10x100kg
5x140kg
3x170kg
2x185kg
1x200kg...s bandazema, celkem s rezervou.
2x170kg
Bench
10x100kg
8x125kg
4x160kg
3x170kg
20x100kg
bic. zdvih s jc v sede
4x10x20kg
franc. s jc
4x10x20kg
Dneska trenink o nicem, bolela me hlava a uz me nebavi pyramidy, takze priste nejakych 5x5 jak na drep tak na bench :) Prisly mi trhacky takze mozna vyzkousim maximalku na MT
Nekdy prosimte ten drep natoc, strasne by me zajimala hloubka
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dlouho jsem zde nedaval zadnou fotku, vrsek nestoji za nic, ale s nohama jsem spokojeny a nejlepsi je, ze staci pouhy jeden cvik aby to rostlo :) Symetrie mozna nic moc, ale ja jsem spokojen :)
10x100kg
10x120kg
10x140kg...PR!
3x160kg
5x150kg
Tlaky s jc hl. nahoru
15x40kg
15x40kg
18x40kg....priste beru padesatky, problem je v tom, ze od 50kg už jsou jen takove dementni sroubovaci jednorucky, ktere kdyz s polozite na nohu vam ji rovnou i rozrezou :D
Shyby
5xja
5x10kg
5x20kg
4x30kg
2x40kg
5x20kg
5x20kg
5x20kg
10xja
10xja
Pritahy vc k brade
4x12x40kg
Francouzsky tlaky
4x12-15x40kg
francouzsky tlak s jc
3x15x14kg
Biceps podhmat
4x12x40kg
bic. v sede s jc
3x15x14kg
Dneska trosku procitenejsi trenink, dam si delsi pauzu od benche asi po 3 letech :D ....alespon ten tyden..:) nejak nebyla energie a navic jsem si dal pred treninkem hellgel a Podle beast virusu, ktery jsem mel je proste k nicemu. Hellgel se hodi brat mozna tak pred tim, nez pujdu hrat do hospy kulecnik...takze uz nikdy vice. Asi by to chtelo jit do nejake ameriky jako napr. mesomorph.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes jsem dal misto benche tlaky na sikme s jednoruckama, nebylo to spatne, ale bench je bench :D tlaky s jc budu volit jako druhy cvik na hrudnik :)
Jinak trenink super, jen trochu nebyla energie, protoze poslednich par dnu mam trosku stahnute sachry. Zacina se to pomalicku rysovat, vaha jde dolu a sila nahoru, coz je uplne idealni, takze snad to tak pujde dale, dokud se nedostanu na vahu 100-105kg :)
Zitra opet spodek tela, takze budem drepovat a drepovat :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru