|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | A ten stockholmský syndrom ti vleze do palice tak, že už ti v ní zůstane? Nemám vzdělání v oboru, jen se ptám. Co sem viděl, tak spousta ženských z IS se brzo toužila vrátit zpátky...
ale stejně si myslím, že ženská která jede do pakoše s kamarádkou to nemůže mít v hlavě v pořádku... |
Ani ja o tom vela neviem, ale konvertovanie a dokonca aj to "uprimne" - nepredstierane, nie je v pripade dlhodobo vaznenych az taka zvlasnost. Ale ze mohli byt j.eble uz na ceste tam nepopieram. A to vykupne ma prekvapuje, do buducna to narobi viac paseky, ako uzitku.
| citace: | | stat nema ziadne vlastne peniaze | Petey, zas tie tvoje uletene ultraliberalne teorie Stat nielenze ma vlastne peniaze, ale aj dalsi majetok (ktory moze predat) a dokonca su veci, ktore patria iba statu, ktory to ma pozichrovane v ustave.
| citace: | | Když napíšu třeba peníze Microsoftu, jsou to také peníze jeho akcionářů. |
Dobry priklad, lebo peniaze Microsoftu nie su peniazmi jeho akcionarov, jedine, v co mozu akcionari dufat, su dividendy, alebo nejaky ten podiel na zostatku pri likvidaci, pricom su v rade az za veritelmi. Ale napisal si "v principu", tak to beriem ako polahcujucu okolnost :D _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 08, 2016 8:25 pm Předmět: |
|
|
ultraliberalne  tak toto ma pobavilo. a odkial ma ten pan stat peniaze? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Asi nejsem normální.
Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom |
Viz Hulkie a další.... a mimochodem.... před odcestováním tím způsobem, jaký si vybraly a před trasou, jakou si vybraly, byly předem varovány Ministerstvem zahraničí, aby takhle nejezdily. Za mě prostě IQ tykve.
Vy chlapi to s bezpečností cestování a různých destinací vnímáte možná jinak.... ale dvě mladý samotný holky s batůžkem na pozemní trase přes Pákistán do Indie pro mě osobně jako holku skutečně normální není.
Když mi delegát v Turecku řekl - nechoďte po setmění na pláže, tak jsem tam nešla. Když nám delegátka v Tunisu řekla - neopouštějte v noci areál hotelu a už vůbec ne s animátory, tak jsme to nedělaly.... nakonec z toho vylezlo, že jde o bezpečností opatření kvůli znásilnění francouzské turistky animátorem 14 dní před naším příletem.
Asi proto pro mě není normální, aby dvě mladý holky samotný cestovaly pozemní trasou do Indie přes Pákistán.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
Odkial ma peniaze s.r.o., a.s., neziskovka, obec, Janko Hrasko, medzin. organizacia...Tebe to moze byt jedno, ale peniaze ma. Ak hajis teoriu, ze stat len zdiera, prizmurme oko, aj romsky uzernik z Letanoviec ma peniaze len zo zderstva, ale nikto netvrdi, ze nema vlastne peniaze.
Aj ked tvoja predstava sa zjavne spaja s danovymi prijmami (radsej nebudeme rozoberat kto ich plati a neplati  ) - a akonahle danovnik dan zaplati statu, MA/VLASTNI ich stat - stat ma aj ine prijmy. Ma vlastny majetok, ten predava, prenajima, ma vynosy z pokut, poplatkov, aj Rusi deblokuju dlh tak, ze to platia statu (pamatate na tie zigulaky?  ), nie jednotlivcom. Aj odumrt pripada statu. Dokonca aj cast veci najdenych. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 09, 2016 7:45 am Předmět: |
|
|
to ze ich ziska, to ja nerozporujem samozrejme, ono aj vagabund co ta prepadne v podchode s nozom ziska peniaze  ale ze ich "zarobi", to urcite nie. Ja nie som ultraliberal, ono sa to len z lavicackeho pohladu tak zda, ale nie je to tak. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út únor 09, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
Napisal si, ze stat nema ziadne vlastne peniaze , na to som reagoval a nie je to ziaden laviciarsky ani praviciarsky pohlad. A ked sa vratime napriklad k tomu ruskemu dlhu, to, ze SR ako jeden z nastupnickych statov Ceskoslovenska dostane nejake tie aktiva od Ruska ako nastupnika ZSSR...neviem, kto je v tom pripade chlap s nozom a kto je zdierany. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 09, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | Mablung napsal: | Asi nejsem normální.
Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom |
Viz Hulkie a další.... a mimochodem.... před odcestováním tím způsobem, jaký si vybraly a před trasou, jakou si vybraly, byly předem varovány Ministerstvem zahraničí, aby takhle nejezdily. Za mě prostě IQ tykve.
Vy chlapi to s bezpečností cestování a různých destinací vnímáte možná jinak.... ale dvě mladý samotný holky s batůžkem na pozemní trase přes Pákistán do Indie pro mě osobně jako holku skutečně normální není.
Když mi delegát v Turecku řekl - nechoďte po setmění na pláže, tak jsem tam nešla. Když nám delegátka v Tunisu řekla - neopouštějte v noci areál hotelu a už vůbec ne s animátory, tak jsme to nedělaly.... nakonec z toho vylezlo, že jde o bezpečností opatření kvůli znásilnění francouzské turistky animátorem 14 dní před naším příletem.
Asi proto pro mě není normální, aby dvě mladý holky samotný cestovaly pozemní trasou do Indie přes Pákistán. |
Že by za nimi zajel ministr a rozmlouval jim to? Varování MZV znamená, že člověk se musí chovat s jinou opatrností. Ony jely stráženým autobusem, takže ho asi tak neignorovaly.
Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí. Lidé mají jiné priority a koníčky a ne každý sdílí tvé koníčky a tvé obavy.
Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 09, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
Ten případ s výkupným jen ukazuje, jak se plýtvá s pěnezi daňových poplatníků ... je tu jiné měřítko!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út únor 09, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí.
Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ... |
Ale to, že můžou mít dvě holky někde na pohraničí Pákistánu problémy je více pravděpodobné, než že to potká dva chlapy. Když pošlu do trojkové zaplivané hospody v pátek ve 23:48 na cigára chlapa, nebo nějakou 25-30 letou ženskou, nejlépe trochu pro čechy exotickou (dejme tomu italku nebo francouzku po mamince), kdo bude pravděpodobněji terčem pohledů, poznámek, plácnutí přes zadek? Chlap nebo ta buchta?
Jasně a protože letectví má nejméně nehod, klidně podle tebe vlezu do rozhrkaný kraksny někde na letu mezi africkýma státama. Je přece mnohem menší šance, že spadnu, než že se zabju v autě u nás ve městě. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 09, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Ale to, že můžou mít dvě holky někde na pohraničí Pákistánu problémy je více pravděpodobné, než že to potká dva chlapy. Když pošlu do trojkové zaplivané hospody v pátek ve 23:48 na cigára chlapa, nebo nějakou 25-30 letou ženskou, nejlépe trochu pro čechy exotickou (dejme tomu italku nebo francouzku po mamince), kdo bude pravděpodobněji terčem pohledů, poznámek, plácnutí přes zadek? Chlap nebo ta buchta?
Jasně a protože letectví má nejméně nehod, klidně podle tebe vlezu do rozhrkaný kraksny někde na letu mezi africkýma státama. Je přece mnohem menší šance, že spadnu, než že se zabju v autě u nás ve městě. |
Ten únos se skutečně mohl stát jak chlapovi, tak ženské. Stejně tak jako okradení či vražda. Tady pohlaví nehraje roli. Znásilnění by byla jiná záležitost.
Hodně lidí vychází a priori z toho, že se jim musí něco stát. Potom sedí doma na prdeli a nejdále, kam se podívají, je Turecko a to ještě Istanbul či plážový resort. Občas na cestách, pokud cestuješ na vlastní pěst, skutečně použiješ ten ekvivalent rozhrkaného afrického letadla. Většinou nespadne
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út únor 09, 2016 4:10 pm Předmět: |
|
|
Tak já si myslím, že holky si znásilnění užívaly celkem pravidelně, první tipuju do 24 hodin od únosu.
Prostě i když souhlasím v tom, že některé země (viz. nedávno naše shoda s Indií) nemusí být tak nebezpečné, jak se uvádí, jsou místa, která bych být dívkou raději přeletěl letadlem, než přejel v buse chráněn jedním AK47 hlídačem. Howg _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út únor 09, 2016 7:47 pm Předmět: |
|
|
OMG, tak jsem se dockal dopisu o ukonceni penzijniho sporeni, 2 pilir.
Tesil jsme se na peknou castu kterou me vypati, jak to nekam investuji, asi pridam do fondu, aby to nelezelo ladem.
Castka me potesila, podle odhadu, vynos prej 4,6 % atd ...
A pak je tam nenapadne napsano, ze to budou vyplacet od 15.10 do 31.12. 2016
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: út únor 09, 2016 7:55 pm Předmět: |
|
|
Nevíte co se stalo s tim tommym? Dřív bejval docela normální a teď mi příjde, že se úplně zcvoknul. Je pravda, že se předávkoval pervitinem a z toho se takhle zbláznil? Proč se z něho stal jehovista? Nerozumím tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 09, 2016 7:56 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | Nevíte co se stalo s tim tommym? Dřív bejval docela normální a teď mi příjde, že se úplně zcvoknul. Je pravda, že se předávkoval pervitinem a z toho se takhle zbláznil? Proč se z něho stal jehovista? Nerozumím tomu. |
je to casty jav, ze kopa byvalych fetakov alebo vaznov potrebuje niecim nahradit tu zavislost, a najdu jezisa. tommy bol vzdy tommy, tak k tomu pridal konspiracne kokotiny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|