|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st leden 20, 2016 11:35 am Předmět: |
|
|
a to jsi pak dal ještě tři trojky se 100  to seš borec... hlavně, že se tomu ramenu nic nestalo.
mně takhle stačilo, když jsem si bez sparinga občas potěžkal špatně naloženou činku... +5 kg na jedné straně, zvláště na hranici osobáku, a byl jsem rád, že jsem ji v bezpečí vrátil do stojanu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st leden 20, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | a to jsi pak dal ještě tři trojky se 100 to seš borec... hlavně, že se tomu ramenu nic nestalo.
mně takhle stačilo, když jsem si bez sparinga občas potěžkal špatně naloženou činku... +5 kg na jedné straně, zvláště na hranici osobáku, a byl jsem rád, že jsem ji v bezpečí vrátil do stojanu :) |
No, dal som pár opakovaní so stovkou, to je vec hrdosti, ale vôbec som sa nesústredil a bolo to naprd. Som celkom odolný na takéto veci, ale to neznamená, že ma to potešilo.
Rameno dnes v niektorých polohách pobolieva, ale asi to bude len nejaká šľacha, čo náhle schytala nápor, nič hrozné.
Ani už nemám chuť Sorayu udusiť v spánku vankúšom _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st leden 20, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
Na Sorayu se nezlob, můžeš si za to sám, že jsi jí nenaučil, jak v takovém případě pomoct. :) Ale jinak paráda, pořád se zlepšuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 20, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Na Sorayu se nezlob, můžeš si za to sám, že jsi jí nenaučil, jak v takovém případě pomoct. :) Ale jinak paráda, pořád se zlepšuješ. |
jj, třeba máš levou ruku silnější, viděla, že osa je nakřivo, pravá ruka nemůže... tak pomohla :D ostatně kdyby takto přiběhl nějaký random cvičenec a tímto způsobem Ti "pomohl", tak mohlo dojít k neštěstí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Už mi pomáhala neraz, toto bol čisto jej fail  Nikdy jej to nezabudnem a budem jej to pripomínať zakaždým, keď ma bude nútiť ísť na návštevu k rodičom!
Ťažký pumpochrbát / "Ľahké" pumponohy
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x20x100kg nooo možno to pôjde
4x15x100kg fuck! Som posraná zdochlina.
Príťahy VČ v predklone:
1x6x70kg
5x6x90kg + 1x10x70kg
Sťahovanie kladky za hlavu:
1x10x60kg
1x10x70kg
3x6x80kg
Príťahy s oporou hrudníka:
5x6x102kg
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
5x15x ???kg
Krčenie ramien s kotúčmi:
5x12x25kg
Veslovanie - kladka:
1x30x40kg vypaľovačka
Hodnotenie tréningu: Aaaale, sklamanie mega. Myslel som, že pôjdu dvacky so stovkou, ale som posraný zdochliak slabý bez kondičky a chudák a deti z Konga by sa mi smiali, že som nevládna princeznička. Oficiálne vyhlasujem, že Magumi s Vlkom sú blázni, keď takéto veci robia častejšie, a majú môj obdiv.
Dnes som vynechal mŕtvolu, ako som avizoval už minule, aby sa vzpriamovače trochu dostali do normálu. No evidentne to nestihli - po prvej dvacke so stovkou som cítil, že začína ťahať pravá strana a po chvíli som mal problém stáť dlhšie s činkou na chrbte (jó zlaté bleskové krátke série so 180 kilami).
V druhej sérii som bol niekde okolo desiateho drepu, keď som si povedal, že to asi nepôjde až po dvadsiatku - dýchanie akosi zabudlo fungovať, pľúca sa snažili pochytať nejaký kyslík, ale ten sa asi v mojom okolí veľmi nenachádzal a tým pádom nohy rezignovali na prácu. Dodrepol som to po 15ku a trápne to odložil a dúfal, že ma nikto nevidí a pokiaľ áno, či mám šancu ho nenápadne odstrániť v šatni sprchovým gélom a skúsiť to uhrať na nehodu.
A v ďalších sériach sa k dýchavičnosti a posraným vzpriamovačom pridal stále intenzívnejší pocit na blití. Darmo, natrénované vyššie počty opakovaní proste nemám a keď to občas takto nárazovo skúsim, telo samým prekvapením začne bolieť a skúša bľuť, či mi to čisto náhodou nepomôže v tréningu. No, nepomôže, blbé telo!
Ale aby som sa len nevyhováral - proste som to skurvil a som zo seba seriózne sklamaný.
Po drepoch som to musel predýchať, ale každú chvíľu som čakal, že budem cupitať do šatne aby som všetkým ukázal, že som obedoval kačku. Našťastie je kačka zlaté zvieratko a keď už raz sedela na dne žalúdka, nikam sa nehnala a lojálne zotrvala na mieste, aby tam strávila nejaký čas (strávila, ha ha, slovná hračka, chápete? ha... ha... tak nič, no...).
V rámci šetrenia vzpriamovačov som chrbát dnes len pumpil na kladkách a strojoch a celkovo taký trochu netradičný tréning s minimom voľných váh, nech si vynahradím selhávku na drepoch.
Nakoniec som skončil s perfektne napumpovaným chrbtom, čiže účel to splnilo. Nohy premýšľam, že amputujem, sú mi k hovnu, drepovať nevedia a ešte im treba plno kyslíka. Navyše v zhyboch by som bol väčší frajer, ako Cmeni, keby som sa zbavil polovice váhy môjho tela
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 8:17 am Předmět: |
|
|
co skuhráš, 15 opáček v několika sériích po sobě dokáže slušně vyšťavit, obzvlášť když nejsi zvyklej, není to vůbec špatnej výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
Podle mně výborný výkon, my s Vlkem to cvičíme jen po dvanácti, ty máš těch opáček ještě o dost víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 11:01 am Předmět: |
|
|
Pajas: Som zvyknutý, že keď sa na niečo odhodlám, ide to
Magumi: To je síce pekné, ale ty máš pri tom na činke o 25 kilo viac, vieš _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 9:17 pm Předmět: |
|
|
Cmeni: neser, ešte si to tu prečíta
Hodinka a pol šermbal  Zase sme prehrali zlatým gólom, tentoraz ho zavesila Soraya  Buď ma vraždí činkou, alebo ma aspoň rozseká v šermbale  Tuším ju ráno vykopem z postele, len tak, lebo ego _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
| citace: | 1x20x100kg nooo možno to pôjde
4x15x100kg fuck! Som posraná zdochlina. |
Tak tohle si musim zkusit
Drep mas myslim lepsi nez ja, ale takhle, kdyz to vidim na papire, si myslim, ze to dam s jednim prstem v nose a druhym v zadku :) I kdyz ono to dost klame , protoze vim, jak u tehle high reps serii strasne rychle odchazi sila _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 10:54 pm Předmět: |
|
|
Jsi nula - Dřepuju o 30kg méně a dal bych to taky
A Cmeni by to dal i bez nohou.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 23, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|