nebylo to zase tak špatný jako minulej tejden... nemyslím si, že by to bylo přetrénováním, ale za 2 dny úplně zregenerovat totálně rozbitý záda a dost rozsekaný nohy je asi nad mojí genetiku...

dřep -naširoko, od 165 pásek+bandy
-rozcvičení (10osa,8x55,5x95....dlouhá pauza....5x95,3x135,1x165,1x185,0x200)
3x2x190
dneska byly ty dřepy fakt zajímavý... bude to dlouhý, tak se připravte sparingovy jsem řekl, ať přijede tak na 3tý nebo o trochu pozdějc, rozcvičování atd. mi trvá většinou docela dlouho, tak sem si řekl, že začnu o půl třetí, ať pak nezdržuju... tak sem se pořádně rozcvičil, rozhýbal a začal s dřepem... dostal jsem se na 135 a to sem začal být nervózní kde je, že už tu měl dávno být (už bylo po 3. hodině)... telefon nebral, tak jsem čekal a čekal, nakonec se ukázal až chvilku před 4. hodinou a konečně jsem mohl pokračovat v rozcvičce to nešlo vůbec dobře a 165 i 185 nebylo zrovna ideální technicky, bylo to ale lehký a šlo to nahoru bez problémů... pak přišla osudová 200, kterou jsem značně podcenil a říkal si jak to bude lehký... vzal sem to na záda, dostal se do pozice a cítil sem, že to dám, dráha dolů mi moc nesedla, ale hloubku sem si hlídal... pak sem šel nahoru a šlo to pěkně, než jsem to posral asi 10cm nad paralelem, kde jsem já debil nějak prohnul záda a musel mně sparing pomoct... nechápu jak jsem takovou chybu udělal a strašně sem na sebe kvůli tomu nasranej, protože silově to bylo celkem v pohodě... snad se mi to už nestane, budu si na to dávat pozor... potom se vzpřimovače už se dost hlásili a říkal sem si, že to je dneska v píči... pak sem shodil na 190 a začal sem si hlídat pořádně techniku... najednou to šlo celkem v pohodě, dvojky těžký určitě nebyly, navíc jsem si každou serii víc a víc zvykal na bandáže a zlepšoval techniku, takže poslední serka už byla úplně jako nic (můj pocit byl, že bych měl nejmíň na 4 opáčka...), takže to nakonec dopadlo celkem dobře a pro příště vím jak do toho dřepu jít
bude video ze 3. serie

mrtvola -klasika, technicky, bez pomůcek, v "superserii" s benchem
nějaký pětky s tím co šel sparing (do 100kg)
-váhy pro děcka, ale technika prej dobrá a těžký to nebylo, takže docela spokojenost

bench -bez pomůcek, technika, stopky
10x10
10x30
5x50
5x60
5x70
5x80
-celkem si začínám na tu novou techniku zvykat... s 80ti už to bylo technicky trochu horší, ale silově pořád pohoda a techniku brzo vylepším vidím v tom teď snad konečně nějakej progressovej potenciál, teď se ještě zaměřím na techniku a s novým cyklem tam zkusím dostat nějaký váhy

-od začátku sem věděl, že to nebude 100 procentě ono, ale chtěl jsem do toho dát všechno ta hodina rozcvičování a čekání (po kterým jsem se rozcvičoval znova) mně docela nasrala a možná i trochu vysílila, ale stát se to může a zase se vymlouvám těch 200 mně pěkně nasralo... ne že sem to nedal, ale jak sem to mohl takhle posrat, asi jsem byl nějak mimo když jsem to měl na zádech a byl jsem přemotivovanej, jinak nevím jak bych to takhle mohl celý dosrat zbytek dřepů ale potěšil, poslední dvojka úplně parádička... sneslo by to ještě pár cm dolů, ale uznatelný to myslím bylo a šlo to fakt lehce, kdybych takhle dřepoval s 200, tak by dvojka padla určitě zbytek tréninku už jenom technický šudlání s lehkejma váhama, už sem byl docela vyčerpenej a cvičil už dlouho,tak sem to hodil do "superserky" aby to odsejpalo

čas tréninku cca 2:00 (celkově 3:15 ) příště si musím zjistit kdy sparing přijede...

váha po tréninku 78,1 běžně se to teď pohybovalo lehce přes 80, ale asi sem toho dost vypotil + za poslední den byl 3x na velký, takže velkej pokles váhy... +sem taky ode dneška vyřadil kreatin
ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tady je to video... hloubka koukám nic extra, musím to určitě ještě zlepšit snad je vidět že to bylo celkem lehký a že sparing nepomáhal

těším se na tréninky do boru na monolift od příštího cyklu tam plánuju jezdit každej týden... sice se to prodraží, ale snad to přinese výsledky
Turakam

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toč to z iného uhľa, takto ťažko niečo posudzovať

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: