Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a to jsi pak dal ještě tři trojky se 100 to seš borec... hlavně, že se tomu ramenu nic nestalo.

mně takhle stačilo, když jsem si bez sparinga občas potěžkal špatně naloženou činku... +5 kg na jedné straně, zvláště na hranici osobáku, a byl jsem rád, že jsem ji v bezpečí vrátil do stojanu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
a to jsi pak dal ještě tři trojky se 100 to seš borec... hlavně, že se tomu ramenu nic nestalo.

mně takhle stačilo, když jsem si bez sparinga občas potěžkal špatně naloženou činku... +5 kg na jedné straně, zvláště na hranici osobáku, a byl jsem rád, že jsem ji v bezpečí vrátil do stojanu :)

No, dal som pár opakovaní so stovkou, to je vec hrdosti, ale vôbec som sa nesústredil a bolo to naprd. Som celkom odolný na takéto veci, ale to neznamená, že ma to potešilo.
Rameno dnes v niektorých polohách pobolieva, ale asi to bude len nejaká šľacha, čo náhle schytala nápor, nič hrozné.
Ani už nemám chuť Sorayu udusiť v spánku vankúšom

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Sorayu se nezlob, můžeš si za to sám, že jsi jí nenaučil, jak v takovém případě pomoct. :) Ale jinak paráda, pořád se zlepšuješ.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Na Sorayu se nezlob, můžeš si za to sám, že jsi jí nenaučil, jak v takovém případě pomoct. :) Ale jinak paráda, pořád se zlepšuješ.

jj, třeba máš levou ruku silnější, viděla, že osa je nakřivo, pravá ruka nemůže... tak pomohla :D ostatně kdyby takto přiběhl nějaký random cvičenec a tímto způsobem Ti "pomohl", tak mohlo dojít k neštěstí ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mi pomáhala neraz, toto bol čisto jej fail Nikdy jej to nezabudnem a budem jej to pripomínať zakaždým, keď ma bude nútiť ísť na návštevu k rodičom!

Ťažký pumpochrbát / "Ľahké" pumponohy

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x20x100kg nooo možno to pôjde
4x15x100kg fuck! Som posraná zdochlina.

Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
5x6x90kg + 1x10x70kg

Sťahovanie kladky za hlavu:
1x10x60kg
1x10x70kg
3x6x80kg

Príťahy s oporou hrudníka:
5x6x102kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x15x ???kg

Krčenie ramien s kotúčmi:
5x12x25kg

Veslovanie - kladka:
1x30x40kg vypaľovačka

Hodnotenie tréningu: Aaaale, sklamanie mega. Myslel som, že pôjdu dvacky so stovkou, ale som posraný zdochliak slabý bez kondičky a chudák a deti z Konga by sa mi smiali, že som nevládna princeznička. Oficiálne vyhlasujem, že Magumi s Vlkom sú blázni, keď takéto veci robia častejšie, a majú môj obdiv.
Dnes som vynechal mŕtvolu, ako som avizoval už minule, aby sa vzpriamovače trochu dostali do normálu. No evidentne to nestihli - po prvej dvacke so stovkou som cítil, že začína ťahať pravá strana a po chvíli som mal problém stáť dlhšie s činkou na chrbte (jó zlaté bleskové krátke série so 180 kilami).
V druhej sérii som bol niekde okolo desiateho drepu, keď som si povedal, že to asi nepôjde až po dvadsiatku - dýchanie akosi zabudlo fungovať, pľúca sa snažili pochytať nejaký kyslík, ale ten sa asi v mojom okolí veľmi nenachádzal a tým pádom nohy rezignovali na prácu. Dodrepol som to po 15ku a trápne to odložil a dúfal, že ma nikto nevidí a pokiaľ áno, či mám šancu ho nenápadne odstrániť v šatni sprchovým gélom a skúsiť to uhrať na nehodu.
A v ďalších sériach sa k dýchavičnosti a posraným vzpriamovačom pridal stále intenzívnejší pocit na blití. Darmo, natrénované vyššie počty opakovaní proste nemám a keď to občas takto nárazovo skúsim, telo samým prekvapením začne bolieť a skúša bľuť, či mi to čisto náhodou nepomôže v tréningu. No, nepomôže, blbé telo!

Ale aby som sa len nevyhováral - proste som to skurvil a som zo seba seriózne sklamaný.
Po drepoch som to musel predýchať, ale každú chvíľu som čakal, že budem cupitať do šatne aby som všetkým ukázal, že som obedoval kačku. Našťastie je kačka zlaté zvieratko a keď už raz sedela na dne žalúdka, nikam sa nehnala a lojálne zotrvala na mieste, aby tam strávila nejaký čas (strávila, ha ha, slovná hračka, chápete? ha... ha... tak nič, no...).
V rámci šetrenia vzpriamovačov som chrbát dnes len pumpil na kladkách a strojoch a celkovo taký trochu netradičný tréning s minimom voľných váh, nech si vynahradím selhávku na drepoch.
Nakoniec som skončil s perfektne napumpovaným chrbtom, čiže účel to splnilo. Nohy premýšľam, že amputujem, sú mi k hovnu, drepovať nevedia a ešte im treba plno kyslíka. Navyše v zhyboch by som bol väčší frajer, ako Cmeni, keby som sa zbavil polovice váhy môjho tela

spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co skuhráš, 15 opáček v několika sériích po sobě dokáže slušně vyšťavit, obzvlášť když nejsi zvyklej, není to vůbec špatnej výkon
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mně výborný výkon, my s Vlkem to cvičíme jen po dvanácti, ty máš těch opáček ještě o dost víc.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajas: Som zvyknutý, že keď sa na niečo odhodlám, ide to
Magumi: To je síce pekné, ale ty máš pri tom na činke o 25 kilo viac, vieš

vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepy máš výborné, ta dvacítka je o dva levely více, než dáváme, a i ty další patnáctky v několika sériích jsou pořád o level výše. máš v těch nohách obojí, jak výdrž tak sílu
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Navyše v zhyboch by som bol väčší frajer, ako Cmeni, keby som sa zbavil polovice váhy môjho tela

Nee to nedělej

Jinak si jebnutý? Jenom jsem se na ty dřepy kouknul a zatočila se mi hlava z toho zápisku a při představě, že mě v neděli čeká 5x5 se mi už ted dělá blbě

Jo a uplně jsem se zapomněl vyjádřit k Soraye...myslim, že to od ní bylo ještě dost milostivý, já bych tě tam za ty neustálé prdelky a legínky dusil do zavíračky
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni: neser, ešte si to tu prečíta

Hodinka a pol šermbal Zase sme prehrali zlatým gólom, tentoraz ho zavesila Soraya Buď ma vraždí činkou, alebo ma aspoň rozseká v šermbale Tuším ju ráno vykopem z postele, len tak, lebo ego

Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Tak tohle si musim zkusit
Drep mas myslim lepsi nez ja, ale takhle, kdyz to vidim na papire, si myslim, ze to dam s jednim prstem v nose a druhym v zadku :) I kdyz ono to dost klame , protoze vim, jak u tehle high reps serii strasne rychle odchazi sila
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Drep mas myslim lepsi nez ja

Tak toto netuším odkiaľ máš Sledujem, koľko tam rveš drepov v poslednom čase a nestačím sa diviť. Myslím, že by si to mohol zvládnuť, otázne je, ako to udýchaš - na druhú stranu tie svoje rotopedné maratóny si zvládal, takže snáď nebude problém. Ale je to hnus, keď začnú drevenieť nohy a chcípať pľúca. Ale si masochista, užiješ si to

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi nula - Dřepuju o 30kg méně a dal bych to taky

A Cmeni by to dal i bez nohou.
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Jsi nula - Dřepuju o 30kg méně a dal bych to taky

A Cmeni by to dal i bez nohou.

Veď to skús Bude to deň, kedy ma totálne znemožníš.

Ale tak pre teba to nie je výzva, prekonávať amatérskeho nadšenca, ktorý popri fitku musí stíhať zamestnanie, Sorayu, psa a cigary, veď si nasypaný stokilový kulturista profík s bohatou históriou absolvovaných súťaží, profesionálnym prístupom a sponzorskou podporou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: