vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Silově to je naprosto směšná váha, ale co se týče kardia, tak je to hnus. Ani se nedivím, že ti dříve vypla hlava než svaly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už by si fakt mal ísť do nižších opakovaní asi S tou hlavou nie je sranda.

Inak ale nemôžem úplne súhlasiť s Diamondom... Váhovo to vyzerá všelijako, ale predtým padla pekná porcia čelňákov a to tiež pekne vycicia baterku Takže za mňa dobré, ale s tou hlavou určite neriskuj.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Silově to je naprosto směšná váha, ale co se týče kardia, tak je to hnus. Ani se nedivím, že ti dříve vypla hlava než svaly

jj, je to nezvyk a s tím, že mě bude limitovat hlava, jsem nepočítal... ale váha se bude zvyšovat a počty opáček snižovat, tak to snad bude lepší a i silově zajímavější ;)

decarabas napsal:
Už by si fakt mal ísť do nižších opakovaní asi S tou hlavou nie je sranda.

když to je těžký... snažil jsem se jít až na hranu, abych neměl zbytečné rezervy a pak ji nepřekročit... což se dnes nepovedlo a jenom jsem pak smutně koukal na Magumiho a záviděl mu, že bude mít splněno :) příště se budu snažit odjet všechny série a hlídat si počet opakování.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím říct, že se taky těším, až budeme mít za sebou těch prvních 8 týdnů cyklu a naskočíme na silovější fázi. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. února 2016, úterý, Hromnice

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 4. týden cyklu

zdraví je na tom již velmi dobře, místo nedělního doplňkového tréninku jsem to tedy ještě zalomil do postele, ale tento týden už to snad půjde bez omezení... včera něco říkali v tv o epidemii chřipky... mně ten leden celkem stačil a po zbytek roku už bych bral to zdraví ;)

MOBILITA cca 15 minut + 10 minut protahování s osou

Dřepy:
3x 55 kg
3x 85 kg
3x 105 kg
12x 115 kg, 1. pracovní, zkouším ještě vydržet na dvanáctkách, ale pokud to nerozhýbeme...
12x 115 kg
12x 115 kg, 3. pracovní, po sérii se mírně ozvala hlava, bezva, teď v tom Magumiho nemůžu nechat...
12x 115 kg, 4. pracovní, zpomalil jsem, prodýchával, ale nezlepšilo se to
12x 115 kg,
12x 115 kg, 6. pracovní, dobrý, tak aspoň se to nehorší, co dáme, to dáme
12x 115 kg
12x 115 kg, 8. pracovní, už jsme oba unavení, Magumi je dříč, má tam +20, shodli jsme se, že těch pracovních je moc...
12x 115 kg
12x 115 kg, 10. pracovní, zkoušel jsem zapnout nějaký mode, ale všechny nápovědy už jsem vyčerpal...
uff... hodně dlouho bych v logu listoval, abych našel tak těžký trénink dřepů... a zřejmě bych nenašel. to jsme si sáhli. pauzy mezi sériema? šííílenýýý... začínali jsme do pěti minut a pak už to šlo 6-7-8... a to jsme se sotva stačili vydýchat :) příští cyklus bude potřeba pořešit série, protože takhle už ani nezbývá čas na benč.

Bench-press:
5x 40 kg
3x 70 kg
10x 90 kg, 1. pracovní, touch&go, bez stopek nahoře, šlo to po těch dřepech líp, než jsem čekal
10x 90 kg
10x 90 kg, 3. pracovní, pořád na dotek a v sérii bez stopek, ale už nadoraz
10x 90 kg, 4. pracovní, prvních šest v sérii, pak jedničky a poslední přetlačovaná
příjemně potěšilo, protože na benči mi síla v dalších sériích rychle odchází.

Přítahy VČ k pasu:
10x 90 kg, 1. pracovní, těžká...
10x 90 kg
10x 90 kg
10x 90 kg, 4. pracovní, ale nějak jsme to rozhýbali.

Čas tréninku: 2:25

Váhovka: 97.0 kg

to jsme si tedy dali... mezi sériema jsme marně šmejdili po posilovně a hledali modré svítící krychle pro doplnění energie, červené meče pro zvýšení síly nebo aspoň zelené pětilístky, aby nám to všechno bylo jedno... a příští týden asi umřeme :)
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2016 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blázni

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. února 2016, středa

World Class Celnice - sólo doplňkový trénink

zdraví 95 % - furt se nemůžu zbavit toho škrábání v krku, ale to už mě fyzicky nebrzdí a o víkendu už o tom nechci vědět ;)

MOBILITA cca 15 minut

Dřepy:
3x 60 kg
první problémek - plocha pro uložení osy činky na zádech se zřejmě ještě nezhojila ;)
3x 90 kg
3x 120 kg
kondičáci občas dost riskují... stojím pod osou, že jí zvednu, vlevo od stojanu se jeden předkloní a vybírá si ketbell, vpravo od stojanu si nějaká manekýna upravuje vlasy... až mu to při dřepu složím na záda nebo až tu čtyřicetikilovou elastičku štrejchnu při couvání na postoj... ať se radši motají kolem peck-decku :D
3x 130 kg
3x 140 kg, poslední stopka, ale pauzované dřepy tedy zkoušet nebudu, jde to pak ztěžka ;)
3x 150 kg, kdeže loňské sněhu jsou...
3x 160 kg, poslední jsem zvedal antigravitací, ale vyrovnaná osobka potěšila :)
BELT ON
2x 170 kg (PB belt on) , škoda, doufal jsem v trojku, ale nožičky že jsou unavené...
5x 150 kg, potvrzeno, nohy už mě dnes neunesou :D
BELT OFF
ale jo, jsem s tím smířený, že síla bude přibývat postupně a pomalu... doufám :)

na naší platformě mezitím dřepoval jeden borec... molitan kolem osy, budiž, ale pod sebou měl takový ten gumový kulový vrchlík (nevím, jak se tomu říká), tou placatou stranou nahoru - nevím, jak na to vylezl s činkou, to jsem propásl - a dělal na tom polodřepy... přišlo mi to dost nebezpečné, kdyby se něco zvrtlo... doslova :)

když jsem pak šel kolem, tak mi to nedalo - protože už předtím se mě ptal, kolik mám ještě sérií - a jenom jsem prohodil "it looks dangerous!", což odpálkoval "your squats too!" :D rozhodl jsem se to brát jako kompliment, protože instalovat mobil, abych si je natočil, se mi nechtělo ;)

Glute-stroj: (zánožky do protažení ve stoje)
12x 45 kg, levá, pravá
12x 55 kg, levá, pravá
12x 65 kg, levá, pravá
12x 65 kg, levá, pravá
to budou gluteusy :D

dnes jsem měl štěstí kolem sebe na holky krev a mlíko... v tom dobrém smyslu, mladé a kvetoucí :) to je panečku jiný fortel, když se do těch cviků opřou ;) pak šla jedna i na dřepy a to jsem nebyl jenom já, kdo se nesoutředil na cvičení... tak když zadřepla, tak vrhla stín přes půl fitka :D

Shyby, nadhmat naširoko:
5x BW
5x BW
4x BW a půl
4x BW
3x BW
co šlo, tak striktně, ale více síly by bodlo.

Bench-press:
3x 60 kg
takových zrcadel a ploch na cvičení na zemi a ta zrzka se uvelebí zrovna u benče mezi železem... ještě, že aspoň slezla z té lavice, kde dělala nějaké ty výpony. ale co... její perspektivu řešit nebudu :)
3x 80 kg
3x 100 kg, fuj... ručičky se třásly, tohle nepůjde
3x 110 kg, soustředil jsem se na setup, ale radši končím s tou trapností
nešloto, vzdávám hold Carabasovým trojkám se 120, svádím to na včerejšek, že jsem ještě kaputo :)

Váhovka: 97.6 kg

budu to muset brát více doplňkově, silová kompenzace se ještě nestihla dostavit :D

v šatně zase dva rochníci... to je takový typ, který vyleze ze sprchy, dá si ručník kolem beder a rovnou napochoduje do šatny, ideálně se pak ještě přemisťuje od skříňky k zrcadlu... nechápu, jenom pak hledám suchý plácek, abych se dooblékl.

a ještě možná důležitá zpráva... ve fitku jsem zaslechl rozhovor mladého páru s trenérkou, prý se bude World Class stěhovat... zřejmě tenhle, v Celnici? a z možných tří lokalit jsem zaslechl první Interkontinetal... ten hotel v Pařížské? bylo by to škoda... tahle lokalita je ideální, vybavení dostačuje a wellness je bonus.
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkný report. :)

Jsi šílenec, po tom včerejším objemu nastoupit znovu a ještě do těžkých vah, jako by se nechumelilo. Ufff.

Tvé strojové dřepy vypadají nebezpečně? :D

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5. února 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi World Class Celnice, 4. týden cyklu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Čelní dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
6x 115 kg, 1. pracovní
6x 115 kg
6x 115 kg
6x 115 kg
6x 115 kg
6x 115 kg, 6. pracovní
dnes byl na forhondu Magumi a pěkně to tedy hrnul, že jsem nestačil vydýchávat... začínají nám ty čelňáky ubírat šťávu na tahy, uvidíme, jak to půjde dál.

Klokov press:
0x cokoliv, ani 42,5 kg, ani jako military, ani 22,5 kg Klokov, ani tlaky s jednoručkama, ani kliky na bradlech
8x 20 kg šikmý bench-press, ale tam to taky nejde
10x 22,5 kg Klokov press
10x 42,5 kg 1. a poslední pracovní, na první opáčko jsem řekl Magumimu ať mi šťouchne do loktů a pak už to šlo
pravé rameno vše sabotuje... posledně mě bolelo ještě tři dny, takže i ta jedna pracovní dnes stačila. příště když tak zase řeknu Magumimu o rozjezd :)

Mrtvý tah SUMO:
5x 65 kg
5x 105 kg nadhmat
přiložili jsme a Magumi povídá, ty už s tím pojedeš? tak to já si ještě přihodím na rozcvičku...
12x 135 kg, 1. pracovní, zámek, pokládání, poslední opáčko už mi vypadávalo
12x 135 kg, 2. pracovní, zámek, trochu jsem přimáznul ruce a šlo to
12x 135 kg, 3. pracovní, a šmytec... rozplácnul jsem se na zemi a dýchal jak parní lokotka...
pak jsem se zvednul na čtyři, přiložil tam Magumimu dvacku na svou stranu a šel si sednout a sledovat, jak zvedá ten balík... na mě je to dnes hodně, ale Magumi je ve výborné formě.
10x 135 kg, 4. pracovní, ubral jsem, abych ještě chvíli vydržel
10x 135 kg
10x 135 kg, 6. pracovní a definitivní šmytec, po každé sérii jsem ležel rozplácnutý na zemi...
1x 175 kg, zámek, zkouška, co tam měl Magumi, počítal jsem i s failem, tlak na hlavu značný, asi nejsem sumař
dnes mi to nesedlo, nebyl jsem zregenerovaný, rychle mě to vyčerpalo, na příští týden se musím připravit lépe jinak umřu. měl jsem předepsáno sedm pracovních, ale po šesté jsem byl na hranici kómatu.

Čas tréninku: 2:10

Váhovka: 97.0 kg

Tenhle cyklus je hodně náročný, ale čtvrtinu máme nějakým zázrakem za sebou, tak budu věřit v sílu adaptace a že to ještě nějak budeme klepat dát.

Zítra si dopřejeme zasloužený odpočinek a vyrazíme si s Magumim na benč do Jihlavy - jako diváci :D Jsem rád, že si na to udělal volno, protože samotnému by se mi cestovat nechtělo. A jak to vypadá z logu e-witch, potkáme se tam i s dalšíma borcema.
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tema 12kama na mrtvoly ses fakt magor
e-witch

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2016 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:)

vlk#

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2016 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. Mistrovství ČR v benčpresu dorostu, juniorů a masters, JIHLAVA

Sešlo se 77 závodníků, atmosféra byla pozitivní, chytli jsme s Magumim perfektní flek hned za komentátorským stanovištěm, přímo nad hlavním rozhodčím, takže jsme viděli na počítače i na závodníky, 4 z nich pokořili národní rekordy a někdy dost výrazně... bylo na co koukat a velká motivace :)

před vyhlašováním výsledků... medailí se rozdalo opravdu požehnaně :)

Juniorky - sloučená, vpravo na bedně brala bronz Ekaterina (Káťa), kterou přivezl Diamond a navzdory tomu, že jela pouze RAW, tak pokořila národní rekord do 52 kg. Je opravdu drobná, ale těch 61.5 kg tam poslala s jistotou.

Ženy M1 - sloučená, e-witch je velká bojovnice, ale ani tentokrát těch 85 kg ve třetím pokuse nevyšlo... co jsem viděl, tak jí šel zadek nahoru a unikl jí tak nový národní rekord i absolutka mezi ženami... nevadí, příště ;)

A tihle dva pánové vpravo - sytě modrý a zelený, to byla dnes absolutní elita... to jsme valili oči. Modrý je Jiří KATI, 50 let (M2), 92.1 kg, který si hned v základu naložil 250 kg a třetím pokusem v hodnotě 266 kg ustanovil nový národní rekord. A to nejen v kategorii M2, ale také M1 a dokonce OPEN! Zvíře. Pouze dva další ze všech mužů, mladších, těžších, tam dokázali poslat více. Zelený je Khaled GHAZAL, 44 let (M1), 105.0 kg, který výkonem 277.5 kg rovněž ustanovil nový národní rekord - opět i v kategorii OPEN, ale nechybělo příliš, aby dotlačil i brutálních 290 kg a stal se i absolutním vítězem - což tedy zůstalo Katimu. Borci.

Koho jsme potkali a poznali... e-witch byla hned první na ráně, usměvavá, dobře naladěná, vstávala v šest... my až před devátou :D Pak tam byl Diamond, který zřejmě kvůli Kátě musel také časně vyrazit - v reálu má na sobě fakt více masa, než se zdá z těch videí... dobře odvedl práci trenéra ;) Poznali jsme Jihlavské legendy - Šárik, Špingl, Selinger, kteří sice nesoutěžili, ale pilně organizovali, no a pak hromadu skvělých borců, včetně Adiny, která ač sama M4, tak by svým výkonem vyhrála i M2 :D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2016 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na pohodu - vstávačka v 8:30
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2016 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To musela byt paradna udalost :) Gratulacia Ekaterina aj E-witch
e-witch

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2016 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkji :)

Vlk s Magumim jsou neskuteční nadšenci
Ekatěrina silná holka
Staří benčaři zběsilá zvěř :)
Tsunami dobrá rozhodčí

... a vstávačka v 6 je u mě taky napohodu, normální čas k práci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: