Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1100, 1101, 1102 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a abys nebyl přítěží, tak musíš před důchodem umřít.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
A ten stockholmský syndrom ti vleze do palice tak, že už ti v ní zůstane? Nemám vzdělání v oboru, jen se ptám. Co sem viděl, tak spousta ženských z IS se brzo toužila vrátit zpátky...
ale stejně si myslím, že ženská která jede do pakoše s kamarádkou to nemůže mít v hlavě v pořádku...

Ani ja o tom vela neviem, ale konvertovanie a dokonca aj to "uprimne" - nepredstierane, nie je v pripade dlhodobo vaznenych az taka zvlasnost. Ale ze mohli byt j.eble uz na ceste tam nepopieram. A to vykupne ma prekvapuje, do buducna to narobi viac paseky, ako uzitku.

citace:
stat nema ziadne vlastne peniaze
Petey, zas tie tvoje uletene ultraliberalne teorie Stat nielenze ma vlastne peniaze, ale aj dalsi majetok (ktory moze predat) a dokonca su veci, ktore patria iba statu, ktory to ma pozichrovane v ustave.

citace:
Když napíšu třeba peníze Microsoftu, jsou to také peníze jeho akcionářů.

Dobry priklad, lebo peniaze Microsoftu nie su peniazmi jeho akcionarov, jedine, v co mozu akcionari dufat, su dividendy, alebo nejaky ten podiel na zostatku pri likvidaci, pricom su v rade az za veritelmi. Ale napisal si "v principu", tak to beriem ako polahcujucu okolnost :D
Petey

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ultraliberalne tak toto ma pobavilo. a odkial ma ten pan stat peniaze?
Makuška

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Asi nejsem normální.
Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom

Viz Hulkie a další.... a mimochodem.... před odcestováním tím způsobem, jaký si vybraly a před trasou, jakou si vybraly, byly předem varovány Ministerstvem zahraničí, aby takhle nejezdily. Za mě prostě IQ tykve.

Vy chlapi to s bezpečností cestování a různých destinací vnímáte možná jinak.... ale dvě mladý samotný holky s batůžkem na pozemní trase přes Pákistán do Indie pro mě osobně jako holku skutečně normální není.

Když mi delegát v Turecku řekl - nechoďte po setmění na pláže, tak jsem tam nešla. Když nám delegátka v Tunisu řekla - neopouštějte v noci areál hotelu a už vůbec ne s animátory, tak jsme to nedělaly.... nakonec z toho vylezlo, že jde o bezpečností opatření kvůli znásilnění francouzské turistky animátorem 14 dní před naším příletem.

Asi proto pro mě není normální, aby dvě mladý holky samotný cestovaly pozemní trasou do Indie přes Pákistán.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2016 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odkial ma peniaze s.r.o., a.s., neziskovka, obec, Janko Hrasko, medzin. organizacia...Tebe to moze byt jedno, ale peniaze ma. Ak hajis teoriu, ze stat len zdiera, prizmurme oko, aj romsky uzernik z Letanoviec ma peniaze len zo zderstva, ale nikto netvrdi, ze nema vlastne peniaze.
Aj ked tvoja predstava sa zjavne spaja s danovymi prijmami (radsej nebudeme rozoberat kto ich plati a neplati ) - a akonahle danovnik dan zaplati statu, MA/VLASTNI ich stat - stat ma aj ine prijmy. Ma vlastny majetok, ten predava, prenajima, ma vynosy z pokut, poplatkov, aj Rusi deblokuju dlh tak, ze to platia statu (pamatate na tie zigulaky? ), nie jednotlivcom. Aj odumrt pripada statu. Dokonca aj cast veci najdenych.
Petey

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to ze ich ziska, to ja nerozporujem samozrejme, ono aj vagabund co ta prepadne v podchode s nozom ziska peniaze ale ze ich "zarobi", to urcite nie. Ja nie som ultraliberal, ono sa to len z lavicackeho pohladu tak zda, ale nie je to tak.
AHOLA

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napisal si, ze stat nema ziadne vlastne peniaze , na to som reagoval a nie je to ziaden laviciarsky ani praviciarsky pohlad. A ked sa vratime napriklad k tomu ruskemu dlhu, to, ze SR ako jeden z nastupnickych statov Ceskoslovenska dostane nejake tie aktiva od Ruska ako nastupnika ZSSR...neviem, kto je v tom pripade chlap s nozom a kto je zdierany.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Mablung napsal:
Asi nejsem normální.
Co se jejího konvertování týče, to už tu bylo zmíněno - stockholmský syndrom

Viz Hulkie a další.... a mimochodem.... před odcestováním tím způsobem, jaký si vybraly a před trasou, jakou si vybraly, byly předem varovány Ministerstvem zahraničí, aby takhle nejezdily. Za mě prostě IQ tykve.

Vy chlapi to s bezpečností cestování a různých destinací vnímáte možná jinak.... ale dvě mladý samotný holky s batůžkem na pozemní trase přes Pákistán do Indie pro mě osobně jako holku skutečně normální není.

Když mi delegát v Turecku řekl - nechoďte po setmění na pláže, tak jsem tam nešla. Když nám delegátka v Tunisu řekla - neopouštějte v noci areál hotelu a už vůbec ne s animátory, tak jsme to nedělaly.... nakonec z toho vylezlo, že jde o bezpečností opatření kvůli znásilnění francouzské turistky animátorem 14 dní před naším příletem.

Asi proto pro mě není normální, aby dvě mladý holky samotný cestovaly pozemní trasou do Indie přes Pákistán.

Že by za nimi zajel ministr a rozmlouval jim to? Varování MZV znamená, že člověk se musí chovat s jinou opatrností. Ony jely stráženým autobusem, takže ho asi tak neignorovaly.
Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí. Lidé mají jiné priority a koníčky a ne každý sdílí tvé koníčky a tvé obavy.
Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten případ s výkupným jen ukazuje, jak se plýtvá s pěnezi daňových poplatníků ... je tu jiné měřítko!
Bombay

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Holky cestují a jsou samostatné. Smiř se s tím. Takhle mohli být uneseni i dva chlapi. Se stejnou lehkostí.

Tvůj příběh z Turecka je skoro směšný. To je jako říct, že bys neměla pouštět své děti se strejdou a už vůbec je s nimi nechávat samotné. Nejvíce zneužití dětí je uvnitř rodiny, takže když svěříš svému bráchovi děti, máš mnohem větší šanci, že je zneužije, než že tě znásilní animátor ...

Ale to, že můžou mít dvě holky někde na pohraničí Pákistánu problémy je více pravděpodobné, než že to potká dva chlapy. Když pošlu do trojkové zaplivané hospody v pátek ve 23:48 na cigára chlapa, nebo nějakou 25-30 letou ženskou, nejlépe trochu pro čechy exotickou (dejme tomu italku nebo francouzku po mamince), kdo bude pravděpodobněji terčem pohledů, poznámek, plácnutí přes zadek? Chlap nebo ta buchta?

Jasně a protože letectví má nejméně nehod, klidně podle tebe vlezu do rozhrkaný kraksny někde na letu mezi africkýma státama. Je přece mnohem menší šance, že spadnu, než že se zabju v autě u nás ve městě.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Ale to, že můžou mít dvě holky někde na pohraničí Pákistánu problémy je více pravděpodobné, než že to potká dva chlapy. Když pošlu do trojkové zaplivané hospody v pátek ve 23:48 na cigára chlapa, nebo nějakou 25-30 letou ženskou, nejlépe trochu pro čechy exotickou (dejme tomu italku nebo francouzku po mamince), kdo bude pravděpodobněji terčem pohledů, poznámek, plácnutí přes zadek? Chlap nebo ta buchta?

Jasně a protože letectví má nejméně nehod, klidně podle tebe vlezu do rozhrkaný kraksny někde na letu mezi africkýma státama. Je přece mnohem menší šance, že spadnu, než že se zabju v autě u nás ve městě.

Ten únos se skutečně mohl stát jak chlapovi, tak ženské. Stejně tak jako okradení či vražda. Tady pohlaví nehraje roli. Znásilnění by byla jiná záležitost.

Hodně lidí vychází a priori z toho, že se jim musí něco stát. Potom sedí doma na prdeli a nejdále, kam se podívají, je Turecko a to ještě Istanbul či plážový resort. Občas na cestách, pokud cestuješ na vlastní pěst, skutečně použiješ ten ekvivalent rozhrkaného afrického letadla. Většinou nespadne
Bombay

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já si myslím, že holky si znásilnění užívaly celkem pravidelně, první tipuju do 24 hodin od únosu.
Prostě i když souhlasím v tom, že některé země (viz. nedávno naše shoda s Indií) nemusí být tak nebezpečné, jak se uvádí, jsou místa, která bych být dívkou raději přeletěl letadlem, než přejel v buse chráněn jedním AK47 hlídačem. Howg
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG, tak jsem se dockal dopisu o ukonceni penzijniho sporeni, 2 pilir.
Tesil jsme se na peknou castu kterou me vypati, jak to nekam investuji, asi pridam do fondu, aby to nelezelo ladem.
Castka me potesila, podle odhadu, vynos prej 4,6 % atd ...

A pak je tam nenapadne napsano, ze to budou vyplacet od 15.10 do 31.12. 2016
controll

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte co se stalo s tim tommym? Dřív bejval docela normální a teď mi příjde, že se úplně zcvoknul. Je pravda, že se předávkoval pervitinem a z toho se takhle zbláznil? Proč se z něho stal jehovista? Nerozumím tomu.
Petey

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

controll napsal:
Nevíte co se stalo s tim tommym? Dřív bejval docela normální a teď mi příjde, že se úplně zcvoknul. Je pravda, že se předávkoval pervitinem a z toho se takhle zbláznil? Proč se z něho stal jehovista? Nerozumím tomu.

je to casty jav, ze kopa byvalych fetakov alebo vaznov potrebuje niecim nahradit tu zavislost, a najdu jezisa. tommy bol vzdy tommy, tak k tomu pridal konspiracne kokotiny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1100, 1101, 1102 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: